Wymiana rąk lalce Barbie
- Dampirg85
- Kontakt:
Wymiana rąk lalce Barbie
Nie wiedziałem gdzie o to zapytać, więc proszę wybaczyć że piszę tutaj.:-(
Chciałem zapytać czy wie ktoś jak zmienić całe ręce z jednej Barbie do drugiej?
Kusi mnie by zakupić w Biedronce tą ruchomą Elsa z Hasbro, bo pomyślalem że można by te jej ruchome ręce podmienić Beli ze Zmierzchu, która ma tylko ruchome nogi, a same ręce ma sztywne.:-( Czy ktoś wie jak zrobić taka operacje?
//Wydzieliłam post do nowego tematu. Miranda
Chciałem zapytać czy wie ktoś jak zmienić całe ręce z jednej Barbie do drugiej?
Kusi mnie by zakupić w Biedronce tą ruchomą Elsa z Hasbro, bo pomyślalem że można by te jej ruchome ręce podmienić Beli ze Zmierzchu, która ma tylko ruchome nogi, a same ręce ma sztywne.:-( Czy ktoś wie jak zrobić taka operacje?
//Wydzieliłam post do nowego tematu. Miranda
- Dampirg85
- Kontakt:
Re: Wymiana rąk lalce Barbie
Dziękuję.Miranda pisze: //Wydzieliłam post do nowego tematu. Miranda
Niestety i tak nie ma odzewu.
- VMarcin
- Kontakt:
Praktycznie nie ma szans na wymianę rąk u Barbie, ja już wielokrotnie rozłupałem barbie na czynniki pierwsze, nie da się wymienić rąk bez uszkodzenia torsu, nawet rozgrzanie plastiku itd. nic nie da. Zmarnujesz sobie lalkę na bank. Rączki mają na końcach takie kółko, które jest wprowadzone w takie jakby dwie szyny w torsie lalki, nie da się tego wyjąć z lalki, można tylko wyrwać, ale potem już i tak nic nie włożysz. Niestety to musi być żeby spełniało wymagania do zabawy dla dzieci od 3 roku życia. Dobrze radzę, nie kombinuj, bo popsujesz i będziesz sobie potem pluł w twarz, że trzeba było nie ruszać... znam to z autopsji niestetyDampirg85 pisze:Dziękuję.Miranda pisze: //Wydzieliłam post do nowego tematu. Miranda![]()
Niestety i tak nie ma odzewu.
- roroDolls
- Kontakt:
'bedziesz sobie plul w brode' zasadniczo...
tez sie zastanawialam bo czesto jedyna wada lalki uzywanej sa pogryzione rece...
tez sie zastanawialam bo czesto jedyna wada lalki uzywanej sa pogryzione rece...
- BarbieDream
- Kontakt:
Bart robił takie zabiegi - jego zapytaj 
- dollbby
- Kontakt:
http://dolljunk.tumblr.com/ może przejżyj tego chłopka, on robi dużo hybrey, może coś ci wpadnie w oko. Fakt, Barta też zapytaj ;D