Repainty Itan83

Repaintujesz lalki? Zajmujesz się rerootem? Koniecznie nam pokaż!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Re: Repainty Itan83

Post autor: Itan83 »

Nie ma za co. Jest to bardzo przyjemne i dość łatwo się czesze :-)
Nie wiem czy widziałaś tutoriale od @Mozekyto na YouTube. Ona to bardzo fajnie wszystko opisuje :-)
Ja korzystałam z jej porad i wszystko się dobrze rozczesało :-)
Można ją również zafarbować pastelami. Tak też zrobiłam w przypadku Pennywise :-)

Awatar użytkownika
Arima
Kontakt:

Post autor: Arima »

O rety! Genialny! Full wypas! Aż brak mi słów. :serducho: :serducho: :serducho:
Jestem pod mega ogromnym wrażeniem.
Lalka wygląda jak milion dolarów. :klaszcze:
Edward to jedna z moich ulubionych postaci. Zresztą lubię wiele postaci Tima Burtona.

Awatar użytkownika
Aarjelin
Kontakt:

Post autor: Aarjelin »

Arima pisze:Edward to jedna z moich ulubionych postaci. Zresztą lubię wiele postaci Tima Burtona.
To jak u mnie :D a tutaj dodatkowo te wszystkie detale :szok: na stroju, twarzy, nożycorękach :serducho: no cudo, absolutne cudo :serducho: :serducho:
Coś niesamowitego, nawet by mi MH nie przyszły do głowy. Wspaniały jest :klaszcze:
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Repainty repaintami, są bardzo dobre, ale mnie w Twoich pracach urzekają bardziej te stroje! Te detale! Ten cały, pełen, dopracowany wygląd postaci!
Choć sam malunek tez super, lalek kojarzy się z twarzy z Johnnym Deepem, choć Twoim zamiarem niekoniecznie było odzwierciedlenie aktora, a ducha postaci.

Awatar użytkownika
Nagualini
Kontakt:

Post autor: Nagualini »

Fenomenalny, jak zwykle :). Wszystko jest fantastyczne - i repaint, i włosy, i mega dopracowany strój.

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Bardzo Wam dziękuję :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: ^^ Zastanawiam się czy do kompletu zrobić dla niego Kim, żeby mogli żyć długo i szczęśliwie ;)

Awatar użytkownika
Aarjelin
Kontakt:

Post autor: Aarjelin »

Itan83 pisze:Zastanawiam się czy do kompletu zrobić dla niego Kim, żeby mogli żyć długo i szczęśliwie ;)

Taaak! :happy: A nad czym tu się zastanawiać :D do Lutego co prawda jeszcze kawałek, ale miałabyś normalnie idealną parę na walentynki! :D
a, no i byłoby wreszcie prawidłowe zakończenie xD
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Aarjelin pisze:
Itan83 pisze:Zastanawiam się czy do kompletu zrobić dla niego Kim, żeby mogli żyć długo i szczęśliwie ;)

Taaak! :happy: A nad czym tu się zastanawiać :D do Lutego co prawda jeszcze kawałek, ale miałabyś normalnie idealną parę na walentynki! :D
a, no i byłoby wreszcie prawidłowe zakończenie xD
:D :D :D :serducho: Tak :) To w takim razie Kim się pojawi w jego życiu już niebawem :) może mu przyniesie prezent w postaci pięknych dłoni ^^

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Ciągle zapominam, że to Ty jesteś tym jedynym repainterem lalkowym z Polski wśród moich subskrypcji na YT ;D Filmik już widziałam popołudniu, efekt wyszedł niesamowity. Ładnie pokazałaś jak poprawiłaś uszy, zrobiłaś blizny, repaint, a potem nagle BUM i Edward gotowy w niesamowitej fryzurce i mega świetnym wdzianku ;D Gratuluję, naprawdę kawał świetnej roboty :klaszcze:

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Neytiri pisze:Ciągle zapominam, że to Ty jesteś tym jedynym repainterem lalkowym z Polski wśród moich subskrypcji na YT ;D Filmik już widziałam popołudniu, efekt wyszedł niesamowity. Ładnie pokazałaś jak poprawiłaś uszy, zrobiłaś blizny, repaint, a potem nagle BUM i Edward gotowy w niesamowitej fryzurce i mega świetnym wdzianku ;D Gratuluję, naprawdę kawał świetnej roboty :klaszcze:
Dziękuję :serducho: :serducho: :serducho: Jesteś Kochana! :) Bardzo Ci dziękuję, że również śledzisz mój kanał YT :serducho: :serducho: :serducho:
Przy każdej lalce zastanawiam się, czy robić z niej filmik ;) wydaje mi się oczywiście, ze są słabe i niewarte oglądania O.o
Ale już mnie trochę znacie i ja zawsze mam takie podejście do samej siebie :face:

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Kochana ja nie wiem jak Ty to robisz,to są po prostu chyba jakieś czary. :zakochany: Edward wyszedł wspaniale. :serducho: Twarz ma świetną a ubranie fantastyczne,takie dopracowane,tyle detali,coś pięknego. :brawo: Widziałam filmik z metamorfozy Edwarda. :brawo: A z czego zrobiłaś nożycoręce? Jak zawsze jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej włożonej pracy i Twojego mega wielkiego talentu. :klaszcze: A efekt końcowy jak zawsze jest fantastyczny,bo co tu dużo mówić Ty robisz po prostu lalkowe dzieła sztuki. :zakochany: :slinka:

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Lwica dziękuję :serducho: Nożyce zrobiłam z apoxie sculpt :) Moje ulubione ostatnio narzędzie pracy :) Jest dość twarde po wyschnięciu i dodatkowo wzmocnione farbą i lakierem ochronnym jest bardzo wytrzymałe. Nawet upadek nic nie jest w stanie z tym zrobić :) :rotfl:

Awatar użytkownika
Kamelia
Moderator
Kontakt:

Post autor: Kamelia »

:klaszcze: :klaszcze: :klaszcze: :klaszcze: :klaszcze:

O ludziska kochani, Edward jak żywy...

Jestem tak zachwycona, że nie wiem, co mam napisać. Jesteś niesamowita.

Aż chyba film sobie obejrzę.

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Post autor: Balbinka »

Edward jest mocarny. Niesamowite rzeczy jesteś w stanie wyczarować z lalek. Najbardziej zachwyca mnie zawsze ten w pełni dopracowany koncept - od pomalowania, przez strój, aż po dodatkowe akcesoria. Wszystko jest genialnie pomyślane i genialnie zrobione. Cuda tworzysz kobieto :zakochany: :zakochany: :zakochany:
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

ODPOWIEDZ