Przemalowańce
- lwica
- Kontakt:
Re: Przemalowańce
To znowu coś pokręciłam.Przepraszam.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
No pewnie, że to moja aukcjalwica pisze:Czy ja przypadkiem na allegro nie widziałam Twojej przemalowanej Lei?

- BarbieDream
- Kontakt:
Hahahaha Zgredzie zrobiłaś mi dzieńStary_Zgred pisze:No pewnie, że to moja aukcjalwica pisze:Czy ja przypadkiem na allegro nie widziałam Twojej przemalowanej Lei?Tu jej nikt nawet za darmo nie chciał, to się dziewczyna poszła sprzedać
No nie, żartuję, nie proponowałam oddania. Chciałam się pozbyć i sprawdzić, czy ktoś się zainteresuje za wystawioną cenę. Mój ostatni repaint sprzedał się za 3 zł, więc jest pewna poprawa
Lubię te Twoje repainty, są inne od wszystkich, chyba z Twoich dzieł najbardziej podobała mi się Kira... Chyba jedna z pierwszych, kóre repaintowałaś i w tym wątku jeszcze nie pokazywałaś
- Annorelka
- Kontakt:
Bardzo mi się podobają Twoje repainty, są świetne technicznie i charakterne. Tereska z deski do krojenia zrobiła mi dzień. XD
- takes
- Kontakt:
ojej robisz takie kształtne te oczka, fajnie Ci to wychodzi 
- Manhamana
- Kontakt:
Uwielbiam Zgredowe repainty

Te trzy urocze panienki zamieszkały u mnie. Opereta doczekała się przeszczepu owłosienia ( fuj co jej ze łba wydłubałam- Mattel powinien się wstydzić)
Kira zagospodarowała ciałko MtM, a Dżokerka czyli Pani Żartuje - wróciła na jej należne faszkowe ciałko
Ubranka w większości Mattel dobrane na zasadzie co było pod ręką i co pasowało 

Te trzy urocze panienki zamieszkały u mnie. Opereta doczekała się przeszczepu owłosienia ( fuj co jej ze łba wydłubałam- Mattel powinien się wstydzić)
Kira zagospodarowała ciałko MtM, a Dżokerka czyli Pani Żartuje - wróciła na jej należne faszkowe ciałko
- BarbieDream
- Kontakt:
Oooooo właśnie o tej Kirze mówiłam
cudna 
- Manhamana
- Kontakt:
Uwielbiam tą wersję! Uważam, że wszystkie Kiry powinny trafić do Zgredki na zabieg poprawiający urodę!BarbieDream pisze:Oooooo właśnie o tej Kirze mówiłamcudna
- Stary_Zgred
- Kontakt:
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Zebrałam się na odwagę i zrobiłam kuku Kenikowi - Fashioniście. Co prawda to zbieranie się nie było długie, bo był styrany życiem i w kiepskiej kondycji, ale chłopów to jeszcze nie brałam pod pędzel.
Najpierw zeszło mi półtorej godziny na wyskubaniu mu obżartych przez kogoś włosów i wydłubaniu klejowego gluta ze środka, a później to już leciało szybko. W efekcie wyszło coś podobne do drwala z dzikiej puszczy (acz młodego). Włochatość niestety nie przydała Kenikowi męskości - ci nowi Fashionistas są zbyt ładniutcy, żeby zrobić z nich dziadów bojowych czy inszych Szwarzenegerów. Inną sprawą jest to, że kompletnie nie czuję męskiej twarzy i uporczywie maluję ją niczym babią (na początku wychodziło mi coś w rodzaju eunucha z cieniami na powiekach i wyskubanymi brwiami).
Ken przez jakiś czas pozostanie w obecnej postaci. Umęczyłam się nad nim i zanim znowu przysiądę do malowania obiecałam sobie udziubać mu perukę, bo na łyso mi się nijak nie widzi.

Najpierw zeszło mi półtorej godziny na wyskubaniu mu obżartych przez kogoś włosów i wydłubaniu klejowego gluta ze środka, a później to już leciało szybko. W efekcie wyszło coś podobne do drwala z dzikiej puszczy (acz młodego). Włochatość niestety nie przydała Kenikowi męskości - ci nowi Fashionistas są zbyt ładniutcy, żeby zrobić z nich dziadów bojowych czy inszych Szwarzenegerów. Inną sprawą jest to, że kompletnie nie czuję męskiej twarzy i uporczywie maluję ją niczym babią (na początku wychodziło mi coś w rodzaju eunucha z cieniami na powiekach i wyskubanymi brwiami).
Ken przez jakiś czas pozostanie w obecnej postaci. Umęczyłam się nad nim i zanim znowu przysiądę do malowania obiecałam sobie udziubać mu perukę, bo na łyso mi się nijak nie widzi.

- DragonLady
- Kontakt:
Fajny. Bardzo fajny
. Oczy bym ciut szersze mu zrobiła, mam wrażenie, że minimalnie krótkie w poziomie... ale ogólnie rewelacja, idę do Ciebie na kurs rysowania po łbach. Serio serio.
Trza mi było dać do wszycia przed przemalowaniem, bo po to się boję, że popęka...
Trza mi było dać do wszycia przed przemalowaniem, bo po to się boję, że popęka...
- VMarcin
- Kontakt:
Zabiłaś mnie tym Kenikiem, cudowność
mam tylko pytanko natury technicznej, czy ściera mu się potem ten malunek, czy to jest jakoś utrwalone porządnie?
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Nie powinien się zetrzeć (chyba że grzmocić nim o beton). Lakieruję powierzchnię lakierem MrClear a to mocny specyfik.VMarcin pisze:mam tylko pytanko natury technicznej, czy ściera mu się potem ten malunek, czy to jest jakoś utrwalone porządnie?

- lwica
- Kontakt:
Zgredko cudowny facet z kenika Ci wyszedł.Bardzo podobają mi się jego oczy.Mają jakby od góry kształt ściętego ośmiokąta i to świetnie wygląda.Brwi ma faktycznie trochę kudłate,ale to w końcu facet i mu to pasuje.Nie jest dzięki nim taki grzeczniutki hi hi.Ogólnie super malujesz,nieważne czy to kobietka czy facet.Wszyj mu włosy i ubierz łobuza.Jestem ciekawa jak finalnie będzie wyglądał.
A ja mam taką wizję na niego.Harleyowiec z gangu na motorze.A może jakiś tatuaż mu namaluj,na przykład trupią czaszkę.Sorki za moją wyobraźnię.
A ja mam taką wizję na niego.Harleyowiec z gangu na motorze.A może jakiś tatuaż mu namaluj,na przykład trupią czaszkę.Sorki za moją wyobraźnię.
- Neytiri
- Kontakt:
Noo, fajny facet, przystojniak, nawet taki łysy
Jestem pod ogromnym wrażeniem postępów, które robisz, idziesz jak burza, powodzenia dalej