Monster High

Wszystko o Monsterkach
Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Re: Monster High

Post autor: Pariflora306 »

Cukierkowa Frankie ma straszny makijaż, usta w paski?! Boshh... jednak jej kiecka ma coś w sobie tylko bez tego czerwonego lateksu
Co do Draki to ją cem! :slinka:
Myślicie, ze te "gluty" jak już zostały nazwane da się zdjąć i znów założyć ? :mysli:
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Pariflora306 pisze:Myślicie, ze te "gluty" jak już zostały nazwane da się zdjąć i znów założyć ? :mysli:
Zniszczyliby jej włosy przyklejając je na stałe, to wygląda na takie gumowe sprężynki, które powinno się dać założyć też z powrotem.

-- 19 lip 2013, o 11:39 --
reiha pisze:Ktoś czekał na nowego Clawda? ;)
Już je uwięzili w pudełkach, a dalej nie pokazali ładnego zdjęcia promo, albo coś mnie ominęło...
Nie wiem jak będzie wyglądała w rzeczywistości, ale jak na razie Draculaura jest dla mnie prostacko różowa. Nuudy...
Nie wiem czy było... (większe fotki po kliknięciu)
Obrazek
Obrazek
źródło

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Grażyna! Chciałaś Webarellę, to masz http://allegro.pl/monster-high-webarell ... 77038.html
licytacja już od 1000 zł :facepalm:
Edit:
Obrazek
Obrazek
Całe $25
Muszę przyznać, że jest świetna!
Obrazek
źródło zdjęć: https://www.facebook.com/EverAfterHighDolls
A tu już po zakupach: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Wszystkie sprzedane w 5 minut :slinka:

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Ktoś pisał wcześniej że bez sensu ma Clawd japonki a mi się bardzo podobają :happy: jednak nie umiem się ustosunkować do tego czegoś na jego głowie :mysli: wiem tylko, że mnie to niepokoi...
Lukrecja pisze:Grażyna! Chciałaś Webarellę, to masz http://allegro.pl/monster-high-webarell ... 77038.html
:facepalm:
Mmmm no cena bardzo przystępna nic tylko brać :hyhy:
do tego zachęcający opis aukcji
Takiej lalki nie ma nikt !!!

San Diego Comic-Con International to zloty fanów komiksów, lalek, filmów, powszechnie znane jako Comic-con. Działalność rozpoczęło w 1970 roku. Odbywa się co roku, w lipcu w Stanach Zjednoczonych, w San Diego.

Co roku, firma MATTEL przedstawia na tych targach kilka lalek, które można zakupić wyłącznie na tym wydarzeniu w nakładzie limitowanym. Dzieje się tak od 2010 roku.

2010 BYŁA TO FRANKIE STEIN BIAŁO - CZARNA

2011 GHOULIA YELPS

2012 SCARAH SCREAMS

2013 WYDOWNA SPIDER (WEBARELLA)
2010 BYŁA TO FRANKIE STEIN BIAŁO - CZARNA - chodzi o tą wersję w stroju kąpielowym i krótkich włosach?

Dodałam do obserwowanych ciekawe czy się ktoś połasi.
Sprzedawca ten ma również Toralei Hero za jedyne 390 zł ;)
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Pariflora306 pisze:2010 BYŁA TO FRANKIE STEIN BIAŁO - CZARNA - chodzi o tą wersję w stroju kąpielowym i krótkich włosach?
Absolutnie nie! Chodzi o tą:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zdjęcia moje, dlatego taka słabizna ;)

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

czyli byla taka sama jak Frankie Basic tylko inny kolor makijażu, sukienki i dodatków? No i nie wiem czy tak zdjęcie wyszło ale pies też jakiś mniej kolorowy ;)
Co do zdjęć to przecież są ok byś nawet w kartonach mogła to swoje stadko uwiecznić no i się pochwalić ;)

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Tak, to Basic, tylko cały szaro-czarny (tak naprawdę) i lalka i sukienka i pies też B&W :P
Pariflora306 pisze: Co do zdjęć to przecież są ok byś nawet w kartonach mogła to swoje stadko uwiecznić no i się pochwalić ;)
Pracuję nad tym, ale eeee......... nie chce mi się ;)

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Podobno oficjalny FB potwierdził, że "Jane" to naprawdę Jane Boolittle (nie chce mi się szukać źródła).

Słodyczowa Draka podoba mi się coraz bardziej :facepalm: Ma ładny rozkład pasemek i zupełnie odjechany makijaż.
Podobno Mattel stosuje manewr z Superbohaterek - teraz pokazuje dwie lalki, ale w linii będzie ich więcej (drażni mnie takie rozbijanie serii na połowy).
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Grażyna pisze:Podobno oficjalny FB potwierdził, że "Jane" to naprawdę Jane Boolittle (nie chce mi się szukać źródła).
reakyfabulo.us/1btCaE2
Link mi nie działa, ale potwierdzili na twitterze:
Obrazek

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Pudełko:
Obrazek
http://www.flickr.com/photos/wookiewarrior23/
Ta sama osoba wrzuciła na Flickra pamiętnik Wydowny, lecę czytać!

