Kayla/Lea
- roroDolls
- Kontakt:
Re: Kayla/Lea
nosz cholera - zapodaj na identyfikacje bo bede musiala po nocach sleczec;-)
- DragonLady
- Kontakt:
Aż Cię wzięło
. Wrzuciłam, zobaczymy.
- lwica
- Kontakt:
RoroDolls fajna ta Twoja Lea taka jesienna,melancholijna i wrzosowa.Bardzo mi się podoba.Świetny kapelusz i ekstra fryzurka.Ostatnio mam fazę na kapelusze,wszystkie mi się podobają.Dzięki za miłe słowa na mój temat.Ja po prostu taka jestem,a jak Cię inspiruję to tym bardziej jest mi bardzo miło.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Właśnie dziś przyjechały trzy Kayle z alledrogo. Wrzuciłam je przed obiektyw zaraz po wyjęciu z paczki, nieuczesane i golutkie (no ale było światło, więc korzystałam ile się dało!)
Wszystkie korzystają z tego samego moldu ale są różne i wcale nie sprawiają wrażenia sióstr.
Czarnowłosa była kiedyś balleriną, ale myślę, że zawsze chciała zostać czarownicą i to taką, co zadaje szyku na sabatach. Nie byłam do niej przekonana, ale jednak zmieniłam zdanie. Musiała podziałać na mnie swoją "ostrą" urodą, a możliwe, że zahipnotyzowała

Blondynka to chyba jedna z tańczących księżniczek, którą los pokarał metaliczną szminką. Zajmiemy się problemem, zajmiemy, bo przecież taka ładna dziewuszka nie powinna wyglądać jak blachara spod bloku

No i jeszcze rusałeczka, a tak naprawdę "Amazing nails Kayla", której oszałamiającą siostrę jeszcze kiedyś zdybię. Póki brak mi w zbiorach Lei, to pozachwycam się Kaylą. Nie wiem czy nie jest najładniejsza z całej trójki. Na pewno ma najprzyjemniejszy kolor szminki

Wszystkie korzystają z tego samego moldu ale są różne i wcale nie sprawiają wrażenia sióstr.
Czarnowłosa była kiedyś balleriną, ale myślę, że zawsze chciała zostać czarownicą i to taką, co zadaje szyku na sabatach. Nie byłam do niej przekonana, ale jednak zmieniłam zdanie. Musiała podziałać na mnie swoją "ostrą" urodą, a możliwe, że zahipnotyzowała

Blondynka to chyba jedna z tańczących księżniczek, którą los pokarał metaliczną szminką. Zajmiemy się problemem, zajmiemy, bo przecież taka ładna dziewuszka nie powinna wyglądać jak blachara spod bloku

No i jeszcze rusałeczka, a tak naprawdę "Amazing nails Kayla", której oszałamiającą siostrę jeszcze kiedyś zdybię. Póki brak mi w zbiorach Lei, to pozachwycam się Kaylą. Nie wiem czy nie jest najładniejsza z całej trójki. Na pewno ma najprzyjemniejszy kolor szminki

- DragonLady
- Kontakt:
Ładne
. Iiii tam, widywałam gorsze kolory szminek
, nie jest źle
.
- BarbieDream
- Kontakt:
Zgredziu poszukasz jeszcze obu Amazing Nails
Toż to Fashion Photo Kayla jest!
Aczkolwiek równie piękna co Amazing nails 
- roroDolls
- Kontakt:
OOOooo zazdraaszczam i pozdrawiam!
oraz gratuluje srzatniecia mi aukcji sprzed nosa;-)
czekam na updaty!
oraz gratuluje srzatniecia mi aukcji sprzed nosa;-)
czekam na updaty!
- Stary_Zgred
- Kontakt:
O rety! No oczywiście, że Fashion Photo Kayla. Głupek ja 
Roro, to ja się i z Tobą o nie tłukłam? Hyhy, chyba z połowa forum brała udział w tej aukcji
Roro, to ja się i z Tobą o nie tłukłam? Hyhy, chyba z połowa forum brała udział w tej aukcji

- Neytiri
- Kontakt:
To ja byłam w tej drugiej połowie, nawet nie wiem o jaką aukcję chodzi, najwyraźniej totalnie przeoczyłam
Zgredko, super są! Uwielbiam Kayle, piękne i egzotyczne.
- lwica
- Kontakt:
Zgredko moje ogromniaste gratulacje.Wszystkie Panie są piękne ale najładniejsza jest ta ostatnia najbardziej opalona zresztą.Coś czułam że jest wyjątkowa i postanowiłam dzięki niej dodać aukcję na forum a było to 18 września i tradycyjnie skleiło posty.
- Neytiri
- Kontakt:
No to już wiem jakim sposobem mnie to ominęło. Całe szczęście, że te piękne lalki trafiły w dobre ręce Zgredkilwica pisze:Coś czułam że jest wyjątkowa i postanowiłam dzięki niej dodać aukcję na forum a było to 18 września i tradycyjnie skleiło posty.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Jeszcze jedna Kayla/Lea do kolekcji, ale tylko na chwilę, bo nie mogę jej znieść. To, że ma okropne, wróżkowe ciało, to pikuś, bo to o jej twarz chodzi. Nie cierpię jej. Jest nadęta i odpychająca. Nawet urzęsienie nie pomaga. Już dawno mi się nie zdarzyło tak znielubić lalki. Brrr, paskuda. Mój aparat też jej nie lubi. Nie mogę się zmusić, żeby jej zrobić porządną sesję. Cyknęłam jedną, w miarę ostrą fotkę i mam dość. Taka piękna lalka i tak nam nie povdrodze

Za to Fashion Photo Kayla to zupełnie coś innego. Bardzo przypadła mi do serca

Za to Fashion Photo Kayla to zupełnie coś innego. Bardzo przypadła mi do serca

- lwica
- Kontakt:
Zgredko faktycznie Lea fashion photo jest przepiękna i te jej różowe oczy też są boskie.Ale nie odtrącaj tej pięknej ognistowłosej Lei oj coś czuję,że ma ona wielki potencjał jak na lalkę.
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Zgredko, podpisuję się pod tym, co prawi lwica! Ta wróżkowa Kyla przesadzona na inne ciałko, ma potencjał stworzenia z niej jakiejś lalki fantasy w rodzaju Fairy of the Garden albo Faraway Forest Elf lub jakiegoś innego eterycznego elfiego stworzenia.
Za to wybacz, ale nie przemawia do mnie Fashion Photo - dla mnie trochę za dużo dzieje się na tej buzi, różowe oczy z fioletowym blikiem, błękitny cień, fiołkowa pomadka, ojojoj, too much
Ale ciekawi mnie jej odzienie, bardzo ładnie zaznaczony dekolt; pozwolisz, że poproszę o detale kreacji? 
Za to wybacz, ale nie przemawia do mnie Fashion Photo - dla mnie trochę za dużo dzieje się na tej buzi, różowe oczy z fioletowym blikiem, błękitny cień, fiołkowa pomadka, ojojoj, too much
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- roroDolls
- Kontakt: