Barbie lata 70-te i 80-te
- lwica
- Kontakt:
Re: Barbie lata 70-te i 80-te
To ja jestem pierwsza w kolejce i bardzo chętnie jedną kupię.
A którą chcesz sprzedać i za ile?
- roroDolls
- Kontakt:
ta bez papilotow ale bez sukni;-)
ta w papilotach jest zupelnie unikatowa - ma dupke z przodu poza tym ja uratowalam...
/przelicze i minus sukienka LOL - po 4 listopada bede w PL bede mogla wyslac w normalnej cenie/
ta w papilotach jest zupelnie unikatowa - ma dupke z przodu poza tym ja uratowalam...
/przelicze i minus sukienka LOL - po 4 listopada bede w PL bede mogla wyslac w normalnej cenie/
- lwica
- Kontakt:
RoroDolls wysłałam Ci PW.
-
JoannaS
- Kontakt:
Zamówiłam na ebayu używane ciuszki. W zestawie dwie sukienki dla peaches. Doszłam do wniosku, że jeśli będą te rzeczy w sensownym stanie to wyjdzie mi to taniej niż szukanie materiału. Zwłaszcza, że nie znalazłam nic nadającego się na gorset do sukienki. Tymczasem kupiłam na allegro nową starą Barbie, z 1987 r. - Party Pink, europejska wersja Pink Jubilee. Mam nadzieję, że w paczce znajdzie się jakiś ciuszek z epoki dla niej. Cieszę się, że trafiłam na "´80tkę" bo na zdjęciu na allegro nie było widać nawet czy brwi ma.
- lwica
- Kontakt:
JoannaS super bardzo Ci gratuluję.
Party Pink Barbie to prześliczna lalka i w oryginale miała piękną kreację.
Znalazłaś sukienki i to aż dwie dla Peaches N Cream Barbie super ale ty masz szczęście.
Na gorset ciężko byłoby znależć coś podobnego.Bo to ani plastik,ani materiał.Nawet nie wiem jak to nazwać takie coś bardziej sztywne i błyszczące.Jak byś chciała pozbyć się jednej sukieneczki dla Peaches to ja bardzo chętnie kupię. 
-
JoannaS
- Kontakt:
Jak tylko przyleci paczka to dam znać co i jak, potrzebuję tylko jedną kreację brzoskwiniową więc jak będziesz chciała to druga będzie Twoja. Jutro wybieram się do SH tego od "Peaches..", na drugi koniec miasta (czyli 15 minut szybkim krokiem )oby obrodziło..
- lwica
- Kontakt:
Super.Bardzo dziękuję,pamiętaj o mnie.Na Barbie brzoskwinkę też poluję ale na razie z marnym skutkiem.Takie moje małe marzenie z dzieciństwa.U mnie w sh ostatnio tylko same maskotki.Życzę owocnych poszukiwań i abyś kupiła je po 1 zł a co drugą dostała gratis.
-
JoannaS
- Kontakt:
Dzięki
Jest na olx brzoskwinka za 12 zł ale ma brwi blade bardzo. Lepiej poczekać, w końcu się znajdzie ładna i tania.
- lwica
- Kontakt:
JoannaS daj linka do brzoskwinki.
Za taką cenę to i brwi blade mogą być,aby makijaż oczu nie był wytarty,włosy oryginalnej długości i nie urwana głowa. Bo szukam i szukam i nic nie widzę. 
-
JoannaS
- Kontakt:
http://www.olx.pl/oferta/lalka-barbie-m ... de467b3e13 20 zł jednak , nie 12, przepraszam za pomyłkę 
-- 14 wrz 2016, o 12:49 --
i sprzedana no to dopiero dałam czadu..
-- 14 wrz 2016, o 12:49 --
i sprzedana no to dopiero dałam czadu..
- lwica
- Kontakt:
Wielkie dzięki,ważne że miałaś dobre chęci i to się liczy.No trudno.Ale ona tylko na głównej cenie była za 20 zł a w treści za 35 zł i sprzedana.Szkoda ja to jednak mam pecha do brzoskwinki.Szukam dalej.
-
JoannaS
- Kontakt:
Muszę uważniej przeglądać te oferty
, teraz już będę zwracać uwagę na cenę i dostępność, na olx nie kupowałam nigdy ale wcale te ceny nie są dużo lepsze od allegro. Tą Party pink za 9,99 wzięłam, i to tez "kup teraz" bo od 7zł była do licytacji.
- roroDolls
- Kontakt:
o jezu, co za meka:-(
z mam wyrzuty sumienia - jak sie niesprzeda do mojego przylotu dam znac;-)
z mam wyrzuty sumienia - jak sie niesprzeda do mojego przylotu dam znac;-)
-
JoannaS
- Kontakt:
Moje 2 szt. z 80-tych lat, w tymczasowych ubraniach. Jakość zdjęcia "takase",ale jak będą mieć właściwe ciuchy to im zrobię porządne
:

-- 14 wrz 2016, o 13:44 --
PS. ktoś wie od jakiej lalki ta sukienka fioletowa jest?

-- 14 wrz 2016, o 13:44 --
PS. ktoś wie od jakiej lalki ta sukienka fioletowa jest?
- lwica
- Kontakt:
Party Pink za 9,99 zł.To super okazja.
Gratuluję bardzo i laleczki i tej ceny.
JoannaS to nie Twoja wina,nie przejmuj się.Często ludzie tak ściemniają że niby lalka za 10 a potem czytam dalej i okazuje się że lalka kosztuje dużo więcej.
Przepiękne są Twoje laleczki.Niestety nie wiem co to za sukienka.Takie starsze Barbie miały zawsze swój niepowtarzalny urok i czar.Kocham wszystkie Barbie Peaches N Cream.
RoroDolls bardzo dziękuję za pamięć i nie musisz mieć żadnych wyrzutów sumienia.Spoko.
RoroDolls bardzo dziękuję za pamięć i nie musisz mieć żadnych wyrzutów sumienia.Spoko.