Zgredko poczekaj aż zrobię go na LStary_Zgred pisze:Hyhy i wykrzywiony jak foszekAle ładność, om nom nom!
Taeyang
- hamtaro_wielki
- Kontakt:
Re: Taeyang
- EvilCupcake
- Kontakt:
to dorzucę zdjęcie swojego
Niestety mam tylko trzy, bo jeszcze nie było okazji, żeby go obfocić, zrobię to jak go wystylizuję.
(o ile wcześniej go nie sprzedam)

- Balbinka
- Kontakt:
Ale kolega ma czarujące spojrzenie. A jak go chcesz wystylizować?
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
...
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Brat bliźniak pozdrawia
W związku z tym, że wschodni książę jest piękny niczym Pullip, u mnie został w całości zawłaszczony przez rudasa, który zazdrośnie go strzeże i nikomu nie daje się zbliżać 

- Balbinka
- Kontakt:
A mój chłopczyk jest już na WER Warszawa!!! Jutro, albo po jutrze powinien być już u mnie!!! Nie mogę się doczekać 
...
...
- Balbinka
- Kontakt:
Przepraszam, że post pod postem, ale albo nie mogę już go edytować, albo (ciemna masa) nie umiem.
W każdym razie mój chłopczyk przyszedł w piątek i jest śliczny, uroczy i wspaniały, ale... wypada mu ręka
Pewnie skończy się na obitsu, ale miałam zamiar na Dala zbierać teraz. Nic to... najpierw jeszcze spróbuję coś zaradzić na tę rękę... Ale moja radość znacząco zmalała...
W każdym razie mój chłopczyk przyszedł w piątek i jest śliczny, uroczy i wspaniały, ale... wypada mu ręka
Pewnie skończy się na obitsu, ale miałam zamiar na Dala zbierać teraz. Nic to... najpierw jeszcze spróbuję coś zaradzić na tę rękę... Ale moja radość znacząco zmalała...
...
...
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Balbinko, to normalne. One są tak dziadowsko zrobione, że co i rusz im coś wypada. U moich fikają głównie stopy
I jeszcze mechanizm oczny się zacina. Taka już ich uroda. Są też obrzydliwie łamliwe - trzeba na to uważać. Ale poza tym, to piękne, piękne lalki! Wstaw zdjęcie swojego (będę się ślinić do kolejnej pięknoty)

- Balbinka
- Kontakt:
Jak tylko mu uszyję nowe gacie i bluzkę to wstawię 
Co do odpadających kończyn to czytałam, że tak może być, ale miałam cichą nadzieję, że mnie to ominie...
Co do odpadających kończyn to czytałam, że tak może być, ale miałam cichą nadzieję, że mnie to ominie...
...
...
- Mad-Telepath
- Kontakt:
Nie przejmuj się, z taką wypadającą łapką też będzie piękny. IMO, obitsu wygląda o wiele gorzej niż oryginalne ciałko Taeyanga - ja nie wymieniałam nawet chłopakowi, który złamał stopę.Balbinka pisze: Pewnie skończy się na obitsu, ale miałam zamiar na Dala zbierać teraz. Nic to... najpierw jeszcze spróbuję coś zaradzić na tę rękę... Ale moja radość znacząco zmalała...
Kłopot z myśleniem polega na tym, że kiedy już się zacznie, niełatwo przestać.
Terry Pratchett
Moi chłopcy: http://madtelepath.blogspot.com/
Terry Pratchett
- Balbinka
- Kontakt:
Nie przejmuj się, z taką wypadającą łapką też będzie piękny. IMO, obitsu wygląda o wiele gorzej niż oryginalne ciałko Taeyanga - ja nie wymieniałam nawet chłopakowi, który złamał stopę.[/quote]Mad-Telepath pisze:
Dzięki za radę. W takim razie spróbuję powalczyć z tą ręką.
...
...
- Manhamana
- Kontakt:
Mojemu Haku pierwszemu a obecnie Paulince namiętnie wypadały stopy- posmarowałam oba gwinty klejem Magick, odczekałam stosowny czas żeby wyschło na amen i złożyłam lalka- niech mu teraz coś spróbuje wypaść
Obitsu też nie polecam rozpada się jeszcze bardziej i to dosłownie na części - mam dwa składaki hujoo na obitsu- ileż to razy coś zostało w ręce - jedyny plus ubrań nie trzeba rozpinać można rozłożyć ciałko na części
Obitsu też nie polecam rozpada się jeszcze bardziej i to dosłownie na części - mam dwa składaki hujoo na obitsu- ileż to razy coś zostało w ręce - jedyny plus ubrań nie trzeba rozpinać można rozłożyć ciałko na części
- Mad-Telepath
- Kontakt:
Ba, tylko że oni mają stopy numer mniejsze od kajaka i czasem trzeba je wyjąć, żeby włożyć spodnieManhamana pisze:Mojemu Haku pierwszemu a obecnie Paulince namiętnie wypadały stopy- posmarowałam oba gwinty klejem Magick, odczekałam stosowny czas żeby wyschło na amen i złożyłam lalka- niech mu teraz coś spróbuje wypaść![]()
Kłopot z myśleniem polega na tym, że kiedy już się zacznie, niełatwo przestać.
Terry Pratchett
Terry Pratchett
- Manhamana
- Kontakt:
No ja moich nie przebieram - ale technicznie on nadal jest rozbieralny na części - magic to klej wodny, daje się usunąć bez szwanku dla tworzywa. Po dobrym wysuszeniu kleju praktycznie tylko uszczelnia
Tagkou też kończyna wylatała jak zamek w tatowym karabinie a na magicku siedzi.
- Balbinka
- Kontakt:
No to pierwsze niezbyt urodziwe fotki Pana Małeckiego. Pan Małecki jeszcze nie dorobił się imienia, ale został mężem Pani Aldony Małeckiej i tatą Małej Mi. Uszyłam mu ubranko, oczywiście w ręku, bo szyję jak Destruktor z Bułeczką śpią i trudno byłoby się do maszyny dokopać... Zdjęcia też wieczorem robione i w mało urodziwej scenerii, ale następnym razem postaram się lepiej 
A teraz próba wklejenia miniaturki...

i drugiej

Udało się
A z ręką zawalczyłam tak, że wyjęłam ten śliczny barczek taki co to z ramienia wystawał i dzięki temu udało się dobrze wcisnąć rękę, bo jakoś z tym czymś się nie dawała dobrze wcisnąć. I teraz chłopakowi trochę ręka omdlewa, ale już nie wypada
A teraz próba wklejenia miniaturki...
i drugiej
Udało się
A z ręką zawalczyłam tak, że wyjęłam ten śliczny barczek taki co to z ramienia wystawał i dzięki temu udało się dobrze wcisnąć rękę, bo jakoś z tym czymś się nie dawała dobrze wcisnąć. I teraz chłopakowi trochę ręka omdlewa, ale już nie wypada
...
...
- Manhamana
- Kontakt:
No i dobrze, że się udało ogarnąć problem
Każdy sposób dobry!
Każdy sposób dobry!