Steffi Love od simby

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Re: Steffi Love od simby

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Śliczna! Też ją mam, ale pozbawioną ciuszków. Szczęściara! :)

Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Post autor: Leela »

Naprawdę uroczy zestaw! Lubię takie zestawy gdzie jest i Steffi i Evi jako mini wersja. Śliczne ubranka, do tego są i baletki i łyżwy. Zastanawia mnie czy ten łabędź w oryginale był tylko dla ozdoby czy np. Evi mogła w nim siąść?

Zawsze lubiłam Stefki, ale teraz coraz bardziej tęsknię do tych starych. :| One mają takie urocze pyszczki.

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Leela, nie dam głowy uciąć, ale wydaje mi się, że kiedyś widziałam aukcję na all, gdzie była na sprzedaż sama Evi z tym łabędziem i co prawda w nim nie siedziała, ale wydawał się na tyle duży, że by się w nim zmieściła. Tym bardziej, że wyglądał, jakby miał tam jakieś "siedzenie" :)

Awatar użytkownika
Lunarh
Kontakt:

Post autor: Lunarh »

W komplecie, który ja zakupiłam był łabędź ale raczej nie z oryginalnego zestawu. Ten mój jest miękki, szyty z materiału. Pewnie sprzedająca kojarzyła, że był jakiś łabędź ale nie znalawszy odpowiedniego dołożyła inny.

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Może to łabędź od Mattela? Bo oprócz lalek Swan Lake Mattel wyprodukował też maskotki łabędzi :)

Awatar użytkownika
Lunarh
Kontakt:

Ania_DollSecondHand pisze:Może to łabędź od Mattela? Bo oprócz lalek Swan Lake Mattel wyprodukował też maskotki łabędzi :)
Tak, to bardzo możliwe!

Awatar użytkownika
Lunarh
Kontakt:

Ania_DollSecondHand pisze:Moja Stefcia :serducho: W dobre łapki powędrowała :)
WIEDZIAŁAM, że jest od Ciebie!!! :win: Czekałam tylko na potwierdzenie! :hurra: Zresztą... kto inny mógłby mieć w asortymencie tak piękną i zadbaną lalkę!

-- 21 gru 2013, o 15:34 --

Steffi Love: Opera

Steffi z żółtymi powiekami!

Obrazek

Obrazek

WIĘCEJ

Awatar użytkownika
Lunarh
Kontakt:

Obrazek

Jako, że trochę mi się uzbierało tych starszych Steffek, postanowiłam przyjrzeć się im z bliska i porównać. Czy naprawdę wszystkie są identyczne?

Jak komuś się bardzo nudzi, to zapraszam do lektury TUTAJ

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Jakie one ładne! Jest kilka, które IMHO nie odbiegają urodą od Barbie, mają taką delikatność i ciepło w sobie, a przecież to pogardzane klony barbie. Muszę się dokładniej im poprzyglądać.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Bardzo dziękuję za te wpisy! :) Sporo się można dowidzieć.
Ja, jak już pisałam, miałam sporo Steffi, ale jakoś mnie nie ciągnie do ich kolekcjonowania... No i z Twoich kilka jest nawet ładnych, a mnie się zawsze trafiały jak byłam mała jakieś paszczaki, które grały rolę babci (wyglądały dla mnie nieco staro) albo wrednych porywaczek dzieci. XD

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Lunarh, aż miło patrzeć na tak piękny zbiór Stefci! Cieszę się, że je doceniasz i że moja ma taki dobry dom, ale ta z żółtymi powiekami jest niesamowita! Pierwszy raz taką widzę i o ile teraz już na starociach nie kupuję każdej starszej Steffi po kolei, to taką z żółtymi powiekami wzięłabym od razu. Teraz łatwiej ją zidentyfikować :)

Awatar użytkownika
Lunarh
Kontakt:

Dzięki Wszystkim za miłe słowa! ^^

Ania, nie tylko Stefka, ale i Betka również! To przepiękne lalki, które nie dają się upchnąć do pudła. Każda ma swoje miejsce na półce i każdego dnia oczarowuje swoją urodą :zakochany:

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Ślicznotki :] Ta z żółtymi powiekami jest bardzo ciekawa. Taka inna. Muszę w końcu swoim zrobić zdjęcia :D Lubię je muszę przyznać. Nie są spektakularnie urodziwe jak na obecne dziecięce gusta, ale bardzo sympatyczne i przypominają mi o dzieciństwie ;)
Broken Doll in the Middle of Chaos...

ODPOWIEDZ