Poppy Parker
- Annorelka
- Kontakt:
Re: Poppy Parker
https://www.flickr.com/photos/111022478@N06/
Laleczki BJD do naszyjników. Są czasem zdjęcia z nimi w dłoni i widać jakie są maleńkie, ale by mieć pełne porównanie najlepiej przyłożyć dłoń w podobnej pozie do ekranu. Zapewniam, ze będzie WOW.
Laleczki BJD do naszyjników. Są czasem zdjęcia z nimi w dłoni i widać jakie są maleńkie, ale by mieć pełne porównanie najlepiej przyłożyć dłoń w podobnej pozie do ekranu. Zapewniam, ze będzie WOW.
- Justyna
- Kontakt:
- Pikulina
- Kontakt:
Masz piękną Poppy!! Ja mam tylko 16'
coraz bardziej chciałabym mieć 12" są delikatniejsze i subtelniejsze
Z nowych podoba mi się blondyna, jeż prześliczna i można ją świetnie wystylizować!!
Z nowych podoba mi się blondyna, jeż prześliczna i można ją świetnie wystylizować!!
- Only NM
- Kontakt:
Ach...Ta ruda jest obłędna! Nie przepadam za popkami ale jest śliczna, tylko usta bym jej pomalowała inaczej.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Justyna
- Kontakt:
Nowa That Holiday Feeling" Poppy Parker limitowana do 800 sztuk, dostępna w drodze loterii. Przyznam że bardzo chętnie bym ją u siebie na półce zobaczyła :-)

Jakis czas temu trafiła do mnie nowa 16 ale nie mogłam przekonać się do jej makijażu

... ale...., w drodze wymiany za 16 przyszła do mnie 12. Po raz drugi trafiła do mnie Dream teen, tym razem idalana i na stałe

Jakis czas temu trafiła do mnie nowa 16 ale nie mogłam przekonać się do jej makijażu
... ale...., w drodze wymiany za 16 przyszła do mnie 12. Po raz drugi trafiła do mnie Dream teen, tym razem idalana i na stałe
- Justyna
- Kontakt:
Chyba piszę tu sama dla siebie, ale co tam...
//Usunięto nieaktywne linki do zdjęć. Jeśli chcesz wstawić nowe zdjęcia, skontaktuj się z administratorem lub moderatorem forum. Miranda
//Usunięto nieaktywne linki do zdjęć. Jeśli chcesz wstawić nowe zdjęcia, skontaktuj się z administratorem lub moderatorem forum. Miranda
- kmaja
- Kontakt:
Pisz proszę, nie znam się to się nie udzielam ale podziwiam. 
Mam pytanie, w jakiej cenie są te lalki kupowane "u źródła"? Jak rozumiem trzeba się do klubu zapisać tych Integrity Toys, żeby je kupić, a alternatywa to allegro/ebay?
Mam pytanie, w jakiej cenie są te lalki kupowane "u źródła"? Jak rozumiem trzeba się do klubu zapisać tych Integrity Toys, żeby je kupić, a alternatywa to allegro/ebay?
- Justyna
- Kontakt:
To żadna tajemnica :-) Duże Poppy w tytm roku były po 130 i 140$, za małe różnie wychodzi. Zależnie od modelu w granicach 100- 150$kmaja pisze:Pisz proszę, nie znam się to się nie udzielam ale podziwiam.
- kmaja
- Kontakt:
Jakoś nie mogłam w necie znaleźć ceny 'oficjalnej' dzięki wielkie za odpowiedź 
- jewelsnake
- Kontakt:
Dream teen jest prześliczna, Poppy wygląda wyjątkowo ładnie w brązowych włosach.
Coś mnie podkusiło i wzięłam udział w losowaniu Poppy Parker That Holiday Feeling, jakby na złość wygrałam możliwość zakupu.W styczniu pójdzie na Ebay >.<
Coś mnie podkusiło i wzięłam udział w losowaniu Poppy Parker That Holiday Feeling, jakby na złość wygrałam możliwość zakupu.W styczniu pójdzie na Ebay >.<
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Justyna
- Kontakt:
Dlaczego? Nie podoba Ci się ta Poppy? Moim zdaniem jest idealna- no ale to moje subiektywne zdaniejewelsnake pisze:
Na ostatnim zdjęciu jest Wild Thing Poppy, jakoś nie mogę się do tego nowego malunku oka przekonać, chociaż Starlight mi się podoba a to też nowość.

Ale masz rację, Dream teen jest śliczna, to chyba moja najpiękniejsza Poppy.
- BarbieDream
- Kontakt:
Justyna pisze:Chyba piszę tu sama dla siebie, ale co tam...![]()
Coś Ty
Z nowości zdecydowanie bardziej przemawiają do mnie 16 niż 12. Choć ta mała wydana z okazji 5-lecia Poppy jest naprawdę cudowna, a Twoja Wild Thing jest zdecydowanie najlepsza, jeśli mowa o konwentowych lalkach
Co do Dream Teen - chyba nie mogę zrobić nic innego jak zgodzić się z Tobą, że to jedna z najpiękniejszych Poppek ;] Fajnie, że udało Ci się ją odzyskać - taką idealną
A żeby nie było bez zdjęć, to też od siebie coś dorzucę:
- jewelsnake
- Kontakt:
Nie mogę się przekonać do jej facepaintu, makijaż ma trochę zbyt mocny. Najbardziej lubię Poppy w naturalnym makijażu, wyglądającą na jakieś 20 lat.Ta świąteczna wygląda na sporo starszą.Justyna pisze: Dlaczego? Nie podoba Ci się ta Poppy? Moim zdaniem jest idealna- no ale to moje subiektywne zdanie![]()
Zgadzam się z BarbieDream - często tu zaglądam ale nie komentuję, pewnie sporo osób tak robi.
Barbie Dream, Twoja Poppy jest prześliczna, na Twoich zdjęciach wygląda tak melancholijnie.
"It's not that I can't find worth in anything
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Justyna
- Kontakt:

-- 9 gru 2014, o 21:50 --
Powiem Ci szczerze że też myślałam że przekonują mnie bardziej 16 ale nie... po zobaczeniu na żywo zmieniłam zdanie. Co do Dream teen, w końcu trafiła do mnie lalka z koślawymi stopami hahahaBarbieDream pisze:[
Z nowości zdecydowanie bardziej przemawiają do mnie 16 niż 12. Choć ta mała wydana z okazji 5-lecia Poppy jest naprawdę cudowna, a Twoja Wild Thing jest zdecydowanie najlepsza, jeśli mowa o konwentowych lalkach
Co do Dream Teen - chyba nie mogę zrobić nic innego jak zgodzić się z Tobą, że to jedna z najpiękniejszych Poppek ;] Fajnie, że udało Ci się ją odzyskać - taką idealną
A żeby nie było bez zdjęć, to też od siebie coś dorzucę:
- BarbieDream
- Kontakt:
No właśnie ona.. Cudowna <3