Poppy Parker

Rozmowy o lalkach od Integrity Toys.
Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Re: Poppy Parker

Post autor: Annorelka »

https://www.flickr.com/photos/111022478@N06/

Laleczki BJD do naszyjników. Są czasem zdjęcia z nimi w dłoni i widać jakie są maleńkie, ale by mieć pełne porównanie najlepiej przyłożyć dłoń w podobnej pozie do ekranu. Zapewniam, ze będzie WOW.

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

Post autor: Justyna »

Moja cudna blond Poppy w moim wymarzonym ogrodzie. Ogród póki co nie wygląda zachęcająco ale poczekajcie do wiosny :hyhy:

Obrazek

Ostatnio na konwencie pokazały sie nowe Poppy, są niezaprzeczalnie piękne, choć z tym nowym malunkiem oka nie przypominają mi już kokietek z lat 60 :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Pikulina
Kontakt:

Post autor: Pikulina »

Masz piękną Poppy!! Ja mam tylko 16' :( coraz bardziej chciałabym mieć 12" są delikatniejsze i subtelniejsze :serducho:
Z nowych podoba mi się blondyna, jeż prześliczna i można ją świetnie wystylizować!!

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Ach...Ta ruda jest obłędna! Nie przepadam za popkami ale jest śliczna, tylko usta bym jej pomalowała inaczej.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

Nowa That Holiday Feeling" Poppy Parker limitowana do 800 sztuk, dostępna w drodze loterii. Przyznam że bardzo chętnie bym ją u siebie na półce zobaczyła :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jakis czas temu trafiła do mnie nowa 16 ale nie mogłam przekonać się do jej makijażu

Obrazek

... ale...., w drodze wymiany za 16 przyszła do mnie 12. Po raz drugi trafiła do mnie Dream teen, tym razem idalana i na stałe :rotfl:

Obrazek

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

Chyba piszę tu sama dla siebie, ale co tam... :P

//Usunięto nieaktywne linki do zdjęć. Jeśli chcesz wstawić nowe zdjęcia, skontaktuj się z administratorem lub moderatorem forum. Miranda

Awatar użytkownika
kmaja
Kontakt:

Post autor: kmaja »

Pisz proszę, nie znam się to się nie udzielam ale podziwiam. :)
Mam pytanie, w jakiej cenie są te lalki kupowane "u źródła"? Jak rozumiem trzeba się do klubu zapisać tych Integrity Toys, żeby je kupić, a alternatywa to allegro/ebay?

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

kmaja pisze:Pisz proszę, nie znam się to się nie udzielam ale podziwiam. :)
Mam pytanie, w jakiej cenie są te lalki kupowane "u źródła"? Jak rozumiem trzeba się do klubu zapisać tych Integrity Toys, żeby je kupić, a alternatywa to allegro/ebay?
To żadna tajemnica :-) Duże Poppy w tytm roku były po 130 i 140$, za małe różnie wychodzi. Zależnie od modelu w granicach 100- 150$ :D Jedynie Glamorous Darling kosztowała troszkę więcej bo 175$.

Awatar użytkownika
kmaja
Kontakt:

Post autor: kmaja »

Jakoś nie mogłam w necie znaleźć ceny 'oficjalnej' dzięki wielkie za odpowiedź :)

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Dream teen jest prześliczna, Poppy wygląda wyjątkowo ładnie w brązowych włosach.

Coś mnie podkusiło i wzięłam udział w losowaniu Poppy Parker That Holiday Feeling, jakby na złość wygrałam możliwość zakupu.W styczniu pójdzie na Ebay >.<
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

jewelsnake pisze:
Coś mnie podkusiło i wzięłam udział w losowaniu Poppy Parker That Holiday Feeling, jakby na złość wygrałam możliwość zakupu.W styczniu pójdzie na Ebay >.<
Dlaczego? Nie podoba Ci się ta Poppy? Moim zdaniem jest idealna- no ale to moje subiektywne zdanie :)
Na ostatnim zdjęciu jest Wild Thing Poppy, jakoś nie mogę się do tego nowego malunku oka przekonać, chociaż Starlight mi się podoba a to też nowość.

Obrazek

Ale masz rację, Dream teen jest śliczna, to chyba moja najpiękniejsza Poppy.

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Justyna pisze:Chyba piszę tu sama dla siebie, ale co tam... :P

Coś Ty ;) Z pewnością mnóstwo osób zagląda do tego wątku, ale nie ma się co oszukiwać, że Poppki choć piękne, to do najtańszych lalek nie należą. Czasem sama wolę nie oglądać nowych wydań, żeby nie pojawiły się jakieś nowe pokusy ;)
Z nowości zdecydowanie bardziej przemawiają do mnie 16 niż 12. Choć ta mała wydana z okazji 5-lecia Poppy jest naprawdę cudowna, a Twoja Wild Thing jest zdecydowanie najlepsza, jeśli mowa o konwentowych lalkach :)

Co do Dream Teen - chyba nie mogę zrobić nic innego jak zgodzić się z Tobą, że to jedna z najpiękniejszych Poppek ;] Fajnie, że udało Ci się ją odzyskać - taką idealną ;)

A żeby nie było bez zdjęć, to też od siebie coś dorzucę:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Justyna pisze: Dlaczego? Nie podoba Ci się ta Poppy? Moim zdaniem jest idealna- no ale to moje subiektywne zdanie :)
Nie mogę się przekonać do jej facepaintu, makijaż ma trochę zbyt mocny. Najbardziej lubię Poppy w naturalnym makijażu, wyglądającą na jakieś 20 lat.Ta świąteczna wygląda na sporo starszą.

Zgadzam się z BarbieDream - często tu zaglądam ale nie komentuję, pewnie sporo osób tak robi.

Barbie Dream, Twoja Poppy jest prześliczna, na Twoich zdjęciach wygląda tak melancholijnie.
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

Obrazek

-- 9 gru 2014, o 21:50 --
BarbieDream pisze:[

Z nowości zdecydowanie bardziej przemawiają do mnie 16 niż 12. Choć ta mała wydana z okazji 5-lecia Poppy jest naprawdę cudowna, a Twoja Wild Thing jest zdecydowanie najlepsza, jeśli mowa o konwentowych lalkach :)

Co do Dream Teen - chyba nie mogę zrobić nic innego jak zgodzić się z Tobą, że to jedna z najpiękniejszych Poppek ;] Fajnie, że udało Ci się ją odzyskać - taką idealną ;)

A żeby nie było bez zdjęć, to też od siebie coś dorzucę:
Powiem Ci szczerze że też myślałam że przekonują mnie bardziej 16 ale nie... po zobaczeniu na żywo zmieniłam zdanie. Co do Dream teen, w końcu trafiła do mnie lalka z koślawymi stopami hahaha :)

ODPOWIEDZ