Pierwszy body blushing Mattel Abbey MH +18

Repaintujesz lalki? Zajmujesz się rerootem? Koniecznie nam pokaż!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ina
Kontakt:

Pierwszy body blushing Mattel Abbey MH +18

Post autor: Ina »

Mój pierwszy body blushing, w roli głównej Abbey MH.
Pobity kieliszek został udostępniony dzięki uprzejmości mojego kota ;)

Obrazek
http://mouse-must-die.blogspot.com/ -----> trochę kocio, ciut lalkowo :)

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Re: Pierwszy body blushing Mattel Abbey MH +18

Post autor: privace »

Trochę za czerwony mi się wydaje- o ile na "normalnej" kolorystycznie lalce wyglądałby super, na niej robi trochę dziwne wrażenie. Może naturalniej (dziwnie to brzmi gdy mowa o niebieskiej lalce) wyglądałby granatowy?
A tak pomocnego kota zazdroszczę- jakby się ktoś specjalnie starał, to by nie zrobił takiego fotela! :hyhy:

Awatar użytkownika
Ina
Kontakt:

privace pisze:Trochę za czerwony mi się wydaje- o ile na "normalnej" kolorystycznie lalce wyglądałby super, na niej robi trochę dziwne wrażenie. Może naturalniej (dziwnie to brzmi gdy mowa o niebieskiej lalce) wyglądałby granatowy?
A tak pomocnego kota zazdroszczę- jakby się ktoś specjalnie starał, to by nie zrobił takiego fotela! :hyhy:
Zrobiłabym granatowy, ale mam tylko 3 odcienie pasteli ;p czarny, jasny róż i karmin więc wybór prawie żaden a nie mogłam się już powstrzymać ;) na żywo odcień jest nieco jaśniejszy, ale wciąż jest to "odmroziłam sobie pyszczek w zimę" lub "super pąs" ;)

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

Wygląda, jakby dużo czasu na kolanach spędzała. Sorki, świńskie skojarzenia mam, ale jak już 18+, to sobie pozwolę ;)

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Oj Mangusta, Mangusta bo nałożę cenzurę :) Tu wchodzą dzieci XD
Ina podoba mi się makijaż ciałka, jest wyrazisty ale mi byłoby ciężko nawet dobrać odpowiedni kolor dla lalki o takiej "karnacji" :) Sutki podobają mi się szczególnie, na moje oko są bardzo symetryczne :)
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Ina
Kontakt:

mangusta pisze:Wygląda, jakby dużo czasu na kolanach spędzała. Sorki, świńskie skojarzenia mam, ale jak już 18+, to sobie pozwolę ;)
:D można i w tę stronę ;) zapracowana lala ;)
Only NM pisze:Oj Mangusta, Mangusta bo nałożę cenzurę :) Tu wchodzą dzieci XD
Ina podoba mi się makijaż ciałka, jest wyrazisty ale mi byłoby ciężko nawet dobrać odpowiedni kolor dla lalki o takiej "karnacji" :) Sutki podobają mi się szczególnie, na moje oko są bardzo symetryczne :)
Dziękować :) to mój pierwszy blush więc też nie za bardzo wiedziałam z czym to się je, ale jestem całkiem zadowolona z efektu :)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Ona ma zdarte kolana, bo biega za niesfornym kotem po drzewach, ale ciągle spada :P

Mi się tam nawet podoba zestawienie kolorów czerwonego blusha i niebieskiego ciałka Abbey ;) Makijaż też sama roiłaś? Usta są ślicznie wycieniowane :serducho:

Awatar użytkownika
Ina
Kontakt:

reiha pisze:Ona ma zdarte kolana, bo biega za niesfornym kotem po drzewach, ale ciągle spada :P

Mi się tam nawet podoba zestawienie kolorów czerwonego blusha i niebieskiego ciałka Abbey ;) Makijaż też sama roiłaś? Usta są ślicznie wycieniowane :serducho:
Tak :) makijaż też sama robiłam :) dziękuję ^^ starałam się nadać im taki lolitkowaty, soczysty wyraz :)

Awatar użytkownika
midorigami
Kontakt:

Post autor: midorigami »

jak się robi taki body blushing to całe ciało się psika clerem ? maluje i potem jeszcze raz psika ?

mnie się czerwony na fiolecie podoba :D

Awatar użytkownika
Wiky
Kontakt:

Post autor: Wiky »

Moim zdaniem bardzo ładnie to wygląda, a co do Twojego kota, widzę, że ma talent :D.
Punk i metal - dwa bratanki! I do pogo, i do szklanki! ;)

ZAPRASZAM NA:
http://wikipunk.pinger.pl
http://poprostuwiky.blogspot.com

Na swoich zdjęciach podpisuję się następująco:
©Wiky
©Wiki
©WikiPunk

Awatar użytkownika
Mysha
Kontakt:

Post autor: Mysha »

Mi się bardzo takie zestawienie kolorów podoba. Widywałam lalki w typie fantasy w podobnej kolorystyce błękitu, różu, fioletu i to jest coś, co może naprawdę wyglądać świetnie, jeśli tylko zrobi się odpowiednio resztę stylizacji.
Przypomina mi trochę tę lalkę:
ObrazekDSC07009 by Mysha, on Flickr
Kizuna [Smart Doll] Isabelle [DD Saber Extra] Maya [DD DDH-06] Angelica [DD Sakuya] Koteczek [MDD Mariko] Lancer [Ringdoll Lucifer] Moonlight [Smart Doll] Emilka [DD Miku]
Obrazek

Awatar użytkownika
Malina
Kontakt:

Post autor: Malina »

Piękna jest ta królica :serducho: Gdzie ją dorwałaś i kim jest?

Awatar użytkownika
Mysha
Kontakt:

Była na jednym z meetów lalkowych. Pojęcia nie mam co to, ale mogę spróbować poszukać.
Kizuna [Smart Doll] Isabelle [DD Saber Extra] Maya [DD DDH-06] Angelica [DD Sakuya] Koteczek [MDD Mariko] Lancer [Ringdoll Lucifer] Moonlight [Smart Doll] Emilka [DD Miku]
Obrazek

Awatar użytkownika
Mysha
Kontakt:

Udało mi się znaleźć, że królica to Cerise Doll Elana o imieniu Odette, właścicielkami są AyuAna.
Obrazek

ODPOWIEDZ