Sindy z Tesco.

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Sindy z Tesco.

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Pewnie większość z Was widziała w Tesco tę lalkę, ale wspomnę tu o niej, bo zasługuje na uwagę najbardziej chyba ze względu na dodatkowe ciuszki, jakie można jej dokupić. Nie lubię Tesco, bo wybór lalek mają tam mały, w dodatku ceny są stanowczo zbyt wysokie, ale ostatnio zobaczyłam tam ciekawą lalkę, dla tych, którzy lubią większe lalki-dziewczynki. Nazywa się Sindy, wydaje mi się, że jest wielkości Joliny, ale z wyglądu to okrągła kilkulatka. Najlepsze jednak są dla mnie zestawy ciuszków, które można do niej dokupić osobno. Fajnie wykonane, modne i z bucikami. Wizualnie bardzo mi się podobają. Kto ją zakupił, niech podzieli się zdjęciami :)

Awatar użytkownika
Mysha
Kontakt:

Re: Sindy z Tesco.

Post autor: Mysha »

Ja kupiłam wspomniane wdzianka, gdyż całkowicie przypadkiem są w rozmiarze prawie-SD ;)

ObrazekIMG_0582 by Mysha, on Flickr
Kizuna [Smart Doll] Isabelle [DD Saber Extra] Maya [DD DDH-06] Angelica [DD Sakuya] Koteczek [MDD Mariko] Lancer [Ringdoll Lucifer] Moonlight [Smart Doll] Emilka [DD Miku]
Obrazek

Awatar użytkownika
Arima
Kontakt:

Post autor: Arima »

No proszę, Kiz wygląda szałowo. Czasem żałuję, że nie mam baby, ale w odległych planach jest kuzynka Akiry. :)

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Kizunia wygląda ślicznie,zimowo i cukierkowo.

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Wow, Mysha, nie pomyślałabym, że te ubranka będą pasować na "dorosłą" lalkę! Super :)

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Szkoda tylko, że kurtka kosztuje prawie 50 zeta, nie jest w promocji. Byłam, zobaczyłam, nie kupiłam. :D
Ale co by nie mówić ładnie Kiz w tym bezrękawniku.

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Ja się biję z myślami czy by nie capnąć jednego zestawu dodatków z okularami i plecakiem oraz ubranek z ogrodniczkami. Ten drugi byłby dla disney animators chociaż nie wiem czy nie wyjdą na nie zbyt luźne. .-.

Awatar użytkownika
Mysha
Kontakt:

Post autor: Mysha »

Cieszę się, że podoba się wam Kiz w wersji cukierkowej ^_^

@Ania, ubranka pasują.... prawie XD Zwróć uwagę na strategicznie schowane za plecami ręce :D Rękawy jak zwykle są za krótkie.

@Miranda, jak się ceny ciuchów przelicza na dolary, to te 50zł tak nie boli ;) Poza tym to nie sama kurtka, tylko bęzrękawnik, futerko, nauszniki, rajtuzy, buciki i rękawiczki. (O właśnie, mam rajtuzy z tego kompletu do sprzedania, reflektuje ktoś? :D )

O właśnie, zestaw z okularami ;)

ObrazekIMG_0682 by Mysha, on Flickr
Kizuna [Smart Doll] Isabelle [DD Saber Extra] Maya [DD DDH-06] Angelica [DD Sakuya] Koteczek [MDD Mariko] Lancer [Ringdoll Lucifer] Moonlight [Smart Doll] Emilka [DD Miku]
Obrazek

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

@Mysha
Tylko u mnie ten komplet średnio do Idy pasuje, więc te pięć dych wolę wydać na coś bardziej odpowiedniego.
No i pamiętaj, że rozmawiasz z osobą, która chce szyć dla lalek. :D

ODPOWIEDZ