Kayla/Lea

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Re: Kayla/Lea

Post autor: lwica »

RoroDolls dzięki bardzo.Lepsza dresiara w bojówkach niż wróżka ze skrzydłami. ;)

Awatar użytkownika
Dollytopia
Kontakt:

Secret Spells Kayla 2003

Post autor: Dollytopia »

Jedna z najciekawszych Kayli, wg mnie z najlepszego okresu dla tego face moldu, czyli 2002-2005.
Moja Secret Spells Kayla otrzymała ciało Made To Move, dzięki czemu może teraz lepiej "czarować" :)
Chwalcie się także swoimi czarodziejkami :) A oto i moja urocza czarownica:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

//Połączyłam wątki. Miranda

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Przepiękna,prześliczna,fantastyczna. :serducho:

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Śliczna jest, te rude włosy i wyraziste oczka w butelkowej tonacji. Przesadzona na mtm nabrała swobody (pierwotne BB fuj), a dodatkowo posiada oryginalne ciuszki, które ślicznie maskują przeguby w łokciach i kolanach. Naprawdę rarytas. Seria Spells była wydaniem z małymi głowami, wpadła mi raz jeden Barbie z tej trójki, ale Kayla raczej przebija ją o krocie. Zadziwiające, że to playline, a lalka ociera się w moim odczuciu o półkę współczesnych kolekcjonerek. Ubranko w motylki jest prześliczne, seria wyglądała na dojrzałą, dla poważniejszych odbiorców można rzec.

Awatar użytkownika
roroDolls
Kontakt:

Post autor: roroDolls »

no i co narobiliscie...
poszlam ci ja na ebay'a... jak cma w ogien, wiadomo... uziemniona z dzieciorami w koncowce ferii i co ja pacze w nowo-wystawionych???
Pisze wiec jak glupia ile by czlowiek chcial bo nie mam czasu czekac ;-) okazalo sie ze 3.50 funta + przesylka wystarczy.. noc iekawe... coz bylo robic...poprosilam o przerobienie na 'buy now';-)
tadaaaa....

Obrazek

z elementami odzienia no i...Krysia! wlosy chyba troche upitolohe dla przyzwoitosci;-)
UFFFFFFFF

Awatar użytkownika
Dollytopia
Kontakt:

Zgadzam się, Ingrid, to niesamowite, że jeszcze 15 lat temu Barbie playline jakością, projektem i wykonaniem często przewyższały dzisiejsze kolekcjonerskie. Seria Secret Spells to naczelny przykład, a nie zapominajmy o Mystery Squad, a nawet "kowbojskiej" serii Cali Girl. Wszystko, począwszy od twarzy, włosów, aż po stroje na najwyższym poziomie jaki kiedykolwiek widziano w playline... i chyba nieprędko znów się zobaczy.

-- 4 sty 2017, o 14:20 --
roroDolls pisze:no i co narobiliscie...
poszlam ci ja na ebay'a... jak cma w ogien, wiadomo... uziemniona z dzieciorami w koncowce ferii i co ja pacze w nowo-wystawionych???
Pisze wiec jak glupia ile by czlowiek chcial bo nie mam czasu czekac ;-) okazalo sie ze 3.50 funta + przesylka wystarczy.. noc iekawe... coz bylo robic...poprosilam o przerobienie na 'buy now';-)
tadaaaa....

Obrazek

z elementami odzienia no i...Krysia! wlosy chyba troche upitolohe dla przyzwoitosci;-)
UFFFFFFFF
Nie można się oprzeć, prawda? :) Matce też się coś od życia należy, a co dwie sztuki to nie jedna :D Gratuluję łupu i proszę pochwalić się po wylaszczeniu tych paniem gdy będą już w domku :klaszcze:

Awatar użytkownika
roroDolls
Kontakt:

dzieki....najgorzej, ze 'obrabiam' i opisuje lalki z czerwca... w grudniu piec razykupowalam 'ostatnie w tym roku' z wystrzalowymi glowkami na czele... peer preassure normalnie;-P

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

RoroDolls super zdobycz,ale ty masz kochana szczęście do ślicznych lalek. :D Gratuluję. :klaszcze:

Awatar użytkownika
roroDolls
Kontakt:

szczescie w nieszczesciu czyli emigracja;-)

a mialam wczoraj pisac, ze oczy 'to ma troche gupie' to teraz mam do kochania...

lonion
Kontakt:

Post autor: lonion »

cali girl horse riding Lea (ze zmienionym ciałkiem)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dollytopia
Kontakt:

To właśnie jedna z moich ulubionych wersji Lei i chyba najładniejsza z serii Cali Girl :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Lea Cali Girl ma takie blond pasemka, czy jej wszywałaś? Moja wygląda jakoś inaczej. Ile ich wersji wyszło?
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Neytiri, Ty raczej masz tę plażową Cali. Wyszły dwie, jedna plażowa z usztywnianymi rączkami o specyficznie bardzo dużych stopach, na klasycznym ciałku Belly Button. Ona ma takie krótsze włosy. Druga California była na ciałku Belly Button, ale z artykulacją w typie pajacyk i miała również większe stopy, ale zdecydowanie mniejsze od tej pierwszej i raczej nie gumowe nogi, do tego lalki miały buty kowbojki i kapelusze. Druga cali była z zestawu trzech lalek, które do kompletu miały konie i akcesoria. Pierwsza była w klimacie surferek. Obie z tego, co kojarzę pachniały kokosem.

Tę pierwszą dwa razy trafiłam na targowisku, ale z dość fatalnym makijażem, obecnie mam jedną główkę, której poszukuję ciałka. Drugą kiedyś chciałam wygrać na licytacji na Allegro, ale trudna sprawa, lalka dość unikatowa, chociaż, chociaż ostatnio widziałam ją na Ali do zamówienia z Chin i w komentarzach po rosyjsku ludzie ponoć zachwalają, że oryginalna i do tego pachnąca kokosem, nawet zastanawiałam się, czy by jej nie zamówić, ale nie wiem, czy nie wysyłają losowo, a blondaska, czy Nikki jest dla mnie mniej ciekawa, aniżeli Lea.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Też widziałam tą ofertę na Ali, nie wysyłają losowo, tam u góry, przy cenie zaznaczasz zdjęcie (miniaturkę) lalki, którą chcesz. :)

Awatar użytkownika
Dollytopia
Kontakt:

Neytiri pisze:Lea Cali Girl ma takie blond pasemka, czy jej wszywałaś? Moja wygląda jakoś inaczej. Ile ich wersji wyszło?
Obrazek Obrazek
Jedna z moich Cali Girl ma wszyte blond pasemka. Natomiast Ty posiadasz Leę z serii plażowej - surferkę, która ma trochę inny makijaż i włosy. Lalki z moich zdjęcie to Cali Girl Horseback Riding Lea.

ODPOWIEDZ