Barbie lata 90-te

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Re: Barbie lata 90-te

Post autor: lwica »

Tak masz rację,ten kolor oczu jest bardzo wyjątkowy i bardzo rzadko spotykany.Jeszcze raz gratuluję.Ciężko byłoby taką ślicznotkę dostać przez internet,a co dopiero w sh. Masz dużo szczęścia,zazdroszczę.

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Post autor: VintageVixen »

Dziekuje i jej przekaze jestem pewna ze sie ucieszy.
A tu moja Pearl Beach z 1997 co prawda pokazalam ja juz w Plazowkach ale jakby nie bylo to tez jest 90siatka
Obrazek

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Piękna jest i ma nawet oryginalne kolczyki.Śliczny komplecik dla niej uszyłaś.Mam osobiście dwie lalki z tej serii,Tereskę i Christie ale Barbie jeszcze mi do kompletu brakuje.Muszę jej koniecznie poszukać.

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Post autor: DragonLady »

Ja mam Baśkę i Teśkę ;), nawet ostatnio wrzucałam do wątku, ale że tam mi uparcie skleja posty, to się wzięły i schowały :P.
Fioletowooką też mam i nie wiedziałam jak się zwie, tak więc już się przydało ;).

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Wstydza sie moze nie chca sie pokazac :P Ale ja chetnie poogladam wiec jak masz gdzies jeszcze zdjecia to wrzuc. Mojej sie udalo akurat,ze kolczyki ma i wlosy ma jakby ktos ja z pudelka wyjal i potem wyrzucil do sh.
Dziekuje co do kompleciku, wpadlam akurat na ten pomysl przez kolczyki ze w takim kolorze, bo swiecila golizna przez jakis czas.

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

W "Naszych lalkach" zobacz, raczej nie przegapisz mojego wątku ;P, a ja oczywiście zapraszam. :)

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

To i ja wrzucę coś od siebie.

birthday surprise barbie 1991
Obrazek

hawaiian fun barbie 1990 bardzo pomarańczowa skóra jakby opalała się nie na Hawajach tylko na solarium ;)
Obrazek

baywatch barbie 1994
Obrazek

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Hawaiian na ktora ostanio czatuje gdzie sie da, jakos strasznie podoba mi sie ta seria ( ...bo niby jakas mi sie nie podoba :P ) Ale pewnie bym jej nie poznala, bo widuje ja w jasniejszych wersjach aczkolwiek twierdze, ze taka opalenizna jest hawajska jak nic, zwlaszcza jak taka bielutka Barbie pojedzie na wakacje to sie troszke przypiecze :P
Birthday surprise super i to jeszcze w kolczykach, ma ciekawy malunek oka, troszke zaskakujacy, bo szczerze mowiac gdybym ja zobaczyla naga lub wlasnie w innej sukience to bym w zyciu nie pomyslala, ze ona jest oryginalnie w rozu, jakos zieleni na oku nie skojazylabym z rozowym.
Z Baywatch chce i Barbie i Terese, twoja jest swietna. W ogole wszystkie sa piekne co tu duzo mowic.

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Dziękuje ślicznie w imieniu Basiek.Hawaiian upolowałam na rynku od babci za 5 zeta.Birthday to była moja pierwsza kupiona jako dorosła osoba lalka Barbie i jeszcze wtedy nie miałam pojęcia co ona jest za jedna hi hi.Ona ma oczy w różnych odcieniach koloru niebieskiego i cienie na powiekach również takie błękitne.Być może na zdjęciu tego dokładnie nie widać sorki,zdjęcia robię komórką bo nie mam aparatu fotograficznego. Baywatch ma oczy niebiesko-zielone i była kupiona w deutsche market za 7 zeta.

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Happy birthday na wszystkich zdjeciach tak wyglada, wiec moze taki jej urok, nie widzialam jej jeszcze na zywo wiec nie mam porownania. Gratulacje ogolnie, bo upolowalas wszystko w super cenach.
I tak a propos zdjec, ja rowniez nie posiadam aparatu (w sensie zadnego cyfrowego i tym podobne) i wszystkie zdjecia robie komorka, dlatego tez z gory przepraszam za jakos tych zdjec, ale staram sie jak moge.

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Śliczne lalki, Lwico, szczególnie urodzinowa mi się podoba :). Urocza :).
Mam Tereskę Baywatch, blondynę jakoś ominęłam...

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Dziękuję DragonLady.O Tereska wrzucaj czym prędzej fotki.A czy ta seria Baywatch nie była robiona przypadkiem na wzór serialu "Słoneczny patrol"?Z tego co pamiętam ten serial był nadawany w TV też w latach 90-tych.

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Tak, przynajmniej ja zawsze z tym przekonaniem zylam, ze to na podstawie serialu....ale w sumie teraz to sama nie wiem. Wklejam zdjecie z katalogu tej serii. Obrazek

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Kurcze, skleroza jestem. Kena też mam. Zapomniałam, bo w normalnych ciuchach siedzi... :)

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

To ja w tym czasie zanim trafi tu zdjecie Dragona z Baywatch, pochwale sie moja Sticker Craze z 1997 roku z moldem Mackie, nie pozuje w oryginalnej sukience, bo niestety nie posiada, dalej poszukuje, ale nie wiedziec czemu ciezko ja zdobyc... :mysli: Ta sukienka pochodzi z Fashion Play 1992, znalazlam wlasnie zdjecie z katalogu, ktory tez podlaczam.
Obrazek
Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