Edit: Rozumiem, że skoro w pamiętniku Wydowny jest wklejony odmowny list dyrektorki ("Niestety, nie możemy cię przyjąć do Monster High, bo ...bla bla bla") to oznacza, że w najbliższym czasie możemy się pożegnać z nadzieją na szeroko dostępną Pajęczycę?
Czy to raczej trollowanie Mattela? Ta firma akurat wie, jak wpuszczać ludzi w maliny, więc nic w wykonaniu mattela już mnie nie zdziwi.
----
Podobno dzisiejszą lalką ma by Błyskotka :no:
TAK! To Błyskotka! :no: :no:
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Grażyna pisze:Edit: Rozumiem, że skoro w pamiętniku Wydowny jest wklejony odmowny list dyrektorki ("Niestety, nie możemy cię przyjąć do Monster High, bo ...bla bla bla") to oznacza, że w najbliższym czasie możemy się pożegnać z nadzieją na szeroko dostępną Pajęczycę?
Czy to raczej trollowanie Mattela? Ta firma akurat wie, jak wpuszczać ludzi w maliny, więc nic w wykonaniu mattela już mnie nie zdziwi.
IMO i tak i nie ;) Przez najbliższy rok raczej nie wypuszczą regularnej Pajęczycy. Ale za rok, półtora pewnie będzie tak jak ze Scarah :]
(Śledziłam aukcje na Ebay z Webarellą, można było ją kupić za ok. 500 zł, już z dostawą i wszystkimi opłatami celnymi).
Co do trolowania Mattela zgadzam się w zupełności, nie znam bardziej ściemniającej firmy. Czasem się zastanawiam czy ich dział marketingu ma wszystkie klepki :o
Grażyna pisze: Podobno dzisiejszą lalką ma by Błyskotka :no:
TAK! To Błyskotka! :no: :no:
Spodziewałam się Błyskotki na dzisiaj, czyli eeeech, nic nowego już nie będzie :co?:
------------
Ktoś chciał Afroamerykankę?
Obrazek
Obrazek
źródło: Eco Punk

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Zastanawiam się, czy jest szansa na to, żeby dzisiejszymi lalkami były trzynastkowe Cleo i Ghoulia...

Wtedy zostanie jedna Tajemnicza Lalka, czy to będzie Jane? Czy Jane jest liczona w jakiś inny, pokrętny sposób, szczerze mówiąc trochę tego nie rozumiem :P Jeśli tamta osoba z forum mówiła prawdę, to Tajemniczych Lalek jest za mało na całą serię Frigths, Camera, Action! i rodzeństwo. Nie wiem według jakich kryteriów wybierają dzienną lalkę :zawstydzony:

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

reiha pisze:Zastanawiam się, czy jest szansa na to, żeby dzisiejszymi lalkami były trzynastkowe Cleo i Ghoulia...
Ghoulia może być, chociaż na Cleo bym nie liczyła - ona ma już swoja trzynastkowo-oazową lalkę.
To byłby dziwny precedens, gdyby jedna postać miała aż dwie lalki w jednej serii. Do tej pory nigdy tak się nie zdarzało (nie mówię tylko o monsterkach, ale o seriach lalkowych ogólnie, jeśli się mylę, niech mnie ktoś sprostuje)?

Może Viperine i Ellisabat? Była gdzieś plotka, że ktoś je widział na mgnienie oka...

Mnie intrygują zwierzaki. Czemu są takie duże? Kobra Cleo, pingwin Robecci i skarabeusz Nefery są większe mniej więcej trzy razy od zwykłych zwierzątek.
Wiem, że to może być tylko ozdoba, ale z drugiej strony wykonanie formy, zrobienie odlewu itd kosztuje. Mattel zaś jeśli coś robi, to po to, żeby zarabiać, nie generuje sobie niepotrzebnych kosztów.
Jakieś propozycje? Nowa linia interaktywnych zwierzaków czy czy linia monsterek supersize 16 cali? :rotfl: xD :rotfl:
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Mike 4 hours ago monsterhighdolls.com/forum/ pisze: Omg seriously Cleo has a 13 Wishes doll already! Her oasis playset is her 13 Wishes doll. They won't release a doll twice in one line.
another_monster 4 hours ago monsterhighdolls.com/forum/ pisze: Frankie had two skull shores dolls ._____.
Mam nadzieję, że nie będzie już więcej trzynastek, bo wszystkie z tej serii są dla mnie paskudnie kiczowate, te złote "ozdoby"...Obrazek (Tyko Gigi to wyjątek).
Grażyna pisze:Może Viperine i Ellisabat? Była gdzieś plotka, że ktoś je widział na mgnienie oka...
reiha pisze:z forum:
Viperine was my favorite!! She has flowing pink hair and pink glasses. She had pink, knee high boots.

It almost seemed as though there was some pink tentacle-like stuff coming from her back. I only saw her from so I only saw the edges coming out around her on either side almost like Wydowna.

Elissabat looked shorter than the rest ( as i saw them all lined up). White skin, black dress, black knee high boots.

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Znalazłam kolejną wideo-recenzję Pajęczycy, nawet dość szczegółową. Jej muszka jest przesłodka :serducho:
Można ją obejrzeć tu: https://www.youtube.com/watch?v=8dUnpNsn-Q8

Zablokowany