Poppy Parker

Rozmowy o lalkach od Integrity Toys.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Re: Poppy Parker

Post autor: Miranda »

Jak zachwyca, skoro nie zachwyca? :D
Powiem Wam, że ani " Ooh la la", ani nowa Poppka Joanny nie wzbudza we mnie pożądania. :P Nie powiem, niektóre mi się podobają, ale nie na tyle, żeby wzdychać na ich widok. :)

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

Post autor: Justyna »

Miranda pisze:Jak zachwyca, skoro nie zachwyca? :D
Powiem Wam, że ani " Ooh la la", ani nowa Poppka Joanny nie wzbudza we mnie pożądania. :P Nie powiem, niektóre mi się podobają, ale nie na tyle, żeby wzdychać na ich widok. :)
No wiesz, w tym hobby własnie fajne jest to że jedni się czymś zachwycają a inni nie. Jak wszyscy wzdychaliby do takich samych lalek, takie fora nie miały by szans pojawienia się na długo bo było by zbyt nudno :)

Ja jestem wielką fanka Poppek i się nimi zachwycam, inni maja lalki na których widok piszczą a we mnie nie wzbudzają żadnych emocji.

niemiłamonika
Kontakt:

Post autor: niemiłamonika »

Justyna , nowa Poppka jest przekozacka. Delikatna i naturalna tak jak uwielbiam.Kolor włosów , ust ....bosska.

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Justyna, Twoja Poppy jest śliczna! Oh La la Poppy również, ale nie kolekcjonuje Poppy Parker, a jedną już mam więc sobie daruję. Bardzo bym chciała jej buty z czarnymi troczkami,są świetne!
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Justyna pisze:Moja nowa Poppy, piękna jest
Justyna, czy to Wedding Belle? Piękna, uwielbiam lalki z dość naturalnymi makijażami, mam wrażenie, że są bardziej uniwersalne. Na zdjęciu promo wygląda na bardziej wypacykowaną i oczy są nieco bardziej niebieskie, co moim zdaniem wygląda dość sztucznie, na żywo to cudnej urody lalka :)

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

Pink Flamingo pisze:
Justyna pisze:Moja nowa Poppy, piękna jest
Justyna, czy to Wedding Belle? Piękna, uwielbiam lalki z dość naturalnymi makijażami, mam wrażenie, że są bardziej uniwersalne. Na zdjęciu promo wygląda na bardziej wypacykowaną i oczy są nieco bardziej niebieskie, co moim zdaniem wygląda dość sztucznie, na żywo to cudnej urody lalka :)
Tak to Wedding Bell, na zdjęciach promo nie za bardzo mi się podobała ale jak zobaczyłam zdjęcia ownerskie bardzo żałowałam że jej nie kupiłam. Ma bardzo ciekawy, dość rzadki u Popek kolor "skóry". Fajna jest, niby taka zwykła i uniwersalna a jednak ma coś w sobie i bardzo mi się podoba.

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Justyna pisze: No wiesz, w tym hobby własnie fajne jest to że jedni się czymś zachwycają a inni nie. Jak wszyscy wzdychaliby do takich samych lalek, takie fora nie miały by szans pojawienia się na długo bo było by zbyt nudno :)

Ja jestem wielką fanka Poppek i się nimi zachwycam, inni maja lalki na których widok piszczą a we mnie nie wzbudzają żadnych emocji.
Wiem to. ;) Po prostu za każdym razem jak oglądam Poppki, to utwierdzam się w przekonaniu, że to nie moja bajka. One są ładne, ale to nie mój typ.
Zachwycałam się Twoją Belle, ale w sumie to wyszło na to, że z lalki to mi się tylko ubiór podoba. :D

Awatar użytkownika
Dorii.86
Kontakt:

Post autor: Dorii.86 »

Justyna: Piękne one są!! Aż mnie korci aby posprzedawać Monsterki i Barbie i zacząć kolekcjonować Poppy :D
Sukienki sama uszyłaś?

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

Dorii.86 pisze:Justyna: Piękne one są!! Aż mnie korci aby posprzedawać Monsterki i Barbie i zacząć kolekcjonować Poppy :D
Sukienki sama uszyłaś?
Sukienki są dziełem Karoliny z style4doll :D

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

Nowe Popki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

niemiłamonika
Kontakt:

Post autor: niemiłamonika »

Oooo delikatniejsze makijaże....Ruda w żółtym bajka.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Ja nigdy nie chorowałem na Popki, doceniałem urodę, owedzem, ale jakoś nie widziałem ich w swojej kolekcji, o dziwo, bo przepadam za stylwem retro. W tym wydaniu wyjątkowo urzekające wydają mi się tonąca w niebieskich tiulach Powder Puff, różowa Miss Amout (ten delikatny makijaż jest rewelacyjny!) i Paris in the Springtime - nie mogę się oprzeć temu pudlowi:) Cudne, cudne, cudne :) Oby tylko groszem mi sypnęło i jedną z nich udało się zamówić ;P

Awatar użytkownika
Justyna
Kontakt:

Pink Flamingo pisze: Cudne, cudne, cudne :) Oby tylko groszem mi sypnęło i jedną z nich udało się zamówić ;P
Teraz można zamówić je w preorderze, to nie wielki koszt a do końca lata zawsze można odłożyć. Później dużo z nich pojawi się na ebayu ale zapewne gołych i o wiele droższych. :)

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Tak, masz rację, to jest spora zaleta systemu przedsprzedaży :) Niestety 2 z 3, które mi się podobają są loteryjnie sprzedawane przez IT (chyba dostępne nie tylko dla członków Wclubu, na szczęście ;) ).

ODPOWIEDZ