Hearts for Hearts girls
- Amelia
- Kontakt:
Hearts for Hearts girls
Dla mnie osobiście te laleczki są urocze. Są wysokości 34 cm - ciut wyższe niż Paola Reina, ale oprócz butów ubranka paolowatych na nie pasują idealnie. Moja córcia ma jedną- Consuelo. Włosy IDEALNE w dotyku, jedwabiste, idealnie się układają. Niezbyt gęsto rotowane ale przez to np. zapleciony warkocz ma idealną grubość. Oczy szklane. Stoi samodzielnie. Ciałko ok. 10 letniej dziewczynki Trochę drogie ale chciałabym mieć wszystkie. Szkoda, że w Polsce niedostępne.Ta dla córci przyszła z Hongkongu ( kupowałam przez Ebaya- taniej było z Hongkongu bo darmowa wysyłka). Oto one : http://www.playmatestoys.com/uploads/br ... nd_613.jpg. I link do strony : http://www.playmatestoys.com/brands/hea ... rts-girls/. Może moja córcia dostanie od Mikołaja Dell. Przydało by się towarzystwo dla Consuelo 
- Mono
- Kontakt:
Re: Hearts for Hearts girls
Podoba mi się Consuelo, Tipi a najbardziej Rahel <3 Słodkie są 
- elianka
- Kontakt:
Piękne są, z pyszczków troszkę do BFC inc. podobne 
- Rudy Królik
- Kontakt:
Ja wiem wszystko... ja rozumiem... Ale to jest kurna creepy...Except for her sister, Mehri, she has lost all of her family in the war. They live in a house with no roof and spend much of their time feeling hungry and afraid.
"Córus, to jest lalka dla ciebie. Jej rodziców rozwaliły bomby, a ona sama przez większość czasu chodzi głodna i boi się ją też zabiją.
Bawcie się dobrze."
Co nie zmienia faktu, że te lalki są piękne i nawet ja byłabym szczęśliwa mając jedną.
Mają hipnotyzujące oczy
- MIKI lalkabarbie
- Kontakt:
Czemu taka różnica w cenie? Dwie lalki po 9,99 a pozostałe prawie 30?
A może jakieś zbiorowe zakupy zorganizujemy?
A może jakieś zbiorowe zakupy zorganizujemy?
Pozdrawiam
MIKI
MIKI
- Mono
- Kontakt:
MIKI, po 9,99 to są ubranka ![uśmiech :]](./images/smilies/kwadr.gif)
- MIKI lalkabarbie
- Kontakt:
- Leela
- Kontakt:
Te lalki są naprawdę śliczne. Jakoś teraz tak nie lubię takich "lalkowatych" lalek o ciałach dziewczynek, ale te naprawdę przypadły mi do gustu. Były ostatnio zrecenzowane na The Toy Box Philosopher i aż się zdziwiłam, że tak mi się spodobały. Piękne oczy. Będąc mała na pewno bym oszalała ze szczęścia, gdybym taką dostała. Musisz kiedyś koniecznie pokazać swoje. No i Consuelo nie może mieszkać sama! 
- Amelia
- Kontakt:
Kochany Króliku.Rudy Królik pisze:Ja wiem wszystko... ja rozumiem... Ale to jest kurna creepy...Except for her sister, Mehri, she has lost all of her family in the war. They live in a house with no roof and spend much of their time feeling hungry and afraid.
"Córus, to jest lalka dla ciebie. Jej rodziców rozwaliły bomby, a ona sama przez większość czasu chodzi głodna i boi się ją też zabiją.
Bawcie się dobrze."
Co nie zmienia faktu, że te lalki są piękne i nawet ja byłabym szczęśliwa mając jedną.
Mają hipnotyzujące oczy
Część zysku z tych lalek jest przeznaczona na pomoc dzieciom z różnych krajów. Dlatego nazywają się Hearts for Hearts ( serca dla serc). Każda lalka była wzorowana na konkretnej dziewczynce z danego regionu świata. A że różny jest los dzieci na świecie to wiemy. Lalki te zostały wyprodukowane z myślą aby inne dzieci zrozumiały, że nie wszyscy mają tak samo w życiu. Taka forma edukacji uwrażliwiająca dzieci na los innych dzieci Co do Sholi, która pochodzi z Afganistanu, to rzeczywiście tekst jest smutny ale może chodziło o to aby dziewczynki bawiąc się lalką dały jej dużo czułości i miłości jakby była tą prawdziwą dziewczynką z Afganistanu.
