Mężczyźni od Mattel

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Re: Mężczyźni od Mattel

Post autor: lwica »

Bliźniacy twardziele,widziałam i komentowałam ale i tu mogę.Fajne mają oczy.Taki wzrok przeszywający na wskroś.

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Będę wredna, ale mi się bardziej bliźniak w niebieskim widzi. Bo ten drugi wygląda jakby się właśnie wybudził i po kłakach na klacie po rozbudzeniu smyrał :P A ten niebieściutki grzecznie na bok spogląda i w'ogle mu do twarzy we wdzianku, o!
Obrazek

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Post autor: DragonLady »

A po co przekładać, jak niektóre wersje mają artykulację lepszą niż mtm? :D A odpowiadając na pytanie, jeśli fashkowi mają haczyk taki sam jak trochę starszy Ken, to bez kombinowania raczej nie, bo Max ma grubą szyję, masywną głowę i haczyk we łbie sporo większy. Będzie dziwnie wyglądać i latać na wszystkie strony. Dodatkowo koloru nie spasujesz, Max jest dużo ciemniejszy - raczej nie ma jaśniejszych niż widać na fotce. Mogę zrobić zdjęcie porównawcze, ale łbów ściągać nie będę :).

Zgredku, łaciaty po prostu trzyma łapką kołnierz do zdjęcia, kurtka ma taki wysoki, że mu ledwo oczy zza niego wystają. No musiałam tak ustawić, inaczej by twarzy widać nie było.
:rotfl:

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Z lekkim poczuciem winy wyciągnęłam z witryny Nikołaja. Stał w ostatnim rzędzie i ciut mi się o nim zapomniało. Nawet się przykurzył, ale już jest na powrót czyściutki. Co ciekawe, fryzura mu się porozłaziła w cztery strony świata, jakby włosy zbierały się do odlotu w ciepłe kraje, albo poczuły Hatifnatów. Przyklepałam pianką do włosów i znów jest grzecznie. Przy okazji dowiedziałam się, że nie umiem porządnie ustawić opcji w aparacie, przy fotkaniu bladych twarzy (a Niko jest bielutki jak królewna Śnieżka).
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Nikołaj jest śliczniutki tylko wydaje mi się,a może się jednak mylę,że lepiej byłoby mu bez tego zarostu.Zgredko gratuluje,że posiadasz u Siebie tylu przystojniaków :klaszcze: .

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Wredna będę. Narysuj mu normalny zarost...

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

A w życiu! Ja go z tymi krechami na gębie bardzo lubię. Troszki się pociął przy goleniu, nieładnie zarosło, to ma taką boleściwą pamiątkę :P
Obrazek

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Jak tak patrzę na to co mu na twarzy za wąs robi, to się nie dziwię, że chopak spojrzeniem w bok ucieka. ;)

Awatar użytkownika
VMarcin
Kontakt:

Post autor: VMarcin »

Popieram koleżanki, zarost byłby pierwszy do zmazania, gdyby nieszczęśnik zamieszkał u mnie, ogólnie jest bardzo fajny, ale te kreski zarostu :/

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

Nicolai jest bardzo przystojnym Kenem. Sam chciałbym posiadać go w swojej kolekcji. :zakochany:
Zarostu bym mu nie ruszał, bo dodaje mu takiego młodzieńczego uroku hehe...

Eh Mi wciąż marzy się, aby Mattel stworzyło więcej kobiecych w pełni ruchomych bladych ciał oraz jakiś męski odpowiednik. ;(
Szkoda, że nie można zmusić Mattela do wypuszczenia np nowych damskich jak i męskich ciał MtM właśnie w takich bladych odcieniach... :zalamka:

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Hercules i dwie Megary doczekały się wspólnej foty. Lubię Herca, jest naprawdę świetnie wykonany i tęsknie za czasami, kiedy u Mattela robiono tak porządne i oryginalne lalki. Hercules posiada chyba jedyne w swoim rodzaju ciałko, nawet nie wiem, czy to do końca Ken, ale przecież od Mattela i jedyny jaki się ukazał w tej serii.
Szczęśliwie całą trójkę nabyłam na różnych okazjach, Megara po lewej wpadła mi ostatnio w ręce np. za 5 zł, Herc i Meg po prawej mieszkają w mojej kolekcji już z 7 lat.

Obrazek

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Hercules jest świetny,ale dwie panny bliżniaczki też są śliczne.Gratuluję tak pięknych zdobyczy.I tak jak Hercules powinien wyglądać każdy facet hi hi.Talia osy a bary jak kafary.Taki żarcik nie mogłam się oprzeć,wybacz Ingrid.

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Bary, jak kafary, świetne i wybaczam, jak najbardziej :P . Lubię Herculesa i faktycznie piękny z niego mężczyzna, drugi podobny projekt występuje już chyba tylko w Monsterkach, gdzie podobne ciałko dostał ojeciec Robecci, czy rybion Finnegan Wake :>

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Cieszę się "włochatym" Ryanem. Teraz w sklepach same paskudy o plastikowych skalpach, a mój ma "naturalne" kłaki :P
Obrazek
Ciekawe jak taki Ryan wyglądałby jako elf. Toż ta mordka aż prosi o szpiczaste uszy i długie włosięta.
Obrazek

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Muszę zdublować post, bo już nic w poprzednim nie wyedytuję. Tak mi się chciało jakiegoś blondyna, to się jeden wprosił :)
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