ja też takie znalazłam, są zdobione cekinami, złoty i srebrny, lepszy jedna znalazła moja mama który był na długopisie przytwierdzony do jakiejś kukiełki.
ma większą pojemność i nie spada z głowy lalce mimo gęstych włosów
Czy któraś z Waszych większych lalek (BFC Ink na przykład) bawi się w piaskownicy? Bo dziś widziałam zestaw zabawek dla lalki w takiej skali w Textil Markecie. Łopatka, grabki, nawet foremki do babek.
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.
Ja u siebie znalazłam coś większego, mianowicie: krzesło. I to całkiem ładne!
Aż dziwne, że nie zauważyłam go wcześniej. Dostałam je jako podpórkę na wiecznie spadające z półki książki.
Mono pisze:Czy któraś z Waszych większych lalek (BFC Ink na przykład) bawi się w piaskownicy? Bo dziś widziałam zestaw zabawek dla lalki w takiej skali w Textil Markecie. Łopatka, grabki, nawet foremki do babek.
Na razie się nie bawi bo nie ma czym;) Szkoda że w Toruniu nie ma tego sklepu.
W ogóle zauważyłam, że w każdym sklepie analizuję oferte pod kątem przydatności dla lalek
Lue, też mam to krzesło! Kupiłam je w sklepie z chińszczyzną za złotówkę Ale do teraz wybaczyć sobie nie mogę, że wzięłam tylko jedno, a były chyba ze cztery...
W świecie Barbie
Ja to krzesełko kupiłam w sklepie, który nazywa się "Jeszcze taniej". Asortyment w nim jest taki sam, jak w sezonowych namiotach, czyli przede wszystkim chińszczyzna, ale też odrzutki z produkcji (np markowe talerze, które odpadły na kontroli jakości, bo były nieco krzywe).
W świecie Barbie
Myśmy z koleżanką znalazły w carrefourze takie zestawy:
Są tam kawałki materiałów 10x15cm, ale są super! Mamy trzy pudełka, w każdym po trzy rodzaje.
I to 3złote jedno!
Tydzień temu widziałam w H&M kapelusze, które świetnie nadawałyby się dla BFC.
Mniej więcej tej wielkości http://www.sexciuszek.pl/fotki/LC70309.jpg
Były chyba trzy wzory, cena 10 zł. Ja nie brałam, bo nie mam takiej dużej lalki, ale jakby ktoś chciał to naprawdę warto, urocze były
W świecie Barbie
w sklepie z upominkami znalazłam ławeczkę która robiła za ramkę/podpórkę na zdjęcie w szklanej oprawie...dziwny pomysł ale ławeczka piękna! i pasuje dla Barbie.