Kayla/Lea
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Re: Kayla/Lea
roroDolls, śliczna ta plażówkowa Lea! Czy konna to ta sama, którą pokazała też lwica? Bo naprawdę urokliwa panna z niej.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- lwica
- Kontakt:
Nie pogniewacie się jak odpowiem?
Pink Flamingo moja konna Lea ma ręce i nogi łamane,zginalne w łokciach i kolanach.Ma również długie włosy ale bez grzywki.Lea plażowa ma włosy z grzywką i ręce i nogi chyba nie zginalne. Zależy jeszcze,o której plażówce myślisz?Konna Lea ma też charakterystyczny metalowy naszyjnik,który ciężko jest zdjąć.Więc nawet jak moją kupiłam jako gołą,to rozpoznałam ją najpierw po tym naszyjniku.Konna Lea ma też wielkie stopy jak plażowa.
RoroDolls piękne są Twoje panny,gratuluję bardzo.
Pink Flamingo moja konna Lea ma ręce i nogi łamane,zginalne w łokciach i kolanach.Ma również długie włosy ale bez grzywki.Lea plażowa ma włosy z grzywką i ręce i nogi chyba nie zginalne. Zależy jeszcze,o której plażówce myślisz?Konna Lea ma też charakterystyczny metalowy naszyjnik,który ciężko jest zdjąć.Więc nawet jak moją kupiłam jako gołą,to rozpoznałam ją najpierw po tym naszyjniku.Konna Lea ma też wielkie stopy jak plażowa.
RoroDolls piękne są Twoje panny,gratuluję bardzo.
- roroDolls
- Kontakt:
tak wlasnie...co do Cali
plazowka w sensie - plaskostoipe/hobbit, bb, malowane pazurki i henna na pepku...
no i ten szafirowy gliter na dolnej powiece<3
czekaj czekaj - Beach Fun jej bylo:-)
plazowka w sensie - plaskostoipe/hobbit, bb, malowane pazurki i henna na pepku...
no i ten szafirowy gliter na dolnej powiece<3
czekaj czekaj - Beach Fun jej bylo:-)
- BarbieDream
- Kontakt:
Tak, to te same lalkiPink Flamingo pisze: Czy konna to ta sama, którą pokazała też lwica? Bo naprawdę urokliwa panna z niej.
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Dziękuję za odpowiedź
Teraz mi się takiej zachciało.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- roroDolls
- Kontakt:
Powracam, gdyz poniewaz jak zawsze tylko wy mnie zrozumiecie...
Wlasnie zaplacilam za 'Leje' FF, chocia zjuz taka mam (chcoiaz z obcietymi wlosami i gola, co znosi moj grzech calkowicie..)
dramatyczne ujecie a ebaya ale skutecznie przykulo moj wzrok chociaz pzreciez nieszukalam...
no ratowac musialam, no nie... (buty buty, koltun koltun
!!)

Wlasnie zaplacilam za 'Leje' FF, chocia zjuz taka mam (chcoiaz z obcietymi wlosami i gola, co znosi moj grzech calkowicie..)
dramatyczne ujecie a ebaya ale skutecznie przykulo moj wzrok chociaz pzreciez nieszukalam...
no ratowac musialam, no nie... (buty buty, koltun koltun
- lwica
- Kontakt:
RoroDolls nie ważne,że masz już taką ale ważne że następną uratowałaś.Ale jakie fajne buty,to chyba się koturny nazywają.Oj coś czuję,że ona będzie pięknie wyglądać po lalkowym spa.Pokaż ją koniecznie po metamorfozie.
- DragonLady
- Kontakt:
W sumie i ja tez mam parę lalek z tym moldem. Bez dłubania w głębi witrynki podrzucę na razie takie:

Czyli, jak mawia Zgredka, lemury
... choć mnie osobiście się tak nie kojarzą
.

I jakieś dwa nieszczęścia po spotkaniu z domorosłym fryzjerem i moich próbach wyrównania resztek do jednakowej długości. Wyszło jak wyszło, ale chwilowo nie chce mi się robić rerootu
.
...tego, że się im włos zaczął elektryzować, przed zrobieniem foty nie zauważyłam...

Czyli, jak mawia Zgredka, lemury

I jakieś dwa nieszczęścia po spotkaniu z domorosłym fryzjerem i moich próbach wyrównania resztek do jednakowej długości. Wyszło jak wyszło, ale chwilowo nie chce mi się robić rerootu
...tego, że się im włos zaczął elektryzować, przed zrobieniem foty nie zauważyłam...
- lwica
- Kontakt:
DragonLady piękne dziewczyny.Te dwie pierwsze to chyba bliżniaczki.
Najdelikatniejsza jest ta z najkrótszymi włoskami i ona podoba mi się najbardziej.
- DragonLady
- Kontakt:
Dzięki, cieszę się, że się podobają
.
Potem spróbuję odkopać jeszcze jakieś, bo mam jeszcze parę plażówek i ze dwie jaśniejsze.
Potem spróbuję odkopać jeszcze jakieś, bo mam jeszcze parę plażówek i ze dwie jaśniejsze.
- lwica
- Kontakt:
Już jest ok.Dzięki za pomoc.
- roroDolls
- Kontakt:
haha, widze ze FF Lea ma szczescie do fryzjerow... (ale za to jaki firmowy stroj siostrzany jej sie trafil:-)
Lwica dodaje mi nieustajaco napedu jako dzielna komentatorka do niecnych czynnosci
Tutaj Lea FF No 1 w edycji jesiennej /ja juz skonczylam z latem w tym roku:-P/
jest taka cudownie smuna i wrzosowa:-)

fryzjer sie spisal na szczescie /fotograf troche mniej/:

*buty Liv doll, ponczochy moje, sukienja roroDolls tyz, plaszcz MyScene, kapelusz roroDolls;-)
Lwica dodaje mi nieustajaco napedu jako dzielna komentatorka do niecnych czynnosci
Tutaj Lea FF No 1 w edycji jesiennej /ja juz skonczylam z latem w tym roku:-P/
jest taka cudownie smuna i wrzosowa:-)
fryzjer sie spisal na szczescie /fotograf troche mniej/:
*buty Liv doll, ponczochy moje, sukienja roroDolls tyz, plaszcz MyScene, kapelusz roroDolls;-)
- DragonLady
- Kontakt:
Faktycznie, pod warunkiem, że mówiąc o moich to szczęście w cudzysłów zamkniemy
. No, chyba że mówisz o efektach moich zmagań z tym co im z włosów zostało po poprzednich właściciel(k)ach, to wtedy dyplomatycznie uznam to za komplement. 
O jaka ładna w fioletach!
O jaka ładna w fioletach!
- roroDolls
- Kontakt:
no twojej Lei troche za bardzo sie oberwalo...
btw co to za Kayla (o ile Kayla to Lea -nie azjatka;-) - igdym niewidziala - jakas FF?
lubie taki emakijaze z naturalnymi oczami i gruba brwia;-)
btw co to za Kayla (o ile Kayla to Lea -nie azjatka;-) - igdym niewidziala - jakas FF?
lubie taki emakijaze z naturalnymi oczami i gruba brwia;-)
- DragonLady
- Kontakt:
No oberwało. Ale jak się wezmę za poprawki, to mi znowu roszpunka wyjdzie, już ja siebie znam.
A żebym to ja wiedziała
. W jakiejś paczce "przy okazji" do mnie przyszła i została, bo ładna. Jakoś bardziej rozróżniam nieco starsze towarzystwo. 
A żebym to ja wiedziała