Mężczyźni od Mattel
- lwica
- Kontakt:
Re: Mężczyźni od Mattel
Bliźniacy twardziele,widziałam i komentowałam ale i tu mogę.Fajne mają oczy.Taki wzrok przeszywający na wskroś.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Będę wredna, ale mi się bardziej bliźniak w niebieskim widzi. Bo ten drugi wygląda jakby się właśnie wybudził i po kłakach na klacie po rozbudzeniu smyrał
A ten niebieściutki grzecznie na bok spogląda i w'ogle mu do twarzy we wdzianku, o!

- DragonLady
- Kontakt:
A po co przekładać, jak niektóre wersje mają artykulację lepszą niż mtm?
A odpowiadając na pytanie, jeśli fashkowi mają haczyk taki sam jak trochę starszy Ken, to bez kombinowania raczej nie, bo Max ma grubą szyję, masywną głowę i haczyk we łbie sporo większy. Będzie dziwnie wyglądać i latać na wszystkie strony. Dodatkowo koloru nie spasujesz, Max jest dużo ciemniejszy - raczej nie ma jaśniejszych niż widać na fotce. Mogę zrobić zdjęcie porównawcze, ale łbów ściągać nie będę
.
Zgredku, łaciaty po prostu trzyma łapką kołnierz do zdjęcia, kurtka ma taki wysoki, że mu ledwo oczy zza niego wystają. No musiałam tak ustawić, inaczej by twarzy widać nie było.

Zgredku, łaciaty po prostu trzyma łapką kołnierz do zdjęcia, kurtka ma taki wysoki, że mu ledwo oczy zza niego wystają. No musiałam tak ustawić, inaczej by twarzy widać nie było.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Z lekkim poczuciem winy wyciągnęłam z witryny Nikołaja. Stał w ostatnim rzędzie i ciut mi się o nim zapomniało. Nawet się przykurzył, ale już jest na powrót czyściutki. Co ciekawe, fryzura mu się porozłaziła w cztery strony świata, jakby włosy zbierały się do odlotu w ciepłe kraje, albo poczuły Hatifnatów. Przyklepałam pianką do włosów i znów jest grzecznie. Przy okazji dowiedziałam się, że nie umiem porządnie ustawić opcji w aparacie, przy fotkaniu bladych twarzy (a Niko jest bielutki jak królewna Śnieżka).

- lwica
- Kontakt:
Nikołaj jest śliczniutki tylko wydaje mi się,a może się jednak mylę,że lepiej byłoby mu bez tego zarostu.Zgredko gratuluje,że posiadasz u Siebie tylu przystojniaków
.
- DragonLady
- Kontakt:
Wredna będę. Narysuj mu normalny zarost...

- Stary_Zgred
- Kontakt:
A w życiu! Ja go z tymi krechami na gębie bardzo lubię. Troszki się pociął przy goleniu, nieładnie zarosło, to ma taką boleściwą pamiątkę 

- DragonLady
- Kontakt:
Jak tak patrzę na to co mu na twarzy za wąs robi, to się nie dziwię, że chopak spojrzeniem w bok ucieka. 

- VMarcin
- Kontakt:
Popieram koleżanki, zarost byłby pierwszy do zmazania, gdyby nieszczęśnik zamieszkał u mnie, ogólnie jest bardzo fajny, ale te kreski zarostu 
- Dampirg85
- Kontakt:
Nicolai jest bardzo przystojnym Kenem. Sam chciałbym posiadać go w swojej kolekcji. 
Zarostu bym mu nie ruszał, bo dodaje mu takiego młodzieńczego uroku hehe...
Eh Mi wciąż marzy się, aby Mattel stworzyło więcej kobiecych w pełni ruchomych bladych ciał oraz jakiś męski odpowiednik.
Szkoda, że nie można zmusić Mattela do wypuszczenia np nowych damskich jak i męskich ciał MtM właśnie w takich bladych odcieniach...
Zarostu bym mu nie ruszał, bo dodaje mu takiego młodzieńczego uroku hehe...
Eh Mi wciąż marzy się, aby Mattel stworzyło więcej kobiecych w pełni ruchomych bladych ciał oraz jakiś męski odpowiednik.
Szkoda, że nie można zmusić Mattela do wypuszczenia np nowych damskich jak i męskich ciał MtM właśnie w takich bladych odcieniach...
- ingrid
- Kontakt:
Hercules i dwie Megary doczekały się wspólnej foty. Lubię Herca, jest naprawdę świetnie wykonany i tęsknie za czasami, kiedy u Mattela robiono tak porządne i oryginalne lalki. Hercules posiada chyba jedyne w swoim rodzaju ciałko, nawet nie wiem, czy to do końca Ken, ale przecież od Mattela i jedyny jaki się ukazał w tej serii.
Szczęśliwie całą trójkę nabyłam na różnych okazjach, Megara po lewej wpadła mi ostatnio w ręce np. za 5 zł, Herc i Meg po prawej mieszkają w mojej kolekcji już z 7 lat.

Szczęśliwie całą trójkę nabyłam na różnych okazjach, Megara po lewej wpadła mi ostatnio w ręce np. za 5 zł, Herc i Meg po prawej mieszkają w mojej kolekcji już z 7 lat.

- lwica
- Kontakt:
Hercules jest świetny,ale dwie panny bliżniaczki też są śliczne.Gratuluję tak pięknych zdobyczy.I tak jak Hercules powinien wyglądać każdy facet hi hi.Talia osy a bary jak kafary.Taki żarcik nie mogłam się oprzeć,wybacz Ingrid.
- ingrid
- Kontakt:
Bary, jak kafary, świetne i wybaczam, jak najbardziej
. Lubię Herculesa i faktycznie piękny z niego mężczyzna, drugi podobny projekt występuje już chyba tylko w Monsterkach, gdzie podobne ciałko dostał ojeciec Robecci, czy rybion Finnegan Wake 
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Cieszę się "włochatym" Ryanem. Teraz w sklepach same paskudy o plastikowych skalpach, a mój ma "naturalne" kłaki 

Ciekawe jak taki Ryan wyglądałby jako elf. Toż ta mordka aż prosi o szpiczaste uszy i długie włosięta.

Ciekawe jak taki Ryan wyglądałby jako elf. Toż ta mordka aż prosi o szpiczaste uszy i długie włosięta.

- Stary_Zgred
- Kontakt:
Muszę zdublować post, bo już nic w poprzednim nie wyedytuję. Tak mi się chciało jakiegoś blondyna, to się jeden wprosił