A te lale rzeczywiście mają duszę . Jak się patrzy w ich oczy ma się wrażenie,
że są żywe. Naprawdę fajna technika wykonania.
- jewelsnake
- Kontakt:
Bardzo podobają mi się ubranka lalek, szczególnie wyżej wymienionych z Afganistanu i Białorusi, oraz Indianki. Te hafty mnie zachwycają! Widać bardzo dużą dbałość o detale, bardzo żałuje, że nie te ubranka nie pasowałyby na Barbie 
Indianka jest za bardzo poprawna politycznie, widać, ze to amerykańskie lalki. Gdyby chcieli uczynić jej życie równie naturalnym jak np dziewczynki z Afganistanu czy Białorusi to powinna być wychowywana przez babkę, mieć nieznanego ojca, prawdopodobnie pijaka, i matkę która żyłaby z jakimś facetem, na foodstamps, gdzieś na obrzeżach rezerwatu/ w małym miasteczku.
Indianka jest za bardzo poprawna politycznie, widać, ze to amerykańskie lalki. Gdyby chcieli uczynić jej życie równie naturalnym jak np dziewczynki z Afganistanu czy Białorusi to powinna być wychowywana przez babkę, mieć nieznanego ojca, prawdopodobnie pijaka, i matkę która żyłaby z jakimś facetem, na foodstamps, gdzieś na obrzeżach rezerwatu/ w małym miasteczku.
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
- Daga
- Kontakt:
Fajne lalki, naprawdę ładne, ale te całe "realistyczne tło"... Nie, po prostu nie. Dajmy lalkom być po prostu zabawkami, po co ta cała filozofia?
- Amelia
- Kontakt:
Kochana Dago!Daga pisze:Fajne lalki, naprawdę ładne, ale te całe "realistyczne tło"... Nie, po prostu nie. Dajmy lalkom być po prostu zabawkami, po co ta cała filozofia?
Ta cała otoczka ma wg producentów przyciągnąć klientów. Chodzi o to by lalki różniły się od innych. I po to ta cała filozofia. O ile jest to skuteczne to inna sprawa ale Amerykanie mają swoją własną specyfikę myślenia
- Lukrecja
- Kontakt:
Śliczne są te lalki, przypominają mi trochę moje lalki z dzieciństwa, choć niektóre z nich są o wiele bardziej egzotyczne. Generalnie nie lubię "dzieciowych" lalek, ale kilka z tych bardzo bym chciała mieć.......ewentualnie wszystkie
. Najbardziej podobają mi się Consuelo, Tipi i Mosi, ale nie pogardziłabym żadną z całej reszty. One mają w sobie coś takiego....nie wiem jak to ująć.... to są faktycznie takie lalki do kochania.
Ach, trudno oprzeć się miłości i wspomnieniom z dzieciństwa...właśnie zamówiłam Tipi bo ją chcę kochać najbardziej
Zaraz zmienię sobie awatar dla uczczenia tego faktu...
Wiem, wiem już mnie kompletnie porąbało

Ach, trudno oprzeć się miłości i wspomnieniom z dzieciństwa...właśnie zamówiłam Tipi bo ją chcę kochać najbardziej
Zaraz zmienię sobie awatar dla uczczenia tego faktu...
Wiem, wiem już mnie kompletnie porąbało
- Amelia
- Kontakt:
Pasjonaci lalek tak mają. Te laleczki rzeczywiście są tak słodkie na jakie wyglądają. Gratuluje zakupu!!!
- Lukrecja
- Kontakt:
Dzięki, chyba kupiłam u tego samego sprzedawcy co Ty
. A jak tylko to uczyniłam, to spadły ceny na FLTE
W każdym razie jak będziesz planowała zakup kolejnej lalki, to warto zaglądać też tutaj: http://www.flte.pl/searchProduct.php?ke ... group=Toys
Ceny wprawdzie zmieniają się dość dynamicznie, ale wieczorami często spadają
W każdym razie jak będziesz planowała zakup kolejnej lalki, to warto zaglądać też tutaj: http://www.flte.pl/searchProduct.php?ke ... group=Toys
Ceny wprawdzie zmieniają się dość dynamicznie, ale wieczorami często spadają