Playline 2017

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Re: Playline 2017

Post autor: EvilCupcake »

Kurczę, chciałabym rudą i tę w białych włosach, można by je ciekawie wystylizować.
No i zapaśniczki mają trochę inne ciałka, ale spokojnie można powiedzieć, że to zmodyfikowane body WW. :) Trochę więcej mięśni na brzuchu dostały.
https://www.flickr.com/photos/twotone/3 ... Wgf-9s3wj7

Awatar użytkownika
arigato78
Kontakt:

Post autor: arigato78 »

OMG! Nowe faszionistki nie mają klejo-gluta! Mają miękkie (ewentualnie utrwaloną fryzurę żelem) włoski i miękkie głowy (potwierdzam na przykładzie krągłego rudzielca w kapeluszu, blondynie w pasiastej kiecce z moldem Goddess; no i tej farmerce z kurczakiem z moldem Neysa). Wszystkie trzy mają mięciutkie głowy, a włosy trzymają się głowy dzięki (chyba) "przypalaniu" końców, które są wewnątrz główek.

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Czekam na nową, tę rudą w kapeluszu. Niestety, nawiedziłam jeden zabawkarski w moim mieście (w Carrefourze nie mieli nic) i zachorowałam na parę innych. Nigdy nie przypuszczałam, że polubię współczesne sztywniary. :P

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Zapowiedzi na 2018 rok. :)
https://barbielistholland.wordpress.com ... bie-dolls/
Czy ta niska w sukience w serca to nie przypadkiem Kira i czy ta wysoka z rudymi kucykami to nie stara Teresa?

A tu wzmianka o Totally Hair Readhead Barbie.
http://www.youloveit.com/dolls/124-big- ... -more.html

Oj zapowiada się ciekawie.Lara,Gigi i ruda Totallka. :D

Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Post autor: barbusia77 »

Gigi :zakochany: cudo!!
<3

Awatar użytkownika
Arima
Kontakt:

Post autor: Arima »

Ugh, może jestem zbyt wybredna, ale ja bym wolała Sashę Luss niż Gigi. Albo Chanel Iman. Jest tyle fajnych modelek, Gigi jakoś nie należy do moich ulubienic.

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Fashki już nam mignęły w sieci, zapowiadają się bardzo sympatycznie, największe wrażenie na zdjęciu promującym zrobiła na mnie Purely Pinstriped. Może na jedną się skuszę jak w tym roku :)
Jestem zadowolona z Gigi, jestem ciekawa Lary, ale jeśli zaserwują nam ceny iście kolekcjonerskie, to znowu pozostanie wzdychać do monitora :/

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

A wiecie, że prawdopodobnie nie będzie tej Barbie Gigi Hadid? Info w linku:
ObrazekGigi Hadid Barbie might NOT happen!!! ((( by Pirazin, on Flickr
Chodzą plotki, że to przez jakieś rasistowskie zachowanie Gigi względem Azjatów - https://www.buzzfeed.com/kassycho/apolo ... .jcOP4Gqqd

Arima, też jestem fanem urody Sashy Luss, szkoda, że chyba przeszła na wybiegową emeryturę, bo od jakiegoś czasu nie pojawia się na wybiegach. Fakt faktem, Gigi jest takim znakiem czasów, modelką z wielką bazą obserwujących na instagramie, a to znacząco wpłynęło na współczesną modę. Nie żebym był jakimś zagorzałym wielbicielem, zauważam tylko taką prawidłowość ;)

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Serio, nie rozumiem tego. Nie chcę wchodzić na poważne tematy rasizmu itp, ale serio jestem w szoku, że taki drobny nierozważny gest za który przeprosiła, wpłynął aż tak negatywnie i przysporzył jej aż tylu zagorzałych antyfanów i przeciwników. I skoro to sytuacja sprzed miesięcy, to czemu wybuchła dopiero teraz? Wierzyć się też nie chce, że Mattel zainwestował w taką lalkę w pierwszej kolejności, a teraz na ostatnią chwilę by anulował jej sprzedaż? To dla nich ogromne straty.
Świat oszalał.
Nie znam Gigi, ale lalka ładna i chcę ją, mogliby ją nazwać Stasia i puścić w obieg :)

