Evi Love od Simby

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Re: Evi Love od Simby

Post autor: dextella »

Zgredzie nie szkoda ci oddawać takiego koszmarka? Przecież jest tak rzadkiej urody, że aż żal serce ściska na sam widok :D

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

A skąd, jeszcze gdzieś mi się chyba chowa małe dziecięce paskudztwo od Mattel, do pary :D Zdjęcia nie mam, ale bardzo brzydkie nie jest.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shi4
Kontakt:

Post autor: Shi4 »

Bomba pisze:Na prośbę Imago obfociłam akcesoria od Evi. Nie są to wszystkie, jakie mam, bo cześć z nich jest schowana w miejscach, do których wolę nie zaglądać ;) (nie pytajcie czemu :) )
Nie wiedziałam, ze takie fajne akcesoria z Evi sprzedawali :)

Awatar użytkownika
Bomba
Kontakt:

Post autor: Bomba »

Shi4 nie wszystkie akcesoria sa od Simby, niektóre mam z Ikei i z innych sklepów. Miło mi, ze wam się podobają.

Przy okazji- wczoraj odszczurzyłam jedną Evi. Oryginalnie była przebrana za polkę. Nie mogę znaleźć jej fotki w necie, znalazłam tylko jej znajomą- chinkę (też mam). Wyróżniają ją ŻÓŁTE włosy. Dosłownie! Odnowienie było pestką- umycie mydłem, tona odżywki, rozczesanie, spłukanie. Następnie musiałam użyć prostownicy, bo mała miała pierwotnie warkoczyki, a ja chciałam jej zrobić proste włosy. Miałam ogromnego stracha, że spalę jej włosy, ale wyszło świetnie!
Przed:
Obrazek

Obrazek

Po:
Obrazek

Obrazek

(Wybaczcie bałagan w tle, ale fotencje robione na szybko :zawstydzony: )

W najbliższym czasie chcę odnowić je wszystkie, ale muszę kupić najpierw odżywkę.
Imago, ile obecnie kosztuje taka Evcia?
We're all full of lies

http://szalenstwakamy.blogspot.com/ <--- blog lalkowy
http://fotomaniabomba.blogspot.com/ <--- blog nielalkowy, fotograficzny

Awatar użytkownika
Imago
Kontakt:

Post autor: Imago »

Zależy od zestawu - Hello Kitty są droższe bo na licencji, Favourites można kupić po 12zł, Summer Fun kupiłam za 10zł (lalka w ubranku bez dodatków ale tylko w tej serii był samodzielnie chłopak), widziałam zestaw z piętrowym łóżkiem i dwiema Evi po 20... :bezradny:

Ślicznie "odszczurzyłąś tą Evcię" :)

Ja jutro zrobię zdjęcia dzisiejszym nabytkom :D

-- 3 lut 2012, o 11:13 --

Obiecane zdjęcie (kliknij by zobaczyć w powiększeniu):
Obrazek
Timmy wygląda trochę jak dziewczynka - szkoda, że Simba nie pomyślała o bardziej chłopięcym moldzie :)
Niepocieszona jestem trochę sposobem pakowania dodatków w zestawie Evi ogrodniczki - są przyklejone taśmą, przez co uszkodziła się naklejka na jednej z doniczek - na szczęście jest to mało widoczne i do przeżycia (jedna strona doniczki ma pozostawiony kawałek taśmy bo inaczej zerwałabym ją razem z naklejką która się naderwała :/ ) ale mimo to wolałabym żeby przemyśleli lepiej sposób mocowania dodatków :no:
"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!"
http://ask.fm/ImagoImaginacjaImagowska

Awatar użytkownika
Agiss
Kontakt:

Post autor: Agiss »

Imago pisze:Zależy od zestawu - Hello Kitty są droższe bo na licencji, Favourites można kupić po 12zł, Summer Fun kupiłam za 10zł (lalka w ubranku bez dodatków ale tylko w tej serii był samodzielnie chłopak), widziałam zestaw z piętrowym łóżkiem i dwiema Evi po 20... :bezradny:

Ślicznie "odszczurzyłąś tą Evcię" :)

Ja jutro zrobię zdjęcia dzisiejszym nabytkom :D

-- 3 lut 2012, o 11:13 --

Obiecane zdjęcie (kliknij by zobaczyć w powiększeniu):
Obrazek
Timmy wygląda trochę jak dziewczynka - szkoda, że Simba nie pomyślała o bardziej chłopięcym moldzie :)
Niepocieszona jestem trochę sposobem pakowania dodatków w zestawie Evi ogrodniczki - są przyklejone taśmą, przez co uszkodziła się naklejka na jednej z doniczek - na szczęście jest to mało widoczne i do przeżycia (jedna strona doniczki ma pozostawiony kawałek taśmy bo inaczej zerwałabym ją razem z naklejką która się naderwała :/ ) ale mimo to wolałabym żeby przemyśleli lepiej sposób mocowania dodatków :no:
Widzę, że gromadka się fajnie rozrasta :) Podobają mi się akcesoria z Hello Kitty xD

Awatar użytkownika
Bomba
Kontakt:

Imago, chłopaki Evi to jak dziewczynki, tylko mają krótsze włosy i spodnie xD
Widzę, że ceny się nie zmieniły- to dobrze, bo mam ochotę na nju Evi- ze względu na inny mold. :)
Wczoraj szukałam tożsamości moich maleństw, ale udało mi się wynaleźć tylko te dwie:
Obrazek

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Mam już przygotowane zbliżenia na buzie i włosięta moich Evi, myślę, że wrzucę w najbliższym czasie, a niecierpliwców zapraszam na mojego imageshacka- http://profile.imageshack.us/user/bombowa_bomba/
We're all full of lies

Awatar użytkownika
Shi4
Kontakt:

Post autor: Shi4 »

Chociaż nie zbieram Evi od Simby (tylko ich Pamelki), ale tą mała japonkę z chęcią bym kupiła, gdybym gdzieś dorwała :)

Awatar użytkownika
Bomba
Kontakt:

Ja ją mam- dostałam w zestawie z polka, hinduską i hiszpanką. Jest wyjątkowa, bo ma inny kolor oczu i kolor skóry, co jest baardzo rzadkie. Ale jej strój jest zbyt delikatny...
We're all full of lies

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

W intermarche dziś będąc spojrzałam- za 14,99 są
chyba druga z tego obrazka
Obrazek
ta ostatnia
Obrazek
i z rowerkiem, ale nie pamiętam dokładnie jak wyglądała

Awatar użytkownika
Imago
Kontakt:

Post autor: Imago »

A ja zakończyłam kolekcję Evi ilością 7 sztuk (6 nowych i 1 z dzieciństwa) :D - mam te na których mi zależało i już mnie nie ciągnie do nowych, tym bardziej że chcę dokonać zakupu jakiejś droższej lalki :)

U mnie najwięcej ich w Kauflandzie, Rossmannie, Carrefourze i Tesco ale można je znaleźć nawet w kioskach przy przystankach :]
"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!"
http://ask.fm/ImagoImaginacjaImagowska

Awatar użytkownika
świstak-7
Kontakt:

Post autor: świstak-7 »

Obrazek
Moje 2 z 4 evi wystarczą mi te dwie tak dla przykładu , nie lubie tych małych laleczek plączą się strasznie :P

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

Takie małe ogłoszenie ;) od 10 do 16 maja w biedronce będą zestawy: evi z szafą i ubrankami, dwie evi z lokomotywą i pieskiem, evi w samochodzie z pieskiem. Cena za zestaw 24.99 zł.
Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Post autor: Leela »

Podbiję wątek do góry bo strasznie lubię Evi :D Nie wiem dlaczego, nie lubię ludzkich dzieci w żadnym wieku, za to Evi uważam za słodkie stworzenie, zawsze wolałam ją od Kelly/Shelly.
Zaczęło się oczywiście od kilku sztuk...
Obrazek

a jak ostatnio robiłam spis powszechny naliczyłam 47 sztuk... xD Na całe szczęście od dłuższego już czasu nie przyniosłam żadnej nowej do domu. Podobają mi się ubranka, akcesoria, ale nie będę z tego powodu kupować całych zestawów.

Nie podoba mi się za to bardzo ten swego czasu nowy "opuchnięty" mold, dobrze że Simba wróciła do poprzedniego.
Obrazek

To co było dobrego w tej opuchniętej paszczy to to, że inne kolory skóry pojawiły się nie tylko w serii Children of the World, która jest moją ulubioną właśnie ze względu na różnorodność Evi, a nie tylko blondynki, brunetki i blondynki.

Obrazek

Dobrze, że Simba ma w tym roku znowu wypuścić zestaw ubranek dla Evi, kolorystycznie nie tak fajny jak stare ale zawsze coś. Jeśli ktoś go znajdzie niech da znać :)

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Sorry za offtop, ale przecudne jest to zdjęcie z Japoneczkami :serducho:
Obrazek

ODPOWIEDZ