Playline 2017

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Re: Playline 2017

Post autor: Mangalarga »

Podejrzewam, że jakby dali im artykułowane ciałka (też zróżnicowane gabarytowo), to miałyby większe branie, nawet z tymi samymi ciuchami i twarzami :hyhy:
Obrazek

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Mangalarga pisze:Podejrzewam, że jakby dali im artykułowane ciałka (też zróżnicowane gabarytowo), to miałyby większe branie, nawet z tymi samymi ciuchami i twarzami :hyhy:
Dokładnie! Fashionistas starszych serii kupowałam dla ciałek, mimo że praktycznie żadna główka mi się nie podobała. Te przynajmniej mają ładniejsze buźki, a gdyby dorzucili artykułowane ciałka w różnych wymiarach to byłby hit. Czemu Mattel tak usilnie wzbrania się przed postępem?

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Wystarczy spojrzeć na MtM - buźki dość wtórne (z wyjątkiem blond Lei w sumie), ale sprzedają się jak ciepłe bułeczki, głównie ze względu na ciałka.
Jestem pewna, że gdyby wypuścili dobrze dostępne (tj. nielimitowane) artykułowane ciałka Curvy, Petite i Tall, nawet z artykulacja na poziomie starszych Fashionistek, (o poziomie MtM nie wspominając), niektórzy brali by je pewnie na kilogramy ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Ależ oczywiście! Ja do tej pory nie kupiłam żadnej nowej Fashionistki. Podobają mi się niektóre, ale jak stoję przed półką, to właśnie te sztywne ciała mnie odrzucają. wielbię TNT, ale w nowych ciałach dużą rolę dla mnie odgrywa właśnie ruchomość.
Patrzylam ostatnio na petitkę z moldem nowej Teresy - na zdjęciach promo ładna, ale jak zobaczyłam ten hełmofon na głowie i sztywne ciało, to zrezygnowałam.
Niektóre Fashionistki 2017 zapowiadają się nieźle, ale zapewne też ich nie zakupię i będę czekać aż pojawią się w wersji artykułowanej. Jeśli nie, cóż, zaoszczędzę pieniądze.

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Jestem na TAK! Oby jeszcze utrzymali znośny poziom cenowy. Swoją drogą, ależ zerżnęli od zbieraczy pomysł na lalkę i upozowanie, już dawno zrobiłam taką sesję zdjęciową na deskorolce mojej Seulgi na ciałku MtM ;)

niemiłamonika
Kontakt:

Post autor: niemiłamonika »

A ona nie ma tego wodogłowia?Dziwna jakaś....

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Bo to twarz używana dotąd na lalkach z ciałkiem "curvy". Moim zdaniem średnio pasuje do szczuplejszych ciałek.
Ech, liczyłam na jakieś nowe odcienie :P
Obrazek

Awatar użytkownika
VMarcin
Kontakt:

Post autor: VMarcin »

NOWOŚCI.... nie wiem tylko czy jestem przerażony, czy zadowolony... póki co jedynie ta na deskorolce ujdzie! Ale ten Video Ken Game Hero... yyyyyy muszę się oswoić.

http://papusilemele.com/en/2016/10/14/n ... on-amazon/

i jeszcze dwie tutaj:

http://papusilemele.com/en/2016/10/13/n ... kirt-doll/

Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Post autor: barbusia77 »

O.o ta na deskorolce :serducho: CHCEM!!!!!!!!
<3

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Ten Ken jest tak szalony, że się skuszę :) No i deskorolkarka ładna. Bardzo chciałam mieć lalkę z tym moldem, ale nie podobała mi się jako grubinka.
Obrazek

Awatar użytkownika
Soihime
Kontakt:

Post autor: Soihime »

Czy ja dobrze rozumiem, że będą nowe lalki z serii Made to move? <3<3 BOŻE ZACIESZAM!

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Mangowy Ken mnie zabił. XDD W ogóle, lalki z tego nowego filmu są tak nierówne, Barbie wygląda jak dziecko z buzi, Ken ma po prostu powiększone oczy.
Dlaczego w każdym sezonie musi się pojawiać Barbie z kupkującym pieskiem? -.-

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Post autor: takes »

ojeej ruda Joyce/bambi/Teresa ? Skaterka MTM wygląda zachęcająco..

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Jest "żywe" zdjęcie Kena-Azjaty. Nie jest tak paskudny, jak mi się wydawało. Ma boysbandową, ale przyjemnie promienną mordeczkę:
Obrazek
Zdjęcie ukradzione z konta Akio Yamamoto: https://www.flickr.com/photos/akiokun/

Jest też przystojny Mulat (ale tu nie podlinkuję obrazka, bo się nie da. Trzeba klikać na link: https://www.flickr.com/photos/dcmotutoy ... 53405@N06/
Obrazek

ODPOWIEDZ