Awatar użytkownika
Aarjelin
Kontakt:

Post autor: Aarjelin »

Neytiri pisze:Serio, nie rozumiem tego. Nie chcę wchodzić na poważne tematy rasizmu itp, ale serio jestem w szoku, że taki drobny nierozważny gest za który przeprosiła, wpłynął aż tak negatywnie i przysporzył jej aż tylu zagorzałych antyfanów i przeciwników. I skoro to sytuacja sprzed miesięcy, to czemu wybuchła dopiero teraz? Wierzyć się też nie chce, że Mattel zainwestował w taką lalkę w pierwszej kolejności, a teraz na ostatnią chwilę by anulował jej sprzedaż? To dla nich ogromne straty.
Świat oszalał. Nie znam Gigi, ale lalka ładna i chcę ją, mogliby ją nazwać Stasia i puścić w obieg :)
a już myślałam, że tylko ja jestem jakaś 'mało wrażliwa' na sprawy społeczne :p Poczytałam o tym całym skandalu z linku i prawdę mówiąc trochę zdębiałam, ciekawe co by globalne media powiedziały o obyciu celebrytów z naszego podwórka xp no ale nie wiem, może w Chińskiej społeczności to jest jakiś drastyczny afront (choć czy nie powinni głównie przemaglować szefa kuchni za robienie ciastek w kształcie Buddy? xp z Papieżem by u nas nie przeszło :p ), ale dziewczyna pewno gafę popełniła nieświadomie, jak piszesz przeprosiła, to po co od razu taką niewinną krasną lalkę na przemiał :| najwyrzej niech do Chin nie posyłają, albo po przecenie puszczą ;p wielu by tą niecną lalkę-mącicielkę przygarneło ;)
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Na Gigi i modelki jej pokroju - "nepotism models", Kendall Jenner, Lottie Moss, Lily Rose Depp, etc. - ogólnie spada dużo hejtu, bo za ich popularnością nie zawsze idzie praca, jaką zwykłe dziewczyny wkładają w osiągnięcie statusu supermodelki - te dziewczyny mają zdecydowanie łatwiejszy start w branży i nie ma się co oszukiwać, liczba obserwujących na instagramie jest nowym punktem obowiązkowym w CV modelki. Ale to taka dygresja na boku, offtop i temat na inną dyskusję/wątek/forum :)
W każdym razie, Barbie Gigi Hadid byłaby ciekawą gratką, sam bym się zainteresował, bo lalka wyglądała na ładną i ciekawą, szkoda, że projekt porzucono. Ale, kto wie, może jeszcze ożyje w jakiejś innej postaci :)

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Oczywiście że lalka by się sprzedała i nie zalegała na półkach, ale Mattel woli pewnie nie psuć sobie prasy.

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Gigi nie lubię od czasu jej żartów z Melani Tramp, "żart" z Azjatów tylko mnie w tym upewnił. Może to nie było nie wiadomo jak rasistowskie ale na pewno głupie. Szkoda mi tej lalki tylko ze względu na nowy facesculpt. Zgadzam się z Neytri, powinni ją nazwać Stasia i wyprodukować, i wilk byłby syty i owca cała.

Lili Rose Depp jest prześliczna, jak jej ojciec, taką lalkę bardzo bym chciała ❤
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Jeśli plotki okażą się prawdą, to coś długo im zajęła analiza tej sprawy, skoro samo video jest z początku 2017 roku.

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Hehe, nawet nie wiedziałam, że Johnny ma córkę i to taką już wyrośniętą i modelkę do tego. W sumie ja nie czuję klimatu lalek znanych lansujących się celebrytów. Takie lalki, jak Presley, postacie z filmów typu James Bond, albo jakaś przerysowana piosenkarka formatu Jennifer Lopez, to jeszcze do mnie przemawia, bo to są takie sceniczne szablony, jakby obraz tego, co dookoła wykreowały. Modelki, to już bardziej ingerencja w życie osobiste, bo modelkę identyfikuje się już chyba tylko w oparciu o twarz, rzecz osobista bardzo i co za taką lalką po za urodą może się kryć? Chyba tylko jakaś kontrowersja z prywatnego życia użyczającej sylwetkę. Fatalny krok według mnie.

ODPOWIEDZ