Repainty Itan83
- Itan83
- Kontakt:
Re: Repainty Itan83
Nie ma za co. Jest to bardzo przyjemne i dość łatwo się czesze :-)
Nie wiem czy widziałaś tutoriale od @Mozekyto na YouTube. Ona to bardzo fajnie wszystko opisuje :-)
Ja korzystałam z jej porad i wszystko się dobrze rozczesało :-)
Można ją również zafarbować pastelami. Tak też zrobiłam w przypadku Pennywise :-)
Nie wiem czy widziałaś tutoriale od @Mozekyto na YouTube. Ona to bardzo fajnie wszystko opisuje :-)
Ja korzystałam z jej porad i wszystko się dobrze rozczesało :-)
Można ją również zafarbować pastelami. Tak też zrobiłam w przypadku Pennywise :-)
- Itan83
- Kontakt:
Edward Scissorhands doll repaint! OOAK by Nati, on Flickr
Edward Scissorhands doll repaint! OOAK by Nati, on Flickr- Arima
- Kontakt:
O rety! Genialny! Full wypas! Aż brak mi słów.
Jestem pod mega ogromnym wrażeniem.
Lalka wygląda jak milion dolarów.
Edward to jedna z moich ulubionych postaci. Zresztą lubię wiele postaci Tima Burtona.
Jestem pod mega ogromnym wrażeniem.
Lalka wygląda jak milion dolarów.
Edward to jedna z moich ulubionych postaci. Zresztą lubię wiele postaci Tima Burtona.
- Aarjelin
- Kontakt:
To jak u mnieArima pisze:Edward to jedna z moich ulubionych postaci. Zresztą lubię wiele postaci Tima Burtona.
Coś niesamowitego, nawet by mi MH nie przyszły do głowy. Wspaniały jest
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3
- Annorelka
- Kontakt:
Repainty repaintami, są bardzo dobre, ale mnie w Twoich pracach urzekają bardziej te stroje! Te detale! Ten cały, pełen, dopracowany wygląd postaci!
Choć sam malunek tez super, lalek kojarzy się z twarzy z Johnnym Deepem, choć Twoim zamiarem niekoniecznie było odzwierciedlenie aktora, a ducha postaci.
Choć sam malunek tez super, lalek kojarzy się z twarzy z Johnnym Deepem, choć Twoim zamiarem niekoniecznie było odzwierciedlenie aktora, a ducha postaci.
- Nagualini
- Kontakt:
Fenomenalny, jak zwykle
. Wszystko jest fantastyczne - i repaint, i włosy, i mega dopracowany strój.
- Itan83
- Kontakt:
Bardzo Wam dziękuję
Zastanawiam się czy do kompletu zrobić dla niego Kim, żeby mogli żyć długo i szczęśliwie 
- Aarjelin
- Kontakt:
Itan83 pisze:Zastanawiam się czy do kompletu zrobić dla niego Kim, żeby mogli żyć długo i szczęśliwie
Taaak!
a, no i byłoby wreszcie prawidłowe zakończenie
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3
- Itan83
- Kontakt:
Aarjelin pisze:Itan83 pisze:Zastanawiam się czy do kompletu zrobić dla niego Kim, żeby mogli żyć długo i szczęśliwie
Taaak!A nad czym tu się zastanawiać
do Lutego co prawda jeszcze kawałek, ale miałabyś normalnie idealną parę na walentynki!
![]()
a, no i byłoby wreszcie prawidłowe zakończenie
- Neytiri
- Kontakt:
Ciągle zapominam, że to Ty jesteś tym jedynym repainterem lalkowym z Polski wśród moich subskrypcji na YT ;D Filmik już widziałam popołudniu, efekt wyszedł niesamowity. Ładnie pokazałaś jak poprawiłaś uszy, zrobiłaś blizny, repaint, a potem nagle BUM i Edward gotowy w niesamowitej fryzurce i mega świetnym wdzianku ;D Gratuluję, naprawdę kawał świetnej roboty 
- Itan83
- Kontakt:
DziękujęNeytiri pisze:Ciągle zapominam, że to Ty jesteś tym jedynym repainterem lalkowym z Polski wśród moich subskrypcji na YT ;D Filmik już widziałam popołudniu, efekt wyszedł niesamowity. Ładnie pokazałaś jak poprawiłaś uszy, zrobiłaś blizny, repaint, a potem nagle BUM i Edward gotowy w niesamowitej fryzurce i mega świetnym wdzianku ;D Gratuluję, naprawdę kawał świetnej roboty
Przy każdej lalce zastanawiam się, czy robić z niej filmik
Ale już mnie trochę znacie i ja zawsze mam takie podejście do samej siebie
- lwica
- Kontakt:
Kochana ja nie wiem jak Ty to robisz,to są po prostu chyba jakieś czary.
Edward wyszedł wspaniale.
Twarz ma świetną a ubranie fantastyczne,takie dopracowane,tyle detali,coś pięknego.
Widziałam filmik z metamorfozy Edwarda.
A z czego zrobiłaś nożycoręce? Jak zawsze jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej włożonej pracy i Twojego mega wielkiego talentu.
A efekt końcowy jak zawsze jest fantastyczny,bo co tu dużo mówić Ty robisz po prostu lalkowe dzieła sztuki.

- Itan83
- Kontakt:
Lwica dziękuję
Nożyce zrobiłam z apoxie sculpt
Moje ulubione ostatnio narzędzie pracy
Jest dość twarde po wyschnięciu i dodatkowo wzmocnione farbą i lakierem ochronnym jest bardzo wytrzymałe. Nawet upadek nic nie jest w stanie z tym zrobić

- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
O ludziska kochani, Edward jak żywy...
Jestem tak zachwycona, że nie wiem, co mam napisać. Jesteś niesamowita.
Aż chyba film sobie obejrzę.
- Balbinka
- Kontakt:
Edward jest mocarny. Niesamowite rzeczy jesteś w stanie wyczarować z lalek. Najbardziej zachwyca mnie zawsze ten w pełni dopracowany koncept - od pomalowania, przez strój, aż po dodatkowe akcesoria. Wszystko jest genialnie pomyślane i genialnie zrobione. Cuda tworzysz kobieto

There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
There is no ignorance, there is knowledge.
...