Kayla/Lea
- lwica
- Kontakt:
Re: Kayla/Lea
RoroDolls dzięki bardzo.Lepsza dresiara w bojówkach niż wróżka ze skrzydłami. 
- Dollytopia
- Kontakt:
- lwica
- Kontakt:
Przepiękna,prześliczna,fantastyczna. 
- ingrid
- Kontakt:
Śliczna jest, te rude włosy i wyraziste oczka w butelkowej tonacji. Przesadzona na mtm nabrała swobody (pierwotne BB fuj), a dodatkowo posiada oryginalne ciuszki, które ślicznie maskują przeguby w łokciach i kolanach. Naprawdę rarytas. Seria Spells była wydaniem z małymi głowami, wpadła mi raz jeden Barbie z tej trójki, ale Kayla raczej przebija ją o krocie. Zadziwiające, że to playline, a lalka ociera się w moim odczuciu o półkę współczesnych kolekcjonerek. Ubranko w motylki jest prześliczne, seria wyglądała na dojrzałą, dla poważniejszych odbiorców można rzec.
- roroDolls
- Kontakt:
no i co narobiliscie...
poszlam ci ja na ebay'a... jak cma w ogien, wiadomo... uziemniona z dzieciorami w koncowce ferii i co ja pacze w nowo-wystawionych???
Pisze wiec jak glupia ile by czlowiek chcial bo nie mam czasu czekac ;-) okazalo sie ze 3.50 funta + przesylka wystarczy.. noc iekawe... coz bylo robic...poprosilam o przerobienie na 'buy now';-)
tadaaaa....

z elementami odzienia no i...Krysia! wlosy chyba troche upitolohe dla przyzwoitosci;-)
UFFFFFFFF
poszlam ci ja na ebay'a... jak cma w ogien, wiadomo... uziemniona z dzieciorami w koncowce ferii i co ja pacze w nowo-wystawionych???
Pisze wiec jak glupia ile by czlowiek chcial bo nie mam czasu czekac ;-) okazalo sie ze 3.50 funta + przesylka wystarczy.. noc iekawe... coz bylo robic...poprosilam o przerobienie na 'buy now';-)
tadaaaa....
z elementami odzienia no i...Krysia! wlosy chyba troche upitolohe dla przyzwoitosci;-)
UFFFFFFFF
- Dollytopia
- Kontakt:
Zgadzam się, Ingrid, to niesamowite, że jeszcze 15 lat temu Barbie playline jakością, projektem i wykonaniem często przewyższały dzisiejsze kolekcjonerskie. Seria Secret Spells to naczelny przykład, a nie zapominajmy o Mystery Squad, a nawet "kowbojskiej" serii Cali Girl. Wszystko, począwszy od twarzy, włosów, aż po stroje na najwyższym poziomie jaki kiedykolwiek widziano w playline... i chyba nieprędko znów się zobaczy.
-- 4 sty 2017, o 14:20 --
Matce też się coś od życia należy, a co dwie sztuki to nie jedna
Gratuluję łupu i proszę pochwalić się po wylaszczeniu tych paniem gdy będą już w domku 
-- 4 sty 2017, o 14:20 --
Nie można się oprzeć, prawda?roroDolls pisze:no i co narobiliscie...
tadaaaa....
UFFFFFFFF
- roroDolls
- Kontakt:
dzieki....najgorzej, ze 'obrabiam' i opisuje lalki z czerwca... w grudniu piec razykupowalam 'ostatnie w tym roku' z wystrzalowymi glowkami na czele... peer preassure normalnie;-P
- lwica
- Kontakt:
RoroDolls super zdobycz,ale ty masz kochana szczęście do ślicznych lalek.
Gratuluję. 
- roroDolls
- Kontakt:
szczescie w nieszczesciu czyli emigracja;-)
a mialam wczoraj pisac, ze oczy 'to ma troche gupie' to teraz mam do kochania...
a mialam wczoraj pisac, ze oczy 'to ma troche gupie' to teraz mam do kochania...
-
lonion
- Kontakt:
cali girl horse riding Lea (ze zmienionym ciałkiem)

- Dollytopia
- Kontakt:
- Neytiri
- Kontakt:
- ingrid
- Kontakt:
Neytiri, Ty raczej masz tę plażową Cali. Wyszły dwie, jedna plażowa z usztywnianymi rączkami o specyficznie bardzo dużych stopach, na klasycznym ciałku Belly Button. Ona ma takie krótsze włosy. Druga California była na ciałku Belly Button, ale z artykulacją w typie pajacyk i miała również większe stopy, ale zdecydowanie mniejsze od tej pierwszej i raczej nie gumowe nogi, do tego lalki miały buty kowbojki i kapelusze. Druga cali była z zestawu trzech lalek, które do kompletu miały konie i akcesoria. Pierwsza była w klimacie surferek. Obie z tego, co kojarzę pachniały kokosem.
Tę pierwszą dwa razy trafiłam na targowisku, ale z dość fatalnym makijażem, obecnie mam jedną główkę, której poszukuję ciałka. Drugą kiedyś chciałam wygrać na licytacji na Allegro, ale trudna sprawa, lalka dość unikatowa, chociaż, chociaż ostatnio widziałam ją na Ali do zamówienia z Chin i w komentarzach po rosyjsku ludzie ponoć zachwalają, że oryginalna i do tego pachnąca kokosem, nawet zastanawiałam się, czy by jej nie zamówić, ale nie wiem, czy nie wysyłają losowo, a blondaska, czy Nikki jest dla mnie mniej ciekawa, aniżeli Lea.
Tę pierwszą dwa razy trafiłam na targowisku, ale z dość fatalnym makijażem, obecnie mam jedną główkę, której poszukuję ciałka. Drugą kiedyś chciałam wygrać na licytacji na Allegro, ale trudna sprawa, lalka dość unikatowa, chociaż, chociaż ostatnio widziałam ją na Ali do zamówienia z Chin i w komentarzach po rosyjsku ludzie ponoć zachwalają, że oryginalna i do tego pachnąca kokosem, nawet zastanawiałam się, czy by jej nie zamówić, ale nie wiem, czy nie wysyłają losowo, a blondaska, czy Nikki jest dla mnie mniej ciekawa, aniżeli Lea.
- Annorelka
- Kontakt:
Też widziałam tą ofertę na Ali, nie wysyłają losowo, tam u góry, przy cenie zaznaczasz zdjęcie (miniaturkę) lalki, którą chcesz. 
- Dollytopia
- Kontakt:
Jedna z moich Cali Girl ma wszyte blond pasemka. Natomiast Ty posiadasz Leę z serii plażowej - surferkę, która ma trochę inny makijaż i włosy. Lalki z moich zdjęcie to Cali Girl Horseback Riding Lea.