Co do Draki to ją cem!
Myślicie, ze te "gluty" jak już zostały nazwane da się zdjąć i znów założyć ?
Zniszczyliby jej włosy przyklejając je na stałe, to wygląda na takie gumowe sprężynki, które powinno się dać założyć też z powrotem.Pariflora306 pisze:Myślicie, ze te "gluty" jak już zostały nazwane da się zdjąć i znów założyć ?
Nie wiem czy było... (większe fotki po kliknięciu)reiha pisze:Ktoś czekał na nowego Clawda?
Już je uwięzili w pudełkach, a dalej nie pokazali ładnego zdjęcia promo, albo coś mnie ominęło...
Nie wiem jak będzie wyglądała w rzeczywistości, ale jak na razie Draculaura jest dla mnie prostacko różowa. Nuudy...

Mmmm no cena bardzo przystępna nic tylko braćLukrecja pisze:Grażyna! Chciałaś Webarellę, to masz http://allegro.pl/monster-high-webarell ... 77038.html
2010 BYŁA TO FRANKIE STEIN BIAŁO - CZARNA - chodzi o tą wersję w stroju kąpielowym i krótkich włosach?Takiej lalki nie ma nikt !!!
San Diego Comic-Con International to zloty fanów komiksów, lalek, filmów, powszechnie znane jako Comic-con. Działalność rozpoczęło w 1970 roku. Odbywa się co roku, w lipcu w Stanach Zjednoczonych, w San Diego.
Co roku, firma MATTEL przedstawia na tych targach kilka lalek, które można zakupić wyłącznie na tym wydarzeniu w nakładzie limitowanym. Dzieje się tak od 2010 roku.
2010 BYŁA TO FRANKIE STEIN BIAŁO - CZARNA
2011 GHOULIA YELPS
2012 SCARAH SCREAMS
2013 WYDOWNA SPIDER (WEBARELLA)
Absolutnie nie! Chodzi o tą:Pariflora306 pisze:2010 BYŁA TO FRANKIE STEIN BIAŁO - CZARNA - chodzi o tą wersję w stroju kąpielowym i krótkich włosach?
Pracuję nad tym, ale eeee......... nie chce mi sięPariflora306 pisze: Co do zdjęć to przecież są ok byś nawet w kartonach mogła to swoje stadko uwiecznić no i się pochwalić

reakyfabulo.us/1btCaE2Grażyna pisze:Podobno oficjalny FB potwierdził, że "Jane" to naprawdę Jane Boolittle (nie chce mi się szukać źródła).

IMO i tak i nieGrażyna pisze:Edit: Rozumiem, że skoro w pamiętniku Wydowny jest wklejony odmowny list dyrektorki ("Niestety, nie możemy cię przyjąć do Monster High, bo ...bla bla bla") to oznacza, że w najbliższym czasie możemy się pożegnać z nadzieją na szeroko dostępną Pajęczycę?
Czy to raczej trollowanie Mattela? Ta firma akurat wie, jak wpuszczać ludzi w maliny, więc nic w wykonaniu mattela już mnie nie zdziwi.
Spodziewałam się Błyskotki na dzisiaj, czyli eeeech, nic nowego już nie będzieGrażyna pisze: Podobno dzisiejszą lalką ma by Błyskotka
TAK! To Błyskotka!![]()

Ghoulia może być, chociaż na Cleo bym nie liczyła - ona ma już swoja trzynastkowo-oazową lalkę.reiha pisze:Zastanawiam się, czy jest szansa na to, żeby dzisiejszymi lalkami były trzynastkowe Cleo i Ghoulia...

Mike 4 hours ago monsterhighdolls.com/forum/ pisze: Omg seriously Cleo has a 13 Wishes doll already! Her oasis playset is her 13 Wishes doll. They won't release a doll twice in one line.
Mam nadzieję, że nie będzie już więcej trzynastek, bo wszystkie z tej serii są dla mnie paskudnie kiczowate, te złote "ozdoby"...another_monster 4 hours ago monsterhighdolls.com/forum/ pisze: Frankie had two skull shores dolls ._____.
Grażyna pisze:Może Viperine i Ellisabat? Była gdzieś plotka, że ktoś je widział na mgnienie oka...
reiha pisze:z forum:Viperine was my favorite!! She has flowing pink hair and pink glasses. She had pink, knee high boots.
It almost seemed as though there was some pink tentacle-like stuff coming from her back. I only saw her from so I only saw the edges coming out around her on either side almost like Wydowna.
Elissabat looked shorter than the rest ( as i saw them all lined up). White skin, black dress, black knee high boots.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości