Spacepop Girls

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Netta
Kontakt:

Spacepop Girls

Post autor: Netta »

Przeglądając dziś instagrama, natknęłam się na takie oto laleczki: https://www.instagram.com/explore/tags/spacepopgirls/. Są artykułowane i posiadają nawet własny serial animowany. Co o nich sądzicie?
http://www.toysrus.com/graphics/product ... te1_dt.jpg

Awatar użytkownika
Soihime
Kontakt:

Re: Spacepop Girls

Post autor: Soihime »

Dla mnie wyglądają dość tandetnie...

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

Zdjęcia promocyjne są straszne, ale lalki w pudełkach prezentują się zadziwiająco dobrze.

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Ich twarze mają w sobie coś everkowego...

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Post autor: dollbby »

To jest mix wszystkich ostatnio wydanych lalek. Widać inspirację Monster High, Moldy jak nic z Everek. Ta Hera to żywcem Draculaura. Ta fioletowa wygląda jak mlp... Mix kompletny, ale jakościowo wyglądają jak te... Zombie Girls. Kolejna słaba linia, imitująca oryginały. Nie, nie, nie. Na początku wydawały mi się ciekawe, a ileś można? To się zrobiło nudne. Wszystko jest stylizowane na potwory, wszyscy silą sia na inność, tylko że może by pomyśleli o inności w innych kategoriach, a nie potwory i kolorowe mordy....amen.

Awatar użytkownika
Panna Foch
Kontakt:

Post autor: Panna Foch »

Zgadzam się z innymi.
Wyglądają niezbyt dobrze i na pierwszy rzut oka widać pomieszanie eah z mh.
Nie podoba mi się, mimo, że mam jedną eah.
:/
Mon wakaranai yo
gasaidolls.blogspot.com

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Czytałam o serialu. Był reklamowany jako "innowacyjna rzecz w świecie animacji, wykorzystanie najnowszych technologii i możliwości oglądania". Obejrzałam dwa odcinki i na 3 minuty półtorej trwa piosenka. W każdym ta sama.
Ale przynajmniej akcja nie jest o perypetiach szkolnych, tylko ratowaniu kosmosu poprzez założenie zespołu muzycznego!

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Te lalki, to jeszcze jak połączenie czarodziejki z księżyca i Następców z nutą mystixx. Mają potencjał, ale są słabo poprowadzone, brakuje im silnego akcentu, według moich spostrzeżeń rzecz jasna.

Awatar użytkownika
Arima
Kontakt:

Post autor: Arima »

Świnie...znaczy się Monsterki...w kosmosie. ;) Taa, wrażenia to one nie robią. W ogóle te stroje są za mało kosmiczne. To już strój Barbarelli był mniej tandetny.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Te lalki, to jeszcze jak połączenie czarodziejki z księżyca i Następców z nutą mystixx.
Sailorki od tego czegoś z daleka! Nie!

A na poważnie, lalki nie są złe, ale interesowałaby mnie ewentualnie tylko ta "żółta" z naturalnym kolorem skóry. Podobają mi się rajstopy i strój różowej.
http://venivididolli.blogspot.com/search/label/spacepop
(ten blog ma chyba opisane WSZYSTKIE MOŻLIWE linie lalek jakie kiedykolwiek wyszły)

ODPOWIEDZ