Mystixx Vampires
- athienne
- Kontakt:
Re: Mystixx Vampires
Zachorowałam Kalani i Azrę. Chcę:c tylko szkoda, że na amazonie kosztują więcej niż Monsterki.
czy ktoś może posiada, albo wie gdzie dostać taniej? może w jakimś małym sklepiku za rogiem sprzedają i nie wiedzą, że mogą brać za nie więcej?;p
czy ktoś może posiada, albo wie gdzie dostać taniej? może w jakimś małym sklepiku za rogiem sprzedają i nie wiedzą, że mogą brać za nie więcej?;p
- reiha
- Kontakt:
Nowe Mistixx Zombies z serii Rococo mają artykułowane łokcie i nadgarstki (wreszcie doganiają monsterkowe klony, hurraaaaa...), trudno powiedzieć jak z kolanami, bo jeszcze nie ma zdjęć lalek wyjętych z pudełka. Ubranka dalej klonikowe.
Są dwa modele, Azra i Talin.

z jpopluvr1000.tumblr.com

z imitationmonsters.tumblr.com
Są dwa modele, Azra i Talin.

z jpopluvr1000.tumblr.com

z imitationmonsters.tumblr.com
- Annorelka
- Kontakt:
- Dia
- Kontakt:
Ale że co?
Wampiry nie przeszły, to nadszedł czas na zombie?
Maaatko. ;_;
Potem będą wilkołaki (z włosiem lamy na wilkołaczej formie i czesanką zamiast peruki) i potwory morskie (na zasadzie Baby Born nakarm-mnie-a-będę-sikać-pół-nocy)?
Yay.
Wampiry nie przeszły, to nadszedł czas na zombie?
Maaatko. ;_;
Potem będą wilkołaki (z włosiem lamy na wilkołaczej formie i czesanką zamiast peruki) i potwory morskie (na zasadzie Baby Born nakarm-mnie-a-będę-sikać-pół-nocy)?
Yay.
- reiha
- Kontakt:
Akurat z tymi zomie było dziwnie, bo podobno nie cieszyły się dużym zainteresowaniem na... Toy Fair(?) i miały nie wejść do sprzedaży, ale widać jednak zmienili zdanie. Są jeszcze Mystixx Grimm, ale nie wiem o co w nich chodzi 

z www.monsterhighdolls.com/forum
Teledysk

z www.monsterhighdolls.com/forum
Teledysk
- Dia
- Kontakt:
Grimm skojarzyło mi się z klonami Everek, ale... nie wiem, co to przestawia. Serio.
A teledysk kojarzy mi się z mieszanką Krainy Grzybów i Marzi Gaggioli
A teledysk kojarzy mi się z mieszanką Krainy Grzybów i Marzi Gaggioli
- reiha
- Kontakt:
Teledysk był tak zły, że aż boję się zaryzykować obejrzenia czegoś podobnego 
- Riv
- Kontakt:
Panny z serii Grimm miały być inspirowane zwierzakami - Azra to Barania Bogini (czy jakkolwiek przetłumaczyć "Aries Goddess"), Kalani - Królowa Węży, Siva - Królewski Kruk a Talin to Lisia Księżniczka.
...no cóż.
W sumie mogłyby mi się podobać (przynajmniej Azra i Talin), gdyby nie te beznadziejne ciałka i głowy wyglądające nieźle tylko przy odpowiednim ustawieniu.
...no cóż.
W sumie mogłyby mi się podobać (przynajmniej Azra i Talin), gdyby nie te beznadziejne ciałka i głowy wyglądające nieźle tylko przy odpowiednim ustawieniu.