Ciemnoskóre piękności od Mattel

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
JoannaS
Kontakt:

Re: Ciemnoskóre piękności od Mattel

Post autor: JoannaS »

Obrazek
Moja nowa Mbili, z serii jeansowej, jest w sukience bo ma troche krzywe nogi.

JoannaS
Kontakt:

Tu trzy pięknotki , zdjęcie coś mi dziś nie ostre wyszło ale można na jednym zobaczyć 3 rożne moldy.
Obrazek

JoannaS
Kontakt:

A dziękuję, one mają takie dziewczęce twarze, ciekawa jestem czy w ogóle pasowałoby im ciałko model muse, jak będę mieć w odpowiednim kolorze ( a zanosi się że tak) to przymierzę i pokażę do oceny, bo w zasadzie będzie ono się należało bardziej pierwotnej właścicielce, czyli barbie basics 10 (deseree), mam nadzieję, że wkrótce dołączy do kompanii.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Joanno, pięęękne, masz oko do lalek AA, też je uwielbiam, zazdroszczę Ci przekroju takich fajnych moldów :) O Basics 10 Desiree marzę, ale na razie to odległe marzenie ze względu na ceny. Zazdroszczę Wam posiadania tego modelu i zazdroszczę samozaparcia w trzymaniu jej w pudełku :)

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Ashe, Ashe, wszędzie Ashe :P Patrzę na nie i myślę - ale paskudne, a za chwilę - łojeja, toć to słodkości nad słodkościami:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Chciałam się ich pozbyć, ale nie daję rady. Co na którąś spojrzę, to mnie żal i chcica za serce ściska :zawstydzony:
Obrazek

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Jaaaakie pienkne! Usta tej pierwszej są obłędne <3

A ja się pozbyłam/pozbywam wszystkich moich AA, zostaje tylko Nichelle. Nic do nich nie mam, ale do tych akurat modeli się nie przekonałam. Nawet Artsy za każdym razem (a kupowałam dla ciałek, przypadkowe zupełnie) zawsze trafiała mi się z tym turkusowym cieniem ^^
Zgredzie, nie pozbywaj się ich, bo twoje wyjątkowo urodziwe :)
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Wooow, ta druga jest świetna, taka... inna. Gdyby tylko trochę jej oszczędzili tego niebieskiego cienia to byłaby perfekt ;D Kto to?

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Hyhy, Ashów ciąg dalszy :P
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Zgredko, piękna ta Asha, taka naturalna. A jaką ma fajną koszulę! :)

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Ania_DollSecondHand pisze:Zgredko, piękna ta Asha, taka naturalna. A jaką ma fajną koszulę! :)
Aniu, ja jej nie chciałam i nikt wkoło też nie, więc pozostało zmienić jej fryzurę, styl ubierania i polubić :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

W temacie Ash pozostając: tak mnie wasze zdjęcia pokusiły, że muszę zaprosić do swojej kolekcji Ashę! Ale, ale, jestem wybredny i w związku z tym kieruję pytanie do Was, którzy znają temat niepomiernie lepiej ode mnie: kojarzycie może jakąś Ashę z prostymi czarnymi włosami - ew. czarne z brązowymi highlightami - i przedziałkiem na środku głowy?

JoannaS
Kontakt:

Miedziane włosy odpadają? jakbyś kupił cheerleaderkę z Alabamy to gdyby jednak Ci się nie podobała mogłabym odkupić :)

Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

Post autor: Daga »

Jestem szczerze zdziwiona, że zapodałam tutaj moje zachwyty nad headmoldem Christie 1987, ale już moją własną, prywatną Kryśką się nie pochwaliłam. Hańba mi.

http://1.bp.blogspot.com/-YNef66ohQsQ/U ... C11333.JPG - Sparkle Beach Christie na obrzydliwej jakości zdjęciu mojej roboty. Muszę kiedyś zrobić lepsze, bo zasługuje na to. Na początku chciałam ją mieć tylko ze względu na sentyment do serii i wyjątkowość faktu, że w erze miłościwego panowania wyżej wymienionego headmoldu ta panna dostała twarz Shani, ale po bliższym poznaniu zakochałam się :D Nie wiem, czy to te obłe rysy, czy cudne zielono-żółte ślepka, czy może też fakt, że (nie widać tego, ale wierzcie na słowo) czarne włosy ma poprzetykane masą czekoladowych pasemek?

Przejrzałam inne wersje Shani - z jej własnej serii i z baśkowej Sun Jewel, ale żadna mnie tak nie ujęła.

ODPOWIEDZ