Lalki-hybrydy

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
lonion
Kontakt:

Re: Lalki-hybrydy

Post autor: lonion »

Jednak na ciałku liv wylądowała głowa lalki z we 3 friends. http://www.fotosik.pl/zdjecie/f43e0d0681b837e9

Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Post autor: barbusia77 »

Obrazek moja powypadkowa Sindy na ciałku zastępczym ( Barbie Cool Blue)
<3

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Znowu wracam do męczenia swoich oczu gapieniem się w zdjęcia, które porównują kolor obitsu white z kolorami dollfie dream. Głowa parabox Mafuyu zniknęła z magazynu, więc mam pretekst do dalszego szukania. Chyba pozostanę przy kolorze Semi-White i głowie DDH-06, ale znając mnie jeszcze wszystko może się zmienić, bo DDH-03 i DDH-04 też są fajne. (na samą lalkę czaję się z rok, może dłużej)
Edit: Szkoda, że DDH-10 nie można kupić na stronie volksa. ;__;

Awatar użytkownika
Mysha
Kontakt:

Post autor: Mysha »

DD normal + obitsu white to ja Ci mogę na żywo pokazać jak chcesz ;)
Szkoda Mafuyu, bo śliczna, ale też dość podobna na DDH06, więc moim zdaniem spokojnie możesz brać szósteczkę (Majka potwierdza :D). 03 i 04 szczerze nienawidzę, więc nie będę się wypowiadać ;) Już prędzej polecałabym 09. 10 są nowe, więc może do normalnej sprzedaży trafią dopiero za jakiś czas (osobiście je uwielbiam, byłyby cudowne na MDD). Ewentualnie poluj od ludzi, bo widziałam, że parę osób sprzedawało. A masz już ciało czy też dopiero polujesz?

PS. Czy zapisałaś się może do grupy "polskie mangopysie" na fb? :D
Kizuna [Smart Doll] Isabelle [DD Saber Extra] Maya [DD DDH-06] Angelica [DD Sakuya] Koteczek [MDD Mariko] Lancer [Ringdoll Lucifer] Moonlight [Smart Doll] Emilka [DD Miku]
Obrazek

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Właśnie zostałam do jakiejś polskiej grupy dodana. :D Na ciało jeszcze zbieram i z jednej strony bardzo bym chciała coś w stylu MDD, a z drugiej coś większego, więc jak już kupię to obitsu 40 i uznam, że to jest to, to potem się zbiorę w sobie i kupię cielsko DDS, a wtedy wybieranie pyszczka zacznie się na nowo. :') 10 jest cudowna i ktoś na zagranicznej grupie pisał, że ma zamiar kilka kupić jak znowu odwiedzi Japonię, więc jest szansa.

Awatar użytkownika
Mysha
Kontakt:

Post autor: Mysha »

No to jak większe niż MDD, a mniejsze od DDS, to bierz nowe DDP :D Widziałaś nowe Iori i ... tę drugą? Są dostępne w preorderze za nawet przyzwoitą - jak na fullset - cenę.
Ostatnio widziałam jakąś 10 na sprzedaż już umalowaną. Rozglądaj się, bo one się czasem pojawiają - kwestia tylko za jaką cenę.
Kizuna [Smart Doll] Isabelle [DD Saber Extra] Maya [DD DDH-06] Angelica [DD Sakuya] Koteczek [MDD Mariko] Lancer [Ringdoll Lucifer] Moonlight [Smart Doll] Emilka [DD Miku]
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Cleo na Made to move z dłońmi od którejś DC (chyba). Jaka czadowa!
Obrazek2016-11-30_04-58-54 by cicurrira333, on Flickr

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Bardzo zgrabnie spasowane, ciałko, rączki i głowa pasują do siebie świetnie, a ubranko ciekawie dopełnia kompozycję.

Awatar użytkownika
Elka
Kontakt:

Post autor: Elka »

reiha pisze:Cleo na Made to move
Zajebista jest :slinka:

Przepraszam ze tak z grubej rury ale nie mogłam inaczej, to była pierwsza myśl jak ją zobaczyłam :P

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Ona jest po prostu boska. :slinka: Oj chciałabym mieć taką.

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

Niebywała. Wygląda jak jakiś ekskluzywny gotowiec <3

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Oj, mam dwie Cleo, i teraz będę się wahać, czy dać je na MtM czy na everkowe ciałka xD
Obrazek

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Post autor: dollbby »

A mnie nie rusza kompletnie. Nie dość że nie przepadam za Cleo, tak MH na ciałkach Barbie wyglądają jak dla mnie dziwacznie....

lonion
Kontakt:

Post autor: lonion »

Mam jedną Cleo na ciałku fashionistas i w ogóle lubię mieć stare głowy na nowych ciałkach.Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Ostatnio zabrałam się za kena Cara i znalazłam jemu nowe ciałko, przy okazji Babcię bojarównę przerzuciłam na TNT, gdyż drażniła mnie ułamana szyja w oryginalnym. Przy okazji odziałam babuleńkę i stała się nianią. Dwa maluszki, mimo, że miały chyba nawet oryginalne ubranka, to także dostały nowe wdzianka, nawet wcześniej niż babcia. Teraz mam w planach odziać resztę znalezionych golasów, niektóre nabywałam za jakieś symboliczne 2, czy 5 zł.

Obrazek

ODPOWIEDZ