Powiem Wam, że ani " Ooh la la", ani nowa Poppka Joanny nie wzbudza we mnie pożądania.
Poppy Parker
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Re: Poppy Parker
Jak zachwyca, skoro nie zachwyca? 
Powiem Wam, że ani " Ooh la la", ani nowa Poppka Joanny nie wzbudza we mnie pożądania.
Nie powiem, niektóre mi się podobają, ale nie na tyle, żeby wzdychać na ich widok. 
- Justyna
- Kontakt:
No wiesz, w tym hobby własnie fajne jest to że jedni się czymś zachwycają a inni nie. Jak wszyscy wzdychaliby do takich samych lalek, takie fora nie miały by szans pojawienia się na długo bo było by zbyt nudnoMiranda pisze:Jak zachwyca, skoro nie zachwyca?
Powiem Wam, że ani " Ooh la la", ani nowa Poppka Joanny nie wzbudza we mnie pożądania.Nie powiem, niektóre mi się podobają, ale nie na tyle, żeby wzdychać na ich widok.
Ja jestem wielką fanka Poppek i się nimi zachwycam, inni maja lalki na których widok piszczą a we mnie nie wzbudzają żadnych emocji.
-
niemiłamonika
- Kontakt:
Justyna , nowa Poppka jest przekozacka. Delikatna i naturalna tak jak uwielbiam.Kolor włosów , ust ....bosska.
Jestem tam: https://www.flickr.com/photos/148946810@N04/
- jewelsnake
- Kontakt:
Justyna, Twoja Poppy jest śliczna! Oh La la Poppy również, ale nie kolekcjonuje Poppy Parker, a jedną już mam więc sobie daruję. Bardzo bym chciała jej buty z czarnymi troczkami,są świetne!
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Justyna, czy to Wedding Belle? Piękna, uwielbiam lalki z dość naturalnymi makijażami, mam wrażenie, że są bardziej uniwersalne. Na zdjęciu promo wygląda na bardziej wypacykowaną i oczy są nieco bardziej niebieskie, co moim zdaniem wygląda dość sztucznie, na żywo to cudnej urody lalkaJustyna pisze:Moja nowa Poppy, piękna jest
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Justyna
- Kontakt:
Tak to Wedding Bell, na zdjęciach promo nie za bardzo mi się podobała ale jak zobaczyłam zdjęcia ownerskie bardzo żałowałam że jej nie kupiłam. Ma bardzo ciekawy, dość rzadki u Popek kolor "skóry". Fajna jest, niby taka zwykła i uniwersalna a jednak ma coś w sobie i bardzo mi się podoba.Pink Flamingo pisze:Justyna, czy to Wedding Belle? Piękna, uwielbiam lalki z dość naturalnymi makijażami, mam wrażenie, że są bardziej uniwersalne. Na zdjęciu promo wygląda na bardziej wypacykowaną i oczy są nieco bardziej niebieskie, co moim zdaniem wygląda dość sztucznie, na żywo to cudnej urody lalkaJustyna pisze:Moja nowa Poppy, piękna jest
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Wiem to.Justyna pisze: No wiesz, w tym hobby własnie fajne jest to że jedni się czymś zachwycają a inni nie. Jak wszyscy wzdychaliby do takich samych lalek, takie fora nie miały by szans pojawienia się na długo bo było by zbyt nudno![]()
Ja jestem wielką fanka Poppek i się nimi zachwycam, inni maja lalki na których widok piszczą a we mnie nie wzbudzają żadnych emocji.
Zachwycałam się Twoją Belle, ale w sumie to wyszło na to, że z lalki to mi się tylko ubiór podoba.
- Justyna
- Kontakt:
- Dorii.86
- Kontakt:
Justyna: Piękne one są!! Aż mnie korci aby posprzedawać Monsterki i Barbie i zacząć kolekcjonować Poppy 
Sukienki sama uszyłaś?
Sukienki sama uszyłaś?
- Justyna
- Kontakt:
Sukienki są dziełem Karoliny z style4dollDorii.86 pisze:Justyna: Piękne one są!! Aż mnie korci aby posprzedawać Monsterki i Barbie i zacząć kolekcjonować Poppy
Sukienki sama uszyłaś?
- Justyna
- Kontakt:
Nowe Popki

-
niemiłamonika
- Kontakt:
Oooo delikatniejsze makijaże....Ruda w żółtym bajka.
Jestem tam: https://www.flickr.com/photos/148946810@N04/
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Ja nigdy nie chorowałem na Popki, doceniałem urodę, owedzem, ale jakoś nie widziałem ich w swojej kolekcji, o dziwo, bo przepadam za stylwem retro. W tym wydaniu wyjątkowo urzekające wydają mi się tonąca w niebieskich tiulach Powder Puff, różowa Miss Amout (ten delikatny makijaż jest rewelacyjny!) i Paris in the Springtime - nie mogę się oprzeć temu pudlowi:) Cudne, cudne, cudne
Oby tylko groszem mi sypnęło i jedną z nich udało się zamówić ;P
- Justyna
- Kontakt:
Teraz można zamówić je w preorderze, to nie wielki koszt a do końca lata zawsze można odłożyć. Później dużo z nich pojawi się na ebayu ale zapewne gołych i o wiele droższych.Pink Flamingo pisze: Cudne, cudne, cudneOby tylko groszem mi sypnęło i jedną z nich udało się zamówić ;P
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Tak, masz rację, to jest spora zaleta systemu przedsprzedaży
Niestety 2 z 3, które mi się podobają są loteryjnie sprzedawane przez IT (chyba dostępne nie tylko dla członków Wclubu, na szczęście
).