Tereski
- lwica
- Kontakt:
Re: Tereski
Smoczyco jakie one są cudne.Tą od Niemiłejmoniki już widziałam,śliczna jest.O jeszcze jedną wypatrzyłam z pięknym,czarnym warkoczem.Co to za Terenia?Ale Tereska Hula Hair bije na głowę je wszystkie.Jak przez rok czasu takiej nie kupię to sama zapuszczę włosy i je pomaluje tak jak ma Teresa.
- DragonLady
- Kontakt:
Jewel Hair Mermaid, Lwico. Jedna z moich ulubionych
.
- roroDolls
- Kontakt:
[quote="borze"]A to też wrzucę stare jak świat zdjęcia mojej Tereni:
och piekna hybrydka!
ciekawe, ze niektorym wlosy zostaja niebieskie na zawsze i muszwe si enachuchac nadmuchac, zeby miec taka ciemno-orzeszkowa blondynke...
/no ale moja jest z lumpka w Szwecji:-P
och piekna hybrydka!
ciekawe, ze niektorym wlosy zostaja niebieskie na zawsze i muszwe si enachuchac nadmuchac, zeby miec taka ciemno-orzeszkowa blondynke...
/no ale moja jest z lumpka w Szwecji:-P
- DragonLady
- Kontakt:
A nie prościej ciepłą wodą? 
- borze
- Kontakt:
Dziękujemy <3
U mojej to wystarczy te pasemka chwile w palcach potrzymać i są już jasnoblond, chuchać to na nią nie próbowałam
Ale tej suszary co była w zestawie niby do zmieniania koloru włosów to jak nie ogarniałam za dzieciaka, tak nadal nie ogarniam, chyba miała chłodzić i zmieniać na niebiesko, ale po co jak one same sie takie robią... 
U mojej to wystarczy te pasemka chwile w palcach potrzymać i są już jasnoblond, chuchać to na nią nie próbowałam
- Mangalarga
- Kontakt:
Ja Tereskę mam na razie jedną, jak w przypadku większości moldów, może kiedyś dołączy do niej przynajmniej jedna kolejna 
(Zdjęcie pożyczone, bo swojego nie mam
)

My Collection : Melissa Iglesias by HELICON ROSE, on Flickr
(Zdjęcie pożyczone, bo swojego nie mam

My Collection : Melissa Iglesias by HELICON ROSE, on Flickr
- lwica
- Kontakt:
Mangalarga gratuluję posiadania takiej ślicznotki.Jaki ona ma piękny,subtelny makijaż i te cudownie lśniące blond włosy ach.Może i masz jedną Tereskę ale za to przepiękną.A z jakiej serii pochodzi,bo mi się na nią chciej włączył?
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
W linku są podane informacje:lwica pisze:Mangalarga gratuluję posiadania takiej ślicznotki.Jaki ona ma piękny,subtelny makijaż i te cudownie lśniące blond włosy ach.Może i masz jedną Tereskę ale za to przepiękną.A z jakiej serii pochodzi,bo mi się na nią chciej włączył?
Barbie Basics Jeans
Model n° 11 Coll.002
Black Label
Designed by: Bill Greening
Release Date: 1/2/2011
Mold : Teresa
- lwica
- Kontakt:
Dziękuję Mirando.
No i mój chciej sobie poszedł w siną dal.Niestety ta piękna Tereska nie jest w zasięgu mojego portfela.
No i mój chciej sobie poszedł w siną dal.Niestety ta piękna Tereska nie jest w zasięgu mojego portfela.
- ingrid
- Kontakt:
- borze
- Kontakt:
Ingrid, to jest Salon Surprise, która się tu przewija ostatnio 
- Mangalarga
- Kontakt:
@lwica - mam ją od ponad 4 lat, capnęłam ją, gdy Basics (szczególnie wyjęte z pudełka) jeszcze łatwo było dorwać w normalnych cenach 
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Wygooglełam dziś chyba na hiszpańskim ebayu, cena znośna, ale przesyłka dobija. Choć powiem Wam, że na tej aukcji lalka nie prezentowała się tak efektownie (była w pudelku), jak ta ze zdjęcia z flickra.Mangalarga pisze:@lwica - mam ją od ponad 4 lat, capnęłam ją, gdy Basics (szczególnie wyjęte z pudełka) jeszcze łatwo było dorwać w normalnych cenach
- lwica
- Kontakt:
Ingrid gratuluję posiadania pięknej Tereski.
- ingrid
- Kontakt:
Ślicznie dziękuję oraz dziękuję za odnalezienie serii, z której pochodzi. Nawet nie wiedziałam, że lalka miała pierwotnie tak kolorowe włosy, moja jest już raczej siwiutką blondaską. Trafiłam ją rzecz jasna na targowisku, za przyzwoitą cenę, szkoda mi ją było w sumie zostawić. Jedyny defekt, to wgnieciony kciuk, a wrzątkiem jeszcze nie ratowałam wgięć, czy pogryzień.