Steffi Love od simby
- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Re: Steffi Love od simby
Śliczna! Też ją mam, ale pozbawioną ciuszków. Szczęściara! 
- Leela
- Kontakt:
Naprawdę uroczy zestaw! Lubię takie zestawy gdzie jest i Steffi i Evi jako mini wersja. Śliczne ubranka, do tego są i baletki i łyżwy. Zastanawia mnie czy ten łabędź w oryginale był tylko dla ozdoby czy np. Evi mogła w nim siąść?
Zawsze lubiłam Stefki, ale teraz coraz bardziej tęsknię do tych starych.
One mają takie urocze pyszczki.
Zawsze lubiłam Stefki, ale teraz coraz bardziej tęsknię do tych starych.
- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Leela, nie dam głowy uciąć, ale wydaje mi się, że kiedyś widziałam aukcję na all, gdzie była na sprzedaż sama Evi z tym łabędziem i co prawda w nim nie siedziała, ale wydawał się na tyle duży, że by się w nim zmieściła. Tym bardziej, że wyglądał, jakby miał tam jakieś "siedzenie" 
- Lunarh
- Kontakt:
W komplecie, który ja zakupiłam był łabędź ale raczej nie z oryginalnego zestawu. Ten mój jest miękki, szyty z materiału. Pewnie sprzedająca kojarzyła, że był jakiś łabędź ale nie znalawszy odpowiedniego dołożyła inny.
- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Może to łabędź od Mattela? Bo oprócz lalek Swan Lake Mattel wyprodukował też maskotki łabędzi 
- Lunarh
- Kontakt:
Tak, to bardzo możliwe!Ania_DollSecondHand pisze:Może to łabędź od Mattela? Bo oprócz lalek Swan Lake Mattel wyprodukował też maskotki łabędzi
- Lunarh
- Kontakt:
- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Moja Stefcia
W dobre łapki powędrowała 
- Lunarh
- Kontakt:
WIEDZIAŁAM, że jest od Ciebie!!!Ania_DollSecondHand pisze:Moja StefciaW dobre łapki powędrowała
-- 21 gru 2013, o 15:34 --
Steffi Love: Opera
Steffi z żółtymi powiekami!

WIĘCEJ
- Lunarh
- Kontakt:

Jako, że trochę mi się uzbierało tych starszych Steffek, postanowiłam przyjrzeć się im z bliska i porównać. Czy naprawdę wszystkie są identyczne?
Jak komuś się bardzo nudzi, to zapraszam do lektury TUTAJ
- MajorMistakes
- Kontakt:
Jakie one ładne! Jest kilka, które IMHO nie odbiegają urodą od Barbie, mają taką delikatność i ciepło w sobie, a przecież to pogardzane klony barbie. Muszę się dokładniej im poprzyglądać.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
- Annorelka
- Kontakt:
Bardzo dziękuję za te wpisy!
Sporo się można dowidzieć.
Ja, jak już pisałam, miałam sporo Steffi, ale jakoś mnie nie ciągnie do ich kolekcjonowania... No i z Twoich kilka jest nawet ładnych, a mnie się zawsze trafiały jak byłam mała jakieś paszczaki, które grały rolę babci (wyglądały dla mnie nieco staro) albo wrednych porywaczek dzieci. XD
Ja, jak już pisałam, miałam sporo Steffi, ale jakoś mnie nie ciągnie do ich kolekcjonowania... No i z Twoich kilka jest nawet ładnych, a mnie się zawsze trafiały jak byłam mała jakieś paszczaki, które grały rolę babci (wyglądały dla mnie nieco staro) albo wrednych porywaczek dzieci. XD
- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Lunarh, aż miło patrzeć na tak piękny zbiór Stefci! Cieszę się, że je doceniasz i że moja ma taki dobry dom, ale ta z żółtymi powiekami jest niesamowita! Pierwszy raz taką widzę i o ile teraz już na starociach nie kupuję każdej starszej Steffi po kolei, to taką z żółtymi powiekami wzięłabym od razu. Teraz łatwiej ją zidentyfikować 
- Lunarh
- Kontakt:
Dzięki Wszystkim za miłe słowa!
Ania, nie tylko Stefka, ale i Betka również! To przepiękne lalki, które nie dają się upchnąć do pudła. Każda ma swoje miejsce na półce i każdego dnia oczarowuje swoją urodą
Ania, nie tylko Stefka, ale i Betka również! To przepiękne lalki, które nie dają się upchnąć do pudła. Każda ma swoje miejsce na półce i każdego dnia oczarowuje swoją urodą
- LuLu
- Kontakt:
Ślicznotki
Ta z żółtymi powiekami jest bardzo ciekawa. Taka inna. Muszę w końcu swoim zrobić zdjęcia
Lubię je muszę przyznać. Nie są spektakularnie urodziwe jak na obecne dziecięce gusta, ale bardzo sympatyczne i przypominają mi o dzieciństwie 
Broken Doll in the Middle of Chaos...