No i zapaśniczki mają trochę inne ciałka, ale spokojnie można powiedzieć, że to zmodyfikowane body WW.
https://www.flickr.com/photos/twotone/3 ... Wgf-9s3wj7
Gigi Hadid Barbie might NOT happen!!! ((( by Pirazin, on Flickra już myślałam, że tylko ja jestem jakaś 'mało wrażliwa' na sprawy społeczne :p Poczytałam o tym całym skandalu z linku i prawdę mówiąc trochę zdębiałam, ciekawe co by globalne media powiedziały o obyciu celebrytów z naszego podwórka xp no ale nie wiem, może w Chińskiej społeczności to jest jakiś drastyczny afront (choć czy nie powinni głównie przemaglować szefa kuchni za robienie ciastek w kształcie Buddy? xp z Papieżem by u nas nie przeszło :p ), ale dziewczyna pewno gafę popełniła nieświadomie, jak piszesz przeprosiła, to po co od razu taką niewinną krasną lalkę na przemiałNeytiri pisze:Serio, nie rozumiem tego. Nie chcę wchodzić na poważne tematy rasizmu itp, ale serio jestem w szoku, że taki drobny nierozważny gest za który przeprosiła, wpłynął aż tak negatywnie i przysporzył jej aż tylu zagorzałych antyfanów i przeciwników. I skoro to sytuacja sprzed miesięcy, to czemu wybuchła dopiero teraz? Wierzyć się też nie chce, że Mattel zainwestował w taką lalkę w pierwszej kolejności, a teraz na ostatnią chwilę by anulował jej sprzedaż? To dla nich ogromne straty.
Świat oszalał. Nie znam Gigi, ale lalka ładna i chcę ją, mogliby ją nazwać Stasia i puścić w obieg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość