Mystixx Vampires

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
athienne
Kontakt:

Re: Mystixx Vampires

Post autor: athienne »

Zachorowałam Kalani i Azrę. Chcę:c tylko szkoda, że na amazonie kosztują więcej niż Monsterki.
czy ktoś może posiada, albo wie gdzie dostać taniej? może w jakimś małym sklepiku za rogiem sprzedają i nie wiedzą, że mogą brać za nie więcej?;p

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Nowe Mistixx Zombies z serii Rococo mają artykułowane łokcie i nadgarstki (wreszcie doganiają monsterkowe klony, hurraaaaa...), trudno powiedzieć jak z kolanami, bo jeszcze nie ma zdjęć lalek wyjętych z pudełka. Ubranka dalej klonikowe.
Są dwa modele, Azra i Talin.
Obrazek
z jpopluvr1000.tumblr.com

Obrazek
z imitationmonsters.tumblr.com

Awatar użytkownika
Dia
Kontakt:

Post autor: Dia »

Ale że co?
Wampiry nie przeszły, to nadszedł czas na zombie?
Maaatko. ;_;
Potem będą wilkołaki (z włosiem lamy na wilkołaczej formie i czesanką zamiast peruki) i potwory morskie (na zasadzie Baby Born nakarm-mnie-a-będę-sikać-pół-nocy)?
Yay.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Akurat z tymi zomie było dziwnie, bo podobno nie cieszyły się dużym zainteresowaniem na... Toy Fair(?) i miały nie wejść do sprzedaży, ale widać jednak zmienili zdanie. Są jeszcze Mystixx Grimm, ale nie wiem o co w nich chodzi :P
Obrazek
Obrazek
z www.monsterhighdolls.com/forum

Teledysk :rotfl:

Awatar użytkownika
Dia
Kontakt:

Post autor: Dia »

Grimm skojarzyło mi się z klonami Everek, ale... nie wiem, co to przestawia. Serio.

A teledysk kojarzy mi się z mieszanką Krainy Grzybów i Marzi Gaggioli

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Teledysk był tak zły, że aż boję się zaryzykować obejrzenia czegoś podobnego Obrazek

Awatar użytkownika
Riv
Kontakt:

Post autor: Riv »

Panny z serii Grimm miały być inspirowane zwierzakami - Azra to Barania Bogini (czy jakkolwiek przetłumaczyć "Aries Goddess"), Kalani - Królowa Węży, Siva - Królewski Kruk a Talin to Lisia Księżniczka.
...no cóż.
W sumie mogłyby mi się podobać (przynajmniej Azra i Talin), gdyby nie te beznadziejne ciałka i głowy wyglądające nieźle tylko przy odpowiednim ustawieniu.

ODPOWIEDZ