Nowości
Bambicrony i ich słodka jak lodowy cukierek Mae

Nowe ale już wyprzedane śliczności od Lilly Cat

Nie wiem co pociąga mnie w tych lalkach, ale to ciałko jest urocze

Pewnie to, że nie są takie oczywiste, jak większość lalek dostępnych na rynku.Only NM pisze:Nie wiem co pociąga mnie w tych lalkach, ale to ciałko jest uroczeZwykle nie gustuję w takich szparagach.

Ja też! No taki biust to nie u każdej kobity się zdarza, ale żeby u chłopa? Może dolne części jakoś to rekompensujątamakara pisze:Aj aj, no wiadomo. Co do wykonania, makijażu i innych, to ja również jestem pod wrażaniem. Ale kwestie techniczne niekoniecznie idą w parze z kwestią (indywidualnej) estetyki. Zresztą, nie krytykuję niczyjego gustu, bo jakie mam do tego prawo? Tak tylko dzielę się opinią i trochę przerażeniem, po naprawdę zrobiłam wielkie oczy widząc pana mięśniaka z cycem

Haha, zgadzam się w 80%, bo mała część pomalowanych i wystylizowanych lalek mi się podoba. Największe zastrzeżenia mam do największych, które przypominają mi trochę łóżkowe divy, ciut już sterane życiem.Only NM pisze:No, no no...Ta firma ma świetne lalki, ale powinna dostać dożywotni zakaz malowania, i stylizowania ich - bo im nie wychodzi! Myślę że w tej twarzyczce jest potencjał

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość