Star Darlings

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ikulina
Kontakt:

Re: Star Darlings

Post autor: ikulina »

Mam mieszane uczucia co do nich, trochę za bardzo kolorowe (mam drobne skojarzenia z MLP). Chociaż u Froggy całkiem fajnie się prezentują. Z chęcia przygarnęłabym tą złotą, niebieska fajnie wygląda w pudełku, ale na promo ciut gorzej, przynajmniej jak dla mnie. No ale znając mnie, jak już do nas dotrą, to pewnie któraś z nich do mnie trafi. Sage też całkiem-całkiem, ale trochę nie w moim guście :]
http://ikulina-doll.blogspot.com/ - mój blog, jak na razie dopiero się tworzy, ale niebawem pojawią się posty ;)

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Zupełnie mi się ich odechciało po recenzji. :(
http://www.toyboxphilosopher.com/2015/1 ... .html#more
Podobnie jak autorka, myślałam, że będą mieć ciałka od Następców + artykulacja kiepska + głowy są pomalowane błyszczącą farbą, która schodzi i nie pasują do ciałka.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Mi też! Następców produkuje Hasbro, więc różnica w ciele była do przewidzenia ;) Ale właśnie ta farba..! Po co? Nie mogli wtopić brokatu w plastik? :/ Wolałabym zwykłe, matowe ciało, ale jeśli sparklenie było wpisane w koncepcję lalek, to ok, rozumiem. Tylko, że wybrali najgorsze możliwe rozwiązanie :/
No i ten świecący stojak i naszyjnik są zbędne, tylko podbijają cenę lalki :/ Szczególnie, że użyte lampki są za słabe, żeby oświetlić ją całą.

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

O rany jestem strasznie zawiedziona

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

reiha pisze:Mi też! Następców produkuje Hasbro, więc różnica w ciele była do przewidzenia ;) Ale właśnie ta farba..! Po co? Nie mogli wtopić brokatu w plastik? :/ Wolałabym zwykłe, matowe ciało, ale jeśli sparklenie było wpisane w koncepcję lalek, to ok, rozumiem. Tylko, że wybrali najgorsze możliwe rozwiązanie :/
No i ten świecący stojak i naszyjnik są zbędne, tylko podbijają cenę lalki :/ Szczególnie, że użyte lampki są za słabe, żeby oświetlić ją całą.
Stojak i naszyjnik są tylko w limitowanej/pierwszej edycji.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Nowe!
Obrazek
Obrazek
źródło

Blondynka wygląda jak w podomce, ale właściwie to ma swój urok, trochę jak Dead Tired od MH. Ładna jest.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Heh, wciąż jestem mocno zawiedziona tą serią, ale te chociaż naprawiają jeden błąd poprzedniczek - nie mają niedopasowanej, błyszczącej skóry i złażącej farby na głowie.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Nie byłam pewna co do ich karnacji, ale na tym zdjęciu porównawczym widać, że nowe nie są już metaliczne : D W tej serii będzie jeszcze Cassie i Sage - obrazek.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

widziałam je dzisiaj w tru, ale nie miały ceny. słodkie są, chciałabym jedną albo dwie :zawstydzony:

Awatar użytkownika
Suriri
Kontakt:

Post autor: Suriri »

Na allegro są po 125 zł z serii podstawowej, ze świecącym stojakiem i innymi bajerami. Poczekam na jakąś promocję :p

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

a no to drogo :( znowu byłam w tru i znowu były bezcenne :> ale za to widziałam gazetkę Star Darlings w kiosku, więc może trafią też do supermarketów, w których częściej są promocje :D

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

w tru są po 100, jakaś seria z gitarami. Taniej niż na allegro (po co mi ten stojak:P), ale ciągle za drogo.

Awatar użytkownika
Kiryuu
Kontakt:

Post autor: Kiryuu »

ehh, a tak mi się podobały na promocyjnych, zwłaszcza Sage i Scarlet.. chyba nawet nie będę do tej recenzji zaglądać, niech pozostaną idealne w mojej głowie :P

Awatar użytkownika
Carmazin
Moderator
Kontakt:

Post autor: Carmazin »

znalazłam taki oto repaint: https://www.flickr.com/photos/culurface ... otostream/ od razu zyskała charakterek :D

Awatar użytkownika
midorigami
Kontakt:

Post autor: midorigami »

jako iż jestem nowa w lalkach to odgrzebuje temat bo dzisiaj je widziałam w smyku i przykuły moją uwagę głównie przez oczka :D do repaintów według mnie dają fajne pole manewru :)

ODPOWIEDZ