Próbuję szyć
- jewelsnake
- Kontakt:
Re: Próbuję szyć
Bardzo dziękuję!
Dampirg85, wszystkie ubranka są na sprzedaż, wystawione na instagramie i fb. Spodnice -5usd, bluzki -4 usd, sukienki -10, bo mnostwo z nimi roboty, są z podszewką a material z ktorego szyję lubi sie przesuwać i naciągać. Obecnie mam zamowienie do uszycia, wiec sprzedaje tylko to co mam gotowego.
Neytri, jestem bardzo ciekawa Twoich sukienek, pochwal sie efektami, proszę! Co do zdjec - z tydzien temu zamiescilam to ostatnie, Blue Burkhart w czarnej sukience w łączke oraz zdjecie Tildy w zestawie z pierwszego zdjecia w temacie Integrity Toys. Spotkaly sie z tak duzym zainteresowaniem, że nic dziwnego, ze ich nie widziałaś: D
Chupacabra, to kwestia wykroju. Ja robilam tak dlugo wykroj az gorset pasował. Uszylam kilka gorsetow na rozne lalki, jeden z eko skórki, im wiecej szyje tym lepiej to wychodzi, a wciaz mogloby byc lepiej.
Dampirg85, wszystkie ubranka są na sprzedaż, wystawione na instagramie i fb. Spodnice -5usd, bluzki -4 usd, sukienki -10, bo mnostwo z nimi roboty, są z podszewką a material z ktorego szyję lubi sie przesuwać i naciągać. Obecnie mam zamowienie do uszycia, wiec sprzedaje tylko to co mam gotowego.
Neytri, jestem bardzo ciekawa Twoich sukienek, pochwal sie efektami, proszę! Co do zdjec - z tydzien temu zamiescilam to ostatnie, Blue Burkhart w czarnej sukience w łączke oraz zdjecie Tildy w zestawie z pierwszego zdjecia w temacie Integrity Toys. Spotkaly sie z tak duzym zainteresowaniem, że nic dziwnego, ze ich nie widziałaś: D
Chupacabra, to kwestia wykroju. Ja robilam tak dlugo wykroj az gorset pasował. Uszylam kilka gorsetow na rozne lalki, jeden z eko skórki, im wiecej szyje tym lepiej to wychodzi, a wciaz mogloby byc lepiej.
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Dampirg85
- Kontakt:
A mogę prosić o linki do fb czy instagramu? Z ogromną chęcią coś kupię.jewelsnake pisze:Bardzo dziękuję!
- barbusia77
- Kontakt:
- jewelsnake
- Kontakt:
Bardzo dziekuje za tak miłe słowa! Platnosc jest przez paypal, aby cos kupic wystarczy wyslac mi wiadomość. Na razie sprzedaje tylko to co widac na tych zdjeciach, poza ostatnia sukienka, mialam tylko jedna na sprzedaz i juz zostala kupiona. Zamierzam uszyc inne, podobne do tej.
Na fb sprzedaje na grupie The doll cafe, na instagramie na moim profilu moonandthememories. Wszystkie zdjecia wrzucam na Flickr, i tam tez zaczne sprzedaz. Moze zaloze wątek sprzedazy na forum. Tutaj wrzucilam zdjecia na tej samej zasadzie co inni, zeby pokazac uszytki.
Na fb sprzedaje na grupie The doll cafe, na instagramie na moim profilu moonandthememories. Wszystkie zdjecia wrzucam na Flickr, i tam tez zaczne sprzedaz. Moze zaloze wątek sprzedazy na forum. Tutaj wrzucilam zdjecia na tej samej zasadzie co inni, zeby pokazac uszytki.
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Preity
- Kontakt:
Przejrzałam cały wątek od początku i musiałam za własną szczęką ganiać, bo zaczęła kopać tunel do Australii, uznając, że zwykłe opadniecie na ziemię na widok tych ciuchów to za mało. Naprawdę świetna robota i ja chyba też się po jakiś ciuch zgłoszę.
Każdy ma swą przystań,
taki mały port.
I na jawie i we śnie,
musi tylko wierzyć, że dopłynie tam.
Tercet Egzotyczny - Noc w Ekwadorze
taki mały port.
I na jawie i we śnie,
musi tylko wierzyć, że dopłynie tam.
Tercet Egzotyczny - Noc w Ekwadorze
- justi578
- Kontakt:
Ja również przeglądnęłam cały wątek i jestem zachwycona! Szczególnie podobają mi się ubranka dla facetów, w sklepach to nigdzie takich nie da się znaleźć! Podziwiam 
Będę pamiętać o tobie, kiedy będę daleko.
Będę pamiętać za każdą górą, morzem, rzeką.
A gdy się spotkamy i nie będziemy już mali,
zrobimy tak, byśmy się nigdy nie rozstawali.
Będę pamiętać za każdą górą, morzem, rzeką.
A gdy się spotkamy i nie będziemy już mali,
zrobimy tak, byśmy się nigdy nie rozstawali.
- Tsundere
- Kontakt:
Zakochałam się w spódnicach i sukienkach maxi! Bardzo ładne materiały. W tym wątku znalazłam motywację do dalszego mierzenia się z szyciem:D
- jewelsnake
- Kontakt:
Bardzo dziękuję! Dla mnie motywacją do szycia, jest postęp w szyciu, jaki zauważam porównując starsze i nowsze ubranka. Obecnie lepiej radzę sobie robieniem wykrojów.
Nowe sukienki, nie mogę ukrywać, ze zainspirowane moimi własnymi.
Brązowowłosa lalka to taka ładniejsza mini me, tylko włosy ma za jasne

Uwielbiam ten fason sukienek, na pewno uszyję kolejne, z innymi wzorami i kolorami. Popracuje też nad innymi torbami
Nowe sukienki, nie mogę ukrywać, ze zainspirowane moimi własnymi.
Brązowowłosa lalka to taka ładniejsza mini me, tylko włosy ma za jasne

Uwielbiam ten fason sukienek, na pewno uszyję kolejne, z innymi wzorami i kolorami. Popracuje też nad innymi torbami
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Neytiri
- Kontakt:
Świetne są! Ogromnie podoba mi się ten model sukienek. W Twoich stylizacjach lalki wyglądają super 
- lwica
- Kontakt:
Sukieneczki są wspaniałe i takie stylowe.Bardzo mi się podobają.A torebka też jest przez Ciebie wykonana?Jestem ciekawa jak wygląda ta torebka w całej okazałości,bo bardzo do tego stylu pasuje.
- jewelsnake
- Kontakt:
Bardzo dziekuje!
Tak, torebka jest uszyta przeze mnie. Jutro zrobie zdjecia torebce, gdy bedzie lepsze swiatlo
Tak, torebka jest uszyta przeze mnie. Jutro zrobie zdjecia torebce, gdy bedzie lepsze swiatlo
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Dorii.86
- Kontakt:
Super sukienki! A torebka! Czekam na więcej!
- jewelsnake
- Kontakt:
Dziękuję Dori!
Kolejna sukienka o tym samy fasonie co poprzednie.

Uwielbiam je! Już planuję następne
Kolejna sukienka o tym samy fasonie co poprzednie.

Uwielbiam je! Już planuję następne
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Neytiri
- Kontakt:
Rewelacyjne są! Dopracowałaś ten fason do perfekcji, czas zmienić nazwę tego tematu z "Próbuję szyć" na zdecydowane "Szyję" 
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Jewel, chylę czoła, babydollki świetne i widać na zdjęciach, że porządnie odszyte!
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